luni, 29 februarie 2016

Pseudo Conventia Europeana

Pseudo Conventia Europeana – 10 februarie 2016


Smaranda Dobrescu
 a distribuit postarea publicată de Nicoleta Surdei.


hai cu " defaimarea " - asteptam clarificari din partea mincinosilor ca NU e in regula deloc !
Cine este "Consiliul European al Tolerantei si Reconcilierii"?
Conform site-ului http://ectr.eu/about-us, "Consiliul European al Tolerantei si Reconcilierii", in engleza "The European Council on Tolerance and Reconciliation", este "un ONG international, creat in octombrie 2008 de Aleksander Kwasniewski, fost presedinte al Poloniei, si Moshe Kantor, Presedintele Congresului Evreiesc European" cu scopul de a promova toleranta.

 

 

EXPLOZIV: Dragnea si-a fundamentat legea pe un document al unui ONG si nu al Comisiei Europene

Consiliul European al Tolerantei si Reconcilierii folosit de Dragnea pentru a-si justifica propunerea legislativa intoleranta nu este o institutie europeana!

COALITIAROMANILOR.ORG

Smaranda Dobrescu Acesta este un tris nepermis . Nu ca ar fi permise alte trisuri politicienilor, dar ca sa invoci o hartie oarecare ca directiva europeana si sa bagi in virtutea ei la inchisoare oameni vinovati care si-au exprimat o parere nu este de tolerat nimanui! Nici nu merita in aceste conditii sa ne mai impiedicam de fondul problemei ridicate de Dagnea!

Prospectiv A-z .
Nu inseamna asta si faptul ca s-a mers cu ulciorul asta al directivei de sus la apa de ploaie a democratiei romanesti de prea multe ori?

Smaranda Dobrescu Daca e asa cum reiese din postarea Coalitiei romanilor imi explic scaparea prin faptul ca fiind o propunere legislativa autorul/autorii au uitat sa treaca pe la Consiliul Legislativ care controleaza de obicei aceste mentiuni. Proiectele de lege venitede la GUvern nu pot intra in circuitul parlamentar fara viza privind coerenta cu regulile de tehnica legislativa. Asta nu exonereaza autorii de banuiala de rea credinta si inducere in eroare. In privinta directivelor, de la buna lor aparitie, noi le-am considerat ca un pasaj din biblie. Daca ne-am fi uitat la altii, poate ca nu ajungeam sa vindem pamanturile agricole cele mai bune fara numar...

Gavrila Ch cat invata de repede romanasii cum sa se puna bine cu cine trebuie/oportunism penibil si jignitor - tipic pentru lideri slabi.

Draghi Puterity Aha, deci de aia a vizitat Dragnea "Tara Sfanta"! Le-a promis alora o lege prin care sa faca "poporul ales" (si reprezentantii lui in teritoriu) de neatins, pntru ca respectivii sa-l scape de esafodul americanilor. 

A intrat deja in vigoare legea defaimarii? Ca tare as vrea sa-l felicit de mama pe Dragnea asta...

Smaranda Dobrescu Inca nu, S-a amanat discutia in Camera pentru saptamana viitoare. Banuiesc ca nu-si vor lua libertatea sa o treaca, inainte de alegeri, chiar daca se pare ca a scos defaimarea de catre presa si din retelele sociale, ramanand doar insulta adusa minoritatilor de tot soiul.Deja populatia o vede cu ochi rai.

Draghi Puterity In final o sa mai reduca din minoritati si o sa le lase doar pe cele "care trebuie", si atunci o sa fie liniste. Ca prin asta le-a dat alora inca o parghie sa ii scoata din joc pe cei care nu le convin, who cares... Principalul e sa il scape Dragnea de necazuri.

Dinica Roman Ce facem cu instrumentarul de unica folosinta? Dragnea tergiverseaza si se crede in felul asta om de stat.

Draghi Puterity Ia te uita cine e suparat ca i se ia jucaria defaimarii emoticon wink

http://www.stiripesurse.ro/vesti-proaste-pentru-dragnea...

Mihai Ion Turcu Dragnea, om pragmatic , s-a gandit cum sa-si traga un glonte in picior in cel mai nepotrivit moment. Aflare in treaba ....

Draghi Puterity Cred ca o sa-l citeze in curand pe Tudor Postelnicu: "Onorata instanta, va rog sa se consemneze, am fost un dobitoc!"


Prospectiv A-z .
Din Cotidianul: "Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, critică legea defăimării, iniţiată de liderul PSD Liviu Dragnea.

Oficialul american precizează că "protejarea libertăţii de exprimare, chiar şi în cazurile în care exprimarea aleasă ofensează, este un aspect fundamental al unei societăţi democratice sănătoase".

"(...) Politica Guvernului Statelor Unite ale Americii este clară. Protejarea libertăţii de exprimare, chiar şi în cazurile în care exprimarea aleasă ofensează, este un aspect fundamental al unei societăţi democratice sănătoase. Condamnăm discriminarea şi ura, dar în acelaşi timp ne opunem legilor care interzic exprimarea ofensatoare cu preţul libertăţii de exprimare.

Aşa cum a declarat preşedintele Obama:", arată ambasadorului SUA la Bucureşti.

Legea defăimării, iniţiată de liderul PSD Liviu Dragnea, a stârnit un val de proteste, PNL anunţând deja că va ataca la CCR actul normativ dacă este adoptat. Săptămâna trecută, proiectul a fost scos de pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaţilor. Discuţiile vor fi reluate în zilele următoare."

Prospectiv A-z .
Dragnea: "Am văzut reacţia ambasadorului SUA. Sunt total de acord cu declaraţia şi cu afirmaţiile dumnealui, şi eu şi PSD-ul susţinem libertatea de exprimare. Am anunţat deja de aseară, public, că, mai ales după noile amendamente pe care le voi depune astăzi, această lege nu va mai putea fi înţeleasă greşit. Scopul iniţial al legii, care este o dorinţă la care nu renunţ, este de a promova toleranţa şi demnitatea umană prin sistemul educaţional şi prin administraţie. Este o lege care nu e coercitivă. Azi voi scoate din lege şi definiţia defăimării sociale. Deja au fost scoase amenzile, azi eliminăm complet articolul, pentru ca nicio virgulă să nu mai poată fi folosită de cei care au manipulat pentru a deturna atenţia de la scopul esenţial al legii."

Smaranda Dobrescu Rand pe rand toate prevederile initiale ale propunerii legislative au cazut sub presiunea opiniei publice si acum iata, a ambasadorului. De fapt nu spune autorul ca toate "marile idei" initiale erau deja cuprinse in alte legi privind discriminarea. A devenit acum o lege pentru toleranta. Cum se pune in aplicare oare o lege despre toleranta daca nu prevede sanctiuni?
Apoi ma intreb de ce ambasadorul nu s-a gandit ca exista o lege aplicabila , a lui Florian care chiar penalizeaza aducerea in discutie la modul pozitiv sau negativ a unei categorii de intelectuali interbelici, cu bunele sau pacatele lor. Acolo, cum stam cu libertatea de exprimare?

Draghi Puterity Smaranda Dobrescu - aia e in spiritul dorit de plutocratia SUA, de ce sa o critice? Doar pentru ca astfel arata ca administratia SUA (ca instrument al plutocratiei amintite) se foloseste de standarde duble (de fapt multiple) in urmarirea propriilor interese? Pfff... emoticon smile

Smaranda Dobrescu UImitor, dar se pare ca Trump a declarat ca isi va schimba politica fata de Israel!!

Draghi Puterity Smaranda Dobrescu - In bine, nu-i asa? Ce surpriza! :)))))))

Smaranda Dobrescu Desigur 

Delia Bogdan Sincer, m-am cam saturat de comentariile si criticile ambasadorilor astia, veniti din toate punctele cardinale si mai ales din cel mai cardinal. Nu ca agreez prostia de lege venita de la dl. Dragnea! Dar comentariile astora vin dupa cum le pica lor bine. Am facut alergie la ei deja in 2012, atunci cand cu lovitura de stat si preluarea din mers si sustinerea acuzatiilor iesite din gura "nepretuitei" m zexe. Atunci am decis ca si la ei politica merge dupa cum bate vantul si nu sunt mai buni decat ai nostri...doar mai puternici!

Draghi Puterity Uite ce scriam eu prin 2012 pe Facebook, Delia emoticon wink

"Iata ce am postat pe pagina de facebook al presedintelui SUA:

Dear Mr. President,

I hope you are aware about the current situation in Romania, where the Romanian Parliament is trying to suspend the corrupt dictator Traian Basescu and restore real democracy in Romania. This is without any doubts the most ardent wish of the Romanian people, also demonstrated on the recent local elections. To my consternation I see that the US Ambassador in Romania His Excellency Mark Gitenstein is publicly supporting President Basescu and his corrupt institutions against the will of the people and of the Romanian Parliament. This cannot be in the interest of the US-Romanian relations.
Mr. President, please do not allow that, for some obscure reasons, the Romanians, one of the most US-friendly populations in Europe, will turn against US just because its Ambassador is supporting a ruthless and unstable dictator.

Congratulation on your recent success on medical reforms, and good luck for the elections!

Draghi Puterity,
Heidelberg, Germany

Va invit sa faceti si voi la fel. Adresa e aici:

https://www.facebook.com/barackobama"

Rezultatul a fost ca am primit tone de cereri de prietenie de la niste indivizi cu mutre de jihadisti. Probabil ca sa fiu "flagged" automat "asa cum trebuie". Le-am refuzat cererea, dupa care am primit cereri de prietenie de la niste doamne respectabile, si foarte discrete, care nu isi aratau prietenii. Am acceptat cateva, dar cand m-am uitat la prietenii lor, erau tot aceleasi mutre de jihadisti. emoticon grin Complicate caile Internetului sunt... emoticon wink

Barack Obama

Politician

Delia Bogdan De aceea ma si "sfiesc" a ma ambala prea tare...imi amintesc inca anii stalinismului in care, copil fiind, mi se atragea atentia asupra a ceea ce aveam voie sa vorbesc in afara familiei...sper ca anii aceia nu vor mai reveni! sau...?

Draghi Puterity Delia Bogdan - Parafrazandu-l pe Douglas Adams as spune ca "exista o teorie care sustine ca acest lucru s-a si intamplat deja" emoticon frown


Mihai Ion Turcu Discrepanta de putere conteaza. Exista conventii si conveniente internationale, menite sa protejeze pe cei mai slabi pe care , pentru eleganta cei puternici le respecta sau se prefac ca le respecta sau nu le respecta si nici nu se prefac ca le-ar respecta. A te apara de cei puternici este o problema strategica si de inrteligenta politica.

Delia Bogdan exact asa cred si eu...doar nu stiu sa o spun atat de frumos!

Niciun comentariu: