miercuri, 11 iulie 2018

EUROpa, o creatie a elitelor trans-atlantice

EUROpa , o creatie a elitelor trans-atlantice – 8 iunie 2018

PA-z
 shared a post.

June 8

Romani de bine inca dau roata ideii EUropene, caci aceasta reprezinta, pe de-o parte, bunastarea burgheza la care tot omul modernitatii are dreptul, daca nu obligatia, sa aspire, iar pe de alta parte, o suma de norme model ce sa modeleze omul nou/mai bun etc.

EUROpa este o creatie a elitelor trans-atlantice ce s-a propagat prin cooptarea elitelor nationale, incepand cu cele franceze si terminand cu agricultorul Julien.

Pana ca elita trans-atlantica sa fie adusa impreuna in jurul ideii de EUropa, dupa RM2, au existat si planuri si idei in acest sens. Unul din exemple este Planul Kalergi.

Directia EUropei ar trebui confruntata nu doar cu declaratiile din ce in ce mai tehnocrate (citeste, criptice) dela Bruxelles, ci si cu aceste planuri mai vechi. Asta si pentru a vedea unde se impinge EUROpa daca cetatenii sai nu-si iau tarile inapoi. Statul natiune o fi o notiune depasita pentru unii, insa este cea mai recenta in cadrul careia oamenii au prosperat si li s-au aparat drepturile si interesele. Sa fie si ultima?

 

Cristi Pantelimon

June 2

Richard von Coudenhove-Kalergi a fost un europenist pro-fascist, elitist, anti-comunist, iudeofil, conservator-revoluționar în sens german. Pe scurt, despre concepția lui asupra Europei, dedusă dintr-un interviu cu Julius Evola:

 

 

COUNTER-CURRENTS.COM

Guillaume Durocher, "The Truth About the Kalergi Plan" | Counter-Currents Publishing

Count Richard von Coudenhove-Kalergi 2,079 words The facts of history are invariably…

 

Prospectiv A-z .
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=964318927082617&id=100005135564621
Manage

 

Cristi Pantelimon

June 8

În Europa de Vest, liberală și corectă politic, americanii vor sprijini valorile conservatoare. În Europa de Est, adică în țări mai conservatoare, se pare că vor sprijini în continuare societatea deschisă și LGBT-ul, farul corectitudinii politice. Procedură standard de intoxicare și divizare ideologică. Problema este că „Europa" nu știe să reacționeze, deocamdată. Creată ca „piață" și nu ca entitate politică, ea este destinată să absoarbă fără discernământ toate sub-produsele ideologice ale fostului hegemon al lumii occidentale, SUA. Hegemon care se întoarce împotriva propriilor „aliați" cu adevărata sa față. În lipsa unei unități politice a Europei, vom asista în deceniile următoare la o agonie lungă și grea, nu atât economică, cât spirituală și morală. Va ieși victorios pe termen lung cel care va ști să se prezerve identitar și moral.


Niciun comentariu: