vineri, 25 august 2017

interviul la data de 17 septembrie 2012

think-tank, peromaneste, discursiv, romania, economie, istorie, antreprenor, social, capitalism, socialism, social democrat, politica, geopolitica
blog.prospectiv.org
Comments
Prospectiv A-z
Prospectiv A-z .
"Rămânem pesimişti?


Sub nicio formă! Ne vom trezi la timp, nicio grijă, şi ne vom păstra ţara aşa cum e acum, pentru că aşa e mai bine şi pentru Europa şi pentru noi şi pentru pământul ăsta."

Ce m-am bucurat cand am citit aceste randuri! Numai ca bucuria a durat numai pana cand am citit cateva randuri mai la vale ca Marcel Bărbătei a luat si publicat interviul la data de 17 septembrie 2012. Desteapta-te romane, din...!
 
 
Dinica Roman
Dinica Roman Tot acum 5 ani un mai clarvazator comenta:

@6 Complex

+28
de abia astept agresiunea capitalistilor adevarati si a agentilor adevarati dupa ce se.cu.reii astia vor distruge Romanica si o vor baga in buzunarele si conturile pe care le cred ale lor....hahaha, credeti ca aia o sa va lase cu prada?...bah, voi sunteti buni sa faceti sa dispara doar niste bieti pensionari, asistati sociali, mamicute si bebelusi, civili, oameni prea cinstiti (=fraieri). Adevaratii rechini va vor manca mintenas.Credeti ca al'de Soios va vor lasa cu banii? ....un miliard doua avere cred ca permite fdara probleme un contract de cateva zeci de milioane, asa ca tradeaza si un sef de banca si un mecanic de yaht fara nici o problema
 
 
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu Imi pare rau ca nu am gasit articolul din Cotidianul. Eu am luat articolul de pe EXTRA NEWS unde nu exista nicio data a publicarii. Mi s-a parut subiectul valabil si in 2010, 2012, 2017. Nu-l luati in seama daca vi se pare depasit.

Niciun comentariu: