luni, 9 iulie 2018

Iulian Capsali il face praf pe Ponta..

Iulian Capsali il face praf pe Ponta – 29 mai 2018

 

Smaranda Dobrescu shared a link.

May 29

„Eu sunt cel mai mare adversar al referendumului pentru familia tradițională"

 

 

SOKANT.RO

Iulian Capsali îl face PRAF pe Ponta: Jigodie măruntă fără niciun Dumnezeu. Motivul…

Regizorul și publicistul Iulian Capsali s-a arătat revoltat după ce fostul premier al României, Victor Ponta, a comis o mare tâmpenie. El a declarat luni că se opune organizării Referendumului pentru Familie. „Eu sunt cel mai mare adversar al referendumului pentru familia tradițională pe ..

.

Prospectiv A-z .
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2039722789687198&id=100009484907272
Manage

 

Iulian Capsali

May 28

Prin declarația dată azi, de praznicul Sfintei Treimi:

"Eu sunt cel mai mare adversar al referendumului pentru familia tradițională",

Victor Ponta își semneaza  public adeziunea la Statul Paralel și își arată explicit dragostea pentru Soros și Noua Ordine Mondială. Este în barcă cu Maior, Kovesi, gen. Dumbravă, gen. Coldea, Orban, Fota, Johannis, USR, Klemm și toate cotarlele care își bat joc de cetățeanul român, cei care au o agendă opusă celei naționale.

Ah, jigodie măruntă fără niciun Dumnezeu, o să faci carieră în hrubele fetide ale istoriei României!

 

Prospectiv A-z .
Ponta tot fiind anuntat ca i s-a sfarsit viata in politica alegerilor, da din coate pentru a-si asigura mai departe locul in politica numirilor. Nu-i prost, ticalosul!

2

 

Luminita Arhire ... dar nici prea deștept, căci nu-i bine să provoci mai întâi greața totală a mesenilor pentru ca apoi să-i îndemni să guste din bucatele cu care i-ai îngrețoșat!

 

Alexandru Stanescu De ce nu lăsați omu' (cotarla) să se desfășoare ? Află lumea (ai care încă nu stiu) cine e specimenu ' .

 

Dana Fantu Codul civil.
Art. 266 (5) Logodna se poate încheia doar între bărbat şi femeie. 
Art. 271 Căsătoria se încheie între bărbat şi femeie prin consimţământul personal şi liber al acestora.

 

Prospectiv A-z .
Ponta e din tagma procurorilor. Legile scrise ale patreiei sunt nimica toata pe langa legile transmise pe email ale globalei...

 

Dana Fantu Prospectiv A-z 
Daca ma intrebi pe mine, si eu vad ceva.... inutil, sa zic, in deranjul cu referendumul. Cata vreme avem un cod civil clar. Restul... sunt discutii.

 

Smaranda Dobrescu Codul Civil , Dana este o lege organica, modificabila daca intruneste majoritatea in Parlament. Textul Constitutiei nu poate fi modificat decat de catre o Comisie Constitutionala si validat de Referendum. Deci, nu ne putem baza pe Codul Civil ca nu se schimba ca orice lege organica sau ordinara.

 

Dana Fantu Smaranda
Deh, atata lucru stiu si eu, dar nu doream sa intru in argumentatie gen avocatul diavolului. 
Cu siguranta, daca s-ar ajunge vreodata in situatia ca acest text din Codul civil sa fie schimbat, la acel moment nu va mai exista nici Constitutie. 
Ma scuzati. Si parerea mea e ca e un fâs referendumul. Desi, fara doar si poate, sustin realitatile protejate de Codul civil.

 

Dana Fantu Prospectiv A-z 
Sa spui de Ponta ca e din tagma procurorilor e cam foarte fortat. Avea doar cativa ani de practica atunci cand a cotit-o spre politica. Nu a apucat sa-l atinga. Plus ca era perioada flower power cand pana si procurorii ajunsesera sa fie umani. Pana am descoperit coruptia.

 

Prospectiv A-z .
Dana, reciteste te rog raspunsul meu impreuna cu ce a scris Dan Diaconu. Chiar daca Ponta a fost numai manjit d'ale Dreptului in general si ale procuraturii in particular, steaua lui e dintr-o constelatie a 'Dreptului'. 

Flower power-ul de care spui era pe terminate, berbecele 'Dreptului' se dospea, doar ca jucaria le-a fost luata din maini initiatorilor care cuprinsi de hubris nu puteau vedea ca-si sapau propria groapa.

Dana Fantu Prospectiv A-z 
Posibil să fiu subiectivă. Nu în legătură cu Ponta neapărat. Deşi, pentru mine, personal, nimic nu egalează ,,afacerea" Hidroelectrica. Şi Rompetrol, să zicem. 
Restul sunt vorbe şi discuţii.


Niciun comentariu: