joi, 12 iulie 2018

Alerta: Un milion de diasporezi

Alerta: un milion de diasporezi – 13 iunie 2018

 

Anna Zelinski shared a link.

June 13 at 11:03 AM

Posibil?!

 

 

NEWSTEAM.RO

Alertă. Românii din Diaspora vin la București să dea jos Guvernul. Anunță un miting de un milion de oameni

Românii din Diaspora vin la București să dea jos Guvernul și anunță un miting de un milion de oameni în luna august. Conform mesajului postat în mediul online, se dorește crearea unui miting cu un milion de românii din străinătate care să participe la un mega protest împotriva Guvernul...

 

Precar Roman Cine???!!!

 

Smaranda Dobrescu In 2014, romanii din diaspora, in general sustinatori ai dreptei, ai lui Basescu si Iohannis, au votat 360 mii in total pentru Iohannis si Ponta, cata vreme sectiile de vot erau la ei in tara sau chiar in oras. Echipe precum cea a lui Mandruta se spune ca au dat o mana de ajutor remarcabila. Sa ne inchipuim ca 1 milion de diasporezi, proportional mai multi din Moldova vor veni in tara si apoi se vor duce la Bucuresti pe banii lor, pe vacanta lor, cand ar putea sa stea linistiti cu copiii si parintii? E drept ca guvernul sau poate opozitia in goana dupa voturile diasporei a anuntat ca lucreaza la o lege prin care romanii din afara vor plati contributia pentru pensie in tara, adica in cuantum mult mai mic. Nu stiu daca cineva le-a spus ca si pensia corespunzatoare va fi mult mai mica. 
Anuntul mitingului l-au facut liberalii, useristii, oamenii lui Basescu, probabil de acord cu Iohannis, in urma constatarii ca numarul rezistentilor dupa mitingul PSD este descurajant de mic.

 

Smaranda Dobrescu Fierea si fierul uneori au inecat strazile, ziarele, FB-ul si alte retele de socializare. Iar mediatorul natiunii nici azi nu a scapat ocazia sa se pronunte la o conferinta pe tema educatiei ca "unii politicieni sunt analfabeti" Acum ce sa spuna si el, tot astia sunt si penali sau infractori pe stil nou.

 

Smaranda Dobrescu https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f24/1.5/16/1f641.png:-( https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f24/1.5/16/1f641.png:-(

 

Smaranda Dobrescu Eugénia Paraschiv , citez din noul Cod Civil cateva din obligatiile parintilor. Nu stiu de ce imi suna unele dintre ele precum cele ale norvegienilor care penalizeaza parintii care nu tin seama de personalitatea precoce a copiilor:

Parintii sunt obligati :
sa coopereze cu copilul si sa ii respecte viata intima, privata si demnitatea;
sa prezinte si sa permita informarea si lamurirea copilului despre toate actele si faptele care l-ar putea afecta si sa ia in considerare opinia acestuia;
sa ia toate masurile necesare pentru protejarea si realizarea drepturilor copilului;
sa coopereze cu persoanele fizice si persoanele juridice cu atributii in domeniul ingrijirii, educarii si formarii profesionale a copilului.
O alta obligatie a parintilor este aceea ca trebuie sa intretina copilul minor, asigurandu-i cele necesare traiului, precum si educatia, invatatura si pregatirea sa profesionala. Mai mult chiar, ei trebuie sa intretina copilul chiar si dupa ce acesta atinge varsta majoratului, daca se afla in continuarea studiilor, pana la terminarea acestora, dar fara a depasi varsta de 26 de ani.
Etc, etc

 

Anna Zelinski Din câte știu, femeilor care lucrează în familii (țările din UE) și au contract de muncă, li se oprește din venitul lunar o sumă ca și contribuție pt. pensie. Dar dacă este directivă europeană, încurcăturile nu vor întârzia. Pe de altă parte mă gândesc la cei care sunt plecați pe o perioadă determinată lăsând copiii în grija rudelor, lucrând pe unde pot și obligatoriu trimit lunar banii acasă... . Dacă există adevăr în link-ul de mai sus (luna august este cea a concediilor), fie cineva se ocupă special de mobilizare, fie revolta la ei este molipsitoare. Îmi amintesc de cazul unei eleve care povestea că frățiorul mai mic, a rugat-o să-i scrie lui Moș Crăciun că el nu dorește jucării nici bomboane, doar niște bani pentru mama care astfel s-ar întoarce acasă. Simt și acum nodul în gât ...

 

Alexandru Stanescu Apăi să vină ! Numa' să nu lase mizerie-n urma lor .Doar vin din țări civilizate !

 

Eduard Virgiliu Sa vina, sa vedem cum dau jos Guvernul. Chiar sunt curios.
Ce o sa faca? O sa darame cladirea guvernului? Nu cred ca un om care munceste vine sa cheltuiasca cateva sute de euro ca sa stea pe strada zile intregi.

 

Vasile Ionescu Fake news categoria I cu coronita https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/fa5/1.5/16/1f642.png:)

3

Claude Karnoouh o stupiditate tipic din plàiurile Dambovite...

Prospectiv A-z .
Se zbat pentru relevanta.

 

Anna Zelinski Aruncând în noi tot felul de informații, cea de față fiind preluată și de un canal Tv.

 

Prospectiv A-z .
Papusarii statului adanc, Filiala Romania, vor sa vada daca pot deturna un fenomen social periodic pentru a-si valida existenta.

Ca si cum ai combina rasaritul soarelui cu porcaria facuta lui Ponta la alegeri in strainatate...

 

Dana Fantu Multumesc! 
Si, pe cine pun?

Eduard Virgiliu Sa-l puna pe Ciolos daca vor ca sa castige PSD-ul cu 70% urmatoarele alegeri.

 

Draghi Puterity Cam cate avioane trebuie sa aterizeze in 2-3 zile la Bucuresti ca sa aduca un milion de oameni? https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/fb0/1.5/16/1f609.png;)

 

Eduard Virgiliu Radem, glumim dar aste e o tampenie pe care doar imbecilii de la #rezist pot sa o creada.
Adica nu gasesti un milion de oameni in Romania si o sa-i aduni de afara?!? Si nu numai ca vin dar sunt si revolutionari sa rastoarne un guvern.
Poate astia isi inchipuie ca cei care lucreaza afara sunt un fel de forte paramilitare si intelectuali de-ai lui Soros.
70% dintre cei care lucreaza afara nici macar nu mai sunt interesti de ce se intampla in Romania.
Daca cheltuiesti doar 100 de euro de ciumete sa-l aduci tot costa 100 de milioane de euro doar deplasarea. Cine are banii astia in valiza?!?

 

Dana Fantu Eduard Virgiliu
Poate numai eu vad ca de cand cu atacarea zeitei se baga cutitele tot mai ascutite in lupta?

 

Eduard Virgiliu Dana Fantu aceasta varianta este imposibila din punct de vedere financiar si logistic.

 

Dana Fantu Eduard Virgiliu 
Ma scuzati: scart!

 

Eduard Virgiliu Dana Fantu mie personal mi-ar placea sa incerce. Ar un esec total si toata lumea ar vedea ca fara Ambasada Americana si SRI ei nu reprezinta nimic.

 

Eduard Virgiliu Faptul ca nu mai reusesc sa stranga 3000 de oameni este pentru ca Ambasada America a dat ordin ca SRI sa nu se mai amestece.

Dana Fantu Eduard Virgiliu 

Really. 
Probabil nu ati observat inceperea adevaratei ofensive.

 

Eduard Virgiliu Dana Fantu au ramas doar ONG-urile lui Soros, PNL, ramasitele din USR, niste procurori si judecatori care au executat ordinele ... fara logistica SRI nu pot sa faca mare lucru.
O sa tipe si o sa urle pe la televiziunile lor fara insa un rezultat concret.

 

Dana Fantu Eduard Virgiliu 
Ce sa zic. Amin.

 

Anna Zelinski Nu un milion, dar dacă e organizare (ce mai contează cine este organizatorul) și își aduc și părinții copiii și nepoții aflați în țară, se mai mobilizează și #rezist, ar fi un eveniment care ar avea răsunet (-) în presa străină căreia nu-i scapă nici un strănut. Mai răul este oricând posibil; din păcate.

 

Eduard Virgiliu Anna Zelinski si daca reusesc sa adune atatia oameni tot nu reusesc sa faca nimic daca guvernul nu cedeaza. Chiar sunt curios sa vad asa ceva.
Daca fac asta o sa cheltuiasca atatia bani aiurea incat n-o sa mai aiba bani sa organizeze nimic in urmatoarele 12 luni.

 

Anna Zelinski Eduard Virgiliu, nici eu nu cred însă Iohannis în cerbicia lui servită „la rece" probabil că știe mai multe.

 

Eduard Virgiliu Eu ascult "linistea ambasadelor" ... lipsa de reactie a acestora imi da incredere in analiza mea. 
Iohannis singur nu are nici un fel de putere.


Niciun comentariu: