sâmbătă, 14 iulie 2018

Romania intre condamnarea si achitarea lui Liviu Dragnea

Romania intre condamnarea si achitarea lui Liviu Dragnea – 19 iunie 2018

 

Smaranda Dobrescu shared a link.

June 19 at 2:30 PM

"Oricare va fi verdictul instanței, el va reflecta raportul de forțe politice între cele două blocuri mari care se confruntă în acest moment pe scena politică a României: SUA – Israel – PSD versus UE (Germania + Franța) – Klaus Iohannis – DNA."

 

 

CONTELEDESAINTGERMAIN.RO

Romania intre condamnarea si achitarea lui Liviu Dragnea

Nu ne-am calificat la mondialele de fotbal dar avem și noi meciul nostru de totul sau nimic: procesul lui Liviu Dragnea. S-a creat în jurul acestui c

 

Andrei Mocearov Ma indoiesc puternic ca exista aceasta linie de fractură: SUA - Israel vs Germania - Franța. Foarte simplist.

 

Smaranda Dobrescu Intalnirea G7 a accentuat ideile abia creionate. Discursul lui Juncker a adaugat gaz pe foc. Restul amanuntelor de tip armonios si viabil in viitor, sunt vechi si nu foarte clare. Evident, aici sunt doar presupuneri.

 

Andrei Mocearov Chiar dacă sunt disensiuni reale, lucrurile sunt mai subtile, mult mai complicate. În plus, acestea nu cred ca poti fi asociate asa de clar cu actorii de la noi. Oricum, democrația este in declin peste tot. Nu e de mirare. Marele capital nu are nevoie de democratie. Este o piedică pentru maximizarea profitului.


Niciun comentariu: