luni, 16 octombrie 2017

Mai binele trebuie renegociat de catre elita politica cu Triajul

PA-zOpinand ca justitia face politie politica in Romania, pana la valul de dezvaluiri facut de Sebastian Ghita, am ridicat destule sprancene pe aici. Cu aceste dezvaluiri, se pare ca tsunami-ul Trump loveste si Romania, deocamdata pe cai misterioase noua, iar ortodoxia pro-justitie (politica!) de pana ieri continua doar din inertie--faptele demonstrandu-i deja goliciunea.
Iata o alta stire in acest sens, dincolo de jocurile lui Ghita:
http://www.cotidianul.ro/-metodele-folosite-in-mod-obisnui…/
Ma intreb la acest moment care este mecanismul prin care se propaga acest tsunami si in ce parametri se va reseta situatia in Romania. Una din variante este intoarcerea SUA si a Rusiei la pozitia negociata de echipele Bush I si Gorbaciov. Va invit pe dumneavoastra sa schitati parametrii.
In sprijinul celor de mai sus, gandesc ca Sebastian Ghita nu *fugea* asa de capul lui, iar gestul acestuia e un semnal serios din/spre TRIAJ--nu mi-e clar sensul deocamdata.
Desi unii tind sa rasufle usurati gandindu-se la asemenea alternativa, eu raman la ideea ca provocarea maxima a lumii este aceea pe care am exprimat-o recent aici: https://www.facebook.com/…/Atel…/permalink/1340040256059552/ Pentru o tara periferica, indatorata si foarte dependenta de cicluri de valoare pe care nu le controleaza, pot veni timpuri foarte grele.
După devastatoarele dezvăluiri din partea lui Sebastian Ghiţă, şefa DNA Laura Codruţa Kovesi mai primeşte o lovitură năucitoare de unde se aştepta cel mai…
COTIDIANUL.RO
Prospectiv A-z

s

Comments
Eugénia Paraschiv A se vedea fragmentele din interviul dat de Obama abcnews si care va fi difuzat integral duminică seara

Manage
Eugénia Paraschiv Tămbălăul cu implicarea rușilor în alegerile anericane exprimă răzbelul din serviciile lor, oricum să asteptám aruncările video din portița lui ghiță și atunci geopolitica nu ne va mai sufla-n t(p)icuri ori-n benzile oricăror înregistrări....

Manage
PA-z

Va sufla in continuare, dar din alt unghi. Asta ar trebui sa fie prilej de reflectie pentru apucatii doctrinari. Inclusiv pentru cei care se vor auto-intitula/celebra drept faptasii reorientarii. La alt nivel, trebuie recunoscuta si satisfacuta PERMANENT nevoia de gandire a unui set mai larg de optiuni decat subtul(sic!) unilateral.

Manage
Smaranda Dobrescu  E uimitor cum neoconservatorul Kagan (nu e cel de la Cato Institute?), a dobandit recent un atare spirit de observatie si atatea informatii! In sfarsit, ne putem astepta si la alte surprize cu totul neasteptate, cum ar fi marturisirea interventiei nulandiste in aprecierea referendumului din 2012. Totusi intrebarea este cui ii foloseste, cine va da atentie acestor invinuiri gravissime? CSM-ul, Parlamentul? La discutia de ieri de la CSM presedintele nu a abordat problema credibilitatii justitiei, problema arzatoare in aceasta perioada, de o infinit mai mare importnta decat adversitatile politice ale presedintelui.
Manage
Dinica Roman https://youtu.be/uUlj4U4kCBI
WikiLeaks Julian Assange Interview Sean Hannity in London 1/3/2017 - fox news Interview fox news live Donald Trump President Obama Hillary Clinton Megyn . HA...
YOUTUBE.COM

 
Mihai Ion Turcu
Mihai Ion Turcu S-ar putea sa fiti mai tanar decat momentul in care Teatrul National a jucat piesa lui Eveghenii Schwarz "Umbra" (Dinica), regizor Esrig.Piesa ar fi o "poveste" dupa Cristian Andersen. Regele comunica inainte de a transmite urmasului coroana, un mare, mare secret. Pentru ca secretul sa fie pastrat, tuturor curtenilor, garzilor si pajilor, le erau sigilate urechile cu ceara si matrita sigiliului regal.In consecinta nimeni nimeni nimeni nu cunoastea secretul decaqt regele, printul inainte de a deveni rege, si toata lumea,....

 
Manage
Dinica Romanhttps://www.facebook.com/bogdan.alex.duca/posts/10208456702240915
Bogdan Duca
January 7
Nu e proastă mişcarea păpuşarilor lui Klaus Iohannis...
Ipoteza mea este că ei vor să recupereze în jurul preşedintelui pe toţi captivii discursului pe care acum ceva vreme îl numeam "băsist" (Băsescu devenind unul din adversarii băsismului în ultima vreme).
Nu vor încerca sp fie populari, nici nu vor pierde vremea să fie convingători. Scopul lor principal este să reziste într-un context care nu le prieşte (Trump în SUA, UE în haos, Putin mai cool decât orice alt şef de stat din lume şi....un PSD-ALDE care a spart puşculiţa şi e generos în România, atât de generos încât e irezistibil electoral).
E singura soluţie viabilă pentru ei: replierea şi sectarizarea,în aşteptarea unor vremuri internaţionale mai bune.

 
Manage
Eugénia Paraschiv Dinica Roman e-n toi înfrățirea între servicii/pe margine assange le rîde-n sînge/cîțiva asini șmotruiesc pixelii cu onor/ a b c....(fox, news, rtv altele milioane în marșuri/media)./e n știrea-n neștire calapod/loviturile fac troc/ noi dospim locul frumos.....


Mihai Ion Turcu
Mihai Ion Turcu Si acuma intrebam - cum poae fi, strict tejnic demontat acest sistem ?

Manage
PA-z
Se poate demonta bine mersi, dar asta nu va aduce neaparat mai binele. Mai binele trebuie renegociat de catre elita politica cu Triajul.

Niciun comentariu: