luni, 29 februarie 2016

Din nou despre Schengen

Din nou despre Schengen – 16 februarie 2016


Smaranda Dobrescu

Premierul Ciolos intr-o perfecta armonie cu Seful Comisiei Europene a declarat dupa intalnirea de ieri cu acesta: "Referitor la Schengen, stiu că CE a susţinut dintotdeauna cauza României, dar că în cursul acestui an trebuie să vedem câteva decizii."

Cum ar fi fost oare daca CE nu ar fi sustinut cauza Romaniei, caci "sustinand-o" ne-am simtit ca o tara de rang inferior?

 

 

Juncker: În timpul mandatului Comisiei mele o să punem capăt mecanismului MCV


Delia Bogdan Atata falsitate in tot bla-bla-ul asta european! As prefera sa ni se spuna adevarul direct in fata, decat sa ne trateze ca pe niste tampitei...

Prospectiv A-z .
Adevarul este un lux nepermis noua, doamna. Noi nu putem decat sa-l iscodim prospectiv.

Smaranda Dobrescu In ultimul timp MM l-a cam atacat pe premierul Ciolos, semn probabil ca ea nu mai are prea multe urechi plecate in cadrul CE la soaptele ei pline de otrava non-Schengen. In aceste conditii avem toate sansele sa ni se ridice si MCV-ul si sa ni se acorde si Schengenul. Probabil exact atunci cand celelalte tari renunta pentru cel putin 3 ani la Schengen.. emoticon smile

Gavrila Ch ok, vom putea avea Schengen second-hand/dupa buget...

Smaranda Dobrescu Sau la limita vom avea doar second hand...

Gavrila Ch in general suntem la limita/sau daca doriti la margine. Stiti desigur cui sa multumim pentru asta.

Smaranda Dobrescu Ar fi simplu sa datoram "multumiri" unui singur personaj..

Gavrila Ch din pacate nu-i asa de simplu...

Alexandru Botu De cand se intampla chestii de astea am uitat sa folosesc: VA MULTUMESC!
Necrestineste ar fi sa zic ca ii urasc de moarte, dar s-ar putea ca aia sa o ia de buna si sa-mi vrea moastea. Nici nu indraznesc sa zic ca ii dispretuiesc pana la moarte, caci tot aia ar face sa ii dispretuiesc pentru putin timp. Singurul meu noroc este nebagarea de seama nici de legea lui Dragnea.

Niciun comentariu: