miercuri, 2 martie 2016

Adio si n-am cuvinte, Domnule Presedinte!

Adio si n-am cuvinte, Domnule Presedinte! – 19 februarie 2016


Draghi Puterity
 

Daca articolul de mai jos NU aparea in Deutsche Welle, intelegeam. Americanii il cearta pe KWJ ca le strica jucaria "anticoruptiei", relativizand pacatele celor pe care ei i-ar dori eliminati "de pe piatza".

Dar asa? Ce sa inteleg? Ca si sectiunea romana a DW are cartitele ei (americane sau ale cabalei transnationale) care nu reprezinta interesele Germaniei, cea care, in mod normal, ar trebui sa finanteze Deutsche Welle si sa ii determine politica editoriala? Sau desfintarea Antenei 3 (calificata ca "antireformista") e dorinta germanilor? Interesanta si scaparea autorului ca prin asta nu i se va inchide gura Antenei 3. Deci e vorba de un plan mai sofisticat, cu mai multe etape? Se doreste "dresarea" Antenei 3?

Observati care e pacatul major care i se reproseaza presedintelui: acela ca doreste refacerea USL-ului, adica a unei formule trans-ideologice de uniune nationala. De ce e DW atat de suparata pe dorinta presedintelui de a avea o majoritate politica agreabila si de a fi reales? Avusesere un alt plan? KWJ trebuie sa pregateasca tara pentru altceva/altcineva? Pentru ce/cine?

Interesant si ce NU aminteste articolul, cu toate spumele autorului, care se vad clar in aproape fiecare fraza - povestea cu casa obtinuta ilegal, prin acte false de KWJ, si care inca ii mai aduce bani. De ce nu se foloseste de o conexiune atat de evidenta ca - "KWJ obstructioneaza justitia pentru ca si el e patat" - pentru a lovi in el? Cine ar mai cadea la faza respectiva sau altfel intrebat a cui jucarie ar fi stricata (stiu, e un pic de ghici ciuperca ce-i, insa sunt pus pe retorica emoticon wink )?

P.S. Ma bucur, si ii multumesc pe aceasta cale autorului pentru ca a publicat articolul sub impulsul nervilor, facand astfel o multime de "marturisiri freudiene" (de genul Facebook-ul e peste tot, vede si aude tot emoticon grin ), marturisiri pe care daca le vom descifra corect, ne vor fi de mare folos pentru clarificarea fronturilor. Altfel, ar trebui sa ii spun si eu autorului "daca taceai filozof ramaneai".

 

 

Adio şi n-am cuvinte, domnule preşedinte! | România | DW.COM | 18.02.2016

Nu sunteţi singur în durerea dvs, domnul preşedinte. Vă sunt alături mulţi. Şi vă înţeleg. Vă e alături şi vă înţelege o ţară-ntreagă. Ţara Antenelor. Dar ce spun? O…

DW.COM|DE DEUTSCHE WELLE (WWW.DW.COM)

 

Smaranda Dobrescu "...conul Mihalache Dan, ce vă conduce cabinetul şi deci vă reprezintă, s-a afişat la München, la o întrunire a conaţionalilor dvs. saşi. Apoi în SUA, la o întâlnire cu Donald Rumsfeld."
Ar putea in aceasta fraza sa fie o cheie: adica ce sa caute Mihalache in SUA? Pot face o conexiune cu o intrebare leit-motiv auzita ieri de cateva ori: Credeti ca SUA doreste ca UE sa ramana in structura actuala?
Aseara la A3 s-a citit parerea lui Kovesi despre acest incident. : 
""Confiscarea terenurilor și clădirilor care au aparținut ICA nu vizează posturile de televiziune care i-au aparținut lui Dan Voiculescu. Acestea nu au fost parte în dosar și sunt chiriașe în clădirile companiei Grivco. În cazul în care un imobil este preluat de un nou proprietar, există posibilitatea ca noul proprietar să prelungească contractul de închiriere, dacă nu este expirat sau nu a fost încălcat. Există posibilitatea ca noul proprietar să dispună evacuarea chiriașilor. Acest lucru poate fi dispus de noul proprietar care este statul român, nu de DNA" este declarația șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, citită, joi seară, de Mihai Gâdea, la Antena 3, în emisiunea "Sinteza Zilei".
Avand in vedere cele de mai sus si faptul ca D-na Kovesi este atat de apreciata de partenerii strategici, supararea germana ar confirma faptul ca oceanul despartitor este foarte intins. Sa mai adaug ca azi presedintele a tinut sa reafirme ideea ca D-na Kovesi are mari sanse sa fie renominalizata:
http://www.cotidianul.ro/iohannis-rezultatele-dna-ne-duc.../

 

 

Iohannis: Rezultatele DNA ne duc cu gândul la posibilitatea reconfirmării…

COTIDIANUL.RO

 

Draghi Puterity Cu alte cuvinete A3 urmeaza sa devina o "televiziune de stat". Daca nu ciripeste cum trebuie, o sa se supere noul proprietar al imobilelor, si va dispune evacuarea chiriasilor. 

Asdar KWJ e pur si simplu... prost sau/si prost informat, si prin asta risca sa pericliteze trecerea Antenelor, cu audientza cu tot, in subordinea celor care controleaza statul roman. Pana se vor prinde si telespectorii cum e cu "rezistentza face diferentza" cand in orice clipa poti ramane fara pita, multe obiective de pe agenda stapanilor vor fi "unumkehrbar". 

OK, acuma are totul sens, multumesc Smaranda.

 

Mihai Ion Turcu Unumkehrbar din pacate.dar observam cat de populara a devenit LCK (!?) Nu cumva "executarea post executie a "Varanului" , atat de prizata de popor, intareste acest unumkehrbar ?

 

Draghi Puterity Smaranda, uite cum o da Lulutza la intors:

"Concluziile vehiculate în emisiunea Sinteza zilei din data de 18 februarie 2016 sunt neadevărate și se bazează pe o serie de afirmații făcute în anul 2014, scoase din context și răstălmăcite cu scopul vădit de a induce în eroare opinia publică."

http://www.stiripesurse.ro/kovesi-acuza-antena-3-de...

Deci totusi licuriciul... ?:D

 

 

Kovesi acuză Antena 3 de DEZINFORMARE

STIRIPESURSE.RO

 

Smaranda Dobrescu Draghi, nu-i nimic: gasim noi explicatii la toate dezinformarile. De aseara pana acum au avut loc negocieri cu ANAF si poate si cu altii. A3 putea sa aleaga sa ramana independenta si sa se mute intr-o locatie pe care o au deja in vedere sau sa accepte sa faca campanie pentru Mister X. Accepti o varianta, superi pe unii. Alegi alta, superi pe altii. Cred ca se poate spune doar ca ANAF si parte din servicii gandesc antagonic.

 

Smaranda Dobrescu Deplang atitudinile radicale manifestate cu aceasta ocazie, atat din partea DW cat si mai ales din partea romanilor a caror ura pentru Voiculescu, infractorul, se transfera asupra angajatilor, celor care ii sustin, tuturor. Vad aici rezultatul celor 10 ani de epoca Basescu, de ura insamantata intre romani de catre un individ lipsit de Dumnezeu.
http://www.pah.ro/umilirea-nu-e-buna/

 

Preda Mihailescu Acum cunoscand putin autorul, mi se pare usor optimist sa il consideram un angajat tipic Deutsche Welle - ele este un vechi cominternist reformat, deci trebuie considerat mai degraba pe linia numerosilor infiltrati de la EL, care erau la el DESI erau cine erau, si nu pentru ca ar fi fost cu adevarat alineati la o politica americana.

 

Draghi Puterity Asa o fi cum spuneti, domnule Mihailescu, insa autorul angajeaza prin acest articol Deutsche Well si implicit statul german (sau cine altcineva controleaza DW). Daca i se permite (sau cere) asa ceva, inseamna ca acel cineva are o miza in acest joc.

In sprijinul ipotezei ca e totusi vorba de zone germane, sta faptul ca nu i se imputa presedintelui retrocedarile frauduloase, de care au beneficiat in mod deosebit si zonele mai sus mentionate.

 

Preda Mihailescu Puterity @ Autorul este coada de topor comunista, deci ca atare are tot antrenamentul necesar sa isi faca de cap, avand in vedere sa nu trezeasca cainii care dorm. Deci, ceea ce eu afirm, este ca vad riscul ca noi sa citim in elipsele sale - facute tocmai pentru a nu trezi acei caini ce dorm - o adevarata si sincera sustinere a liniei Germane. 

Mai exista si indiferenta - omul are relatiile lui, daca nu deranjeaza profund, va sti sa foloseasca spatiile de libertate sa indeplineasca agenda care se naste din continuitate vechii sale vocatii. 

Daca vreti sa stiti cine este, cautati in timp, veti descoperi ca la chemarea volotismanului a fost primul care l-a insultat cu devotamente tovarasesc pe Watts, si aceasta fara respectarea celor mai elementare norme jurnalisitice de argumentatie. Direct, ad hominem, cu insulte. 

Eu nu cred ca putem trage multe concluzii despre o linie germana, doar din niste prudente ale sale de a sugera ca .... ceva ceva, se poate ghici, dar nu mai mult.

 

Gheorghe Gradinaru In opinia mea 1.Nu cred ca acest comentariu are legatura cu pozitia germana.2Este o pozitionare de natura a ajuta , in viitor, atragerea celor dezamagiti de KWJ, in favoarea unui partid mai mic , de ex M10

 

Delia Bogdan Aoleu, ce mai DW! Asta este un fel de "radio Shantz", niste idei demne de lelea Marie, care stand pe buza shantzului, se apuca de facut comentarii politice fara sa stie ce este politica! Am mai spus eu ca toata lumea este in decadere!


Prospectiv A-z .
Ei, se schimba calimera... Inclusiv la comentarii....
http://revista22.ro/70252169/trdarea-lui-kwi.html

 

 

Trădarea lui KWI

Trădarea lui KWI

REVISTA22.RO

 

Mihai Ion Turcu Atat in politica cat si in presa nu profeseaza ai Domnului....

Niciun comentariu: