vineri, 25 august 2017

Ce procent din cetatenii unei tari ar fi dispusi sa lupte intr-un razboi pentru tzara lor

Ce procent din cetatenii unei tari ar fi dispusi sa lupte intr-un razboi pentru tzara lor:
The map above shows the percentage of residents in various European countries who are willing to fight and go to war for their country. Full results here.
brilliantmaps.com

Comments
Preda Mihailescu
Preda Mihailescu Ai nostri lupta pentru Germani ...
 
Anna Zelinski
Anna Zelinski Poate că procentajul arată și faptul că cetățenii Planetei au realizat deosebirea între războiul clasic și cel de astăzi. Diferența între vitejie și perfidie,nebunie.
 
Preda Mihailescu
Preda Mihailescu Si asta, doamna Zelinski, si asta. Banuiesc ca reprezentarea ideii de "a lupta pentru apararea tarii" in aceste conditii este cat se poate de diversa la cei intrebati. Intr-adevar, caci nu prea stii cum ar arata acest razboi? Cibernetic? Propagandistica? Atomic? Sau cu arcul cu sageti.
 
Draghi Puterity
Draghi Puterity Civil. Vezi tefeleii.
Eduard Virgiliu
Eduard Virgiliu Atata timp cat ti se spune ca intre tine, care te-ai nascut in tara si musulmanul venit cu barca ieri, nu e nici o diferenta, ba ala are si mai multe facilitati si drepturi ... pentru ce sa lupti?!? Pentru un teritoriu care l-ai pierdut deja?!?

Asta e rezultatul a 20 de ani de educatie si politica globalista.
 
Preda Mihailescu
Preda Mihailescu Eventual sa lupti sa nu ti se mai spuna asta! De aceea zic ca razboiul are multe forme, si cel propagandistic este cel mai intens si prezent.
 
Anna Zelinski
Anna Zelinski Cum să zic? Ambele puncte de vedere reprezintă realitatea vremurilor pe care le trăim. Să luptăm, chiar dacă uneori pare inutil, cu sentimentul curat și cuvântul sincer dar necruțător.
 
Eduard Virgiliu
Eduard Virgiliu Preda Mihailescu astia de te intreaba daca vrei sa lupti pentru tara ta nu cred ca se gandesc ca sa lupti cu musulmanii ci mai degraba sa lupti cu alti crestini, caucazieni, ca tine ...
 
Preda Mihailescu
Preda Mihailescu Eduard Virgiliu @ Naiba sa ii ia - de aceea am spus ca intrebarea este divaganta, poti sa intelegi prea multe prin ea.

Niciun comentariu: