vineri, 25 august 2017

Despre vaccinare cu Piperea & Cacovean

Gheorghe Piperea
Conventia de la Oviedo*, ratificata de Romania prin Legea nr.17/2001 :
"O intervenţie în domeniul sănătăţii nu se poate efectua decât după ce persoana vizată şi-a dat consimţământul liber şi în cunoştinţă de cauză. Această persoană primeşte în prealabil informaţii adecvate în privinţa scopului şi naturii intervenţiei, precum şi în privinţa consecinţelor şi riscurilor. Persoana vizată poate în orice moment să îşi retragă în mod liber consimţământul". (art.5)
"o intervenţie nu se poate efectua asupra unei persoane care nu are capacitatea de a consimţi, decât spre beneficiul său direct" (art. 6 pct.1)
"Nu se poate întreprinde nici o cercetare pe o persoană decât dacă sunt întrunite cumulativ următoarele condiţii:
(i) nu există nici o metodă alternativă la cercetarea pe fiinţe umane, de eficacitate comparabilă;
(ii) riscurile la care se poate expune persoana nu sunt disproporţionate în comparaţie cu beneficiile potenţiale ale cercetării;
(iii) proiectul de cercetare a fost aprobat de instanţa competentă după ce a făcut obiectul unei examinări independente asupra pertinenţei sale ştiinţifice, inclusiv al unei evaluări a importanţei obiectivului cercetării, precum şi al unei examinări pluridisciplinare a acceptabilităţii sale pe plan etic;
(iv) persoana pe care se fac cercetări este informată asupra drepturilor sale şi asupra garanţiilor prevăzute prin lege pentru protecţia sa;
(v) consimţământul prevăzut la art. 5 a fost dat în mod expres, specific şi a fost consemnat în scris. Acest consimţământ poate fi retras în orice moment, în mod liber". (art.16)
"Corpul uman şi părţile sale nu trebuie să fie în sine sursă de câştig financiar" (art.21)
"Părţile la această convenţie vor veghea ca problemele fundamentale ridicate de progresele biologiei şi medicinei să facă subiectul unei discuţii publice adecvate, în special în lumina implicaţiilor juridice, etice, economice, sociale şi medicale relevante, şi ca posibilele lor aplicaţii să facă obiectul unor consultări adecvate" (art.28)
"Curtea Europeană a Drepturilor Omului poate da, în absenţa oricărui litigiu concret aflat în derulare în faţa unei instanţe, opinii consultative asupra problemelor juridice privind interpretarea prezentei convenţii" (art.29)
Consecintele in planul legilor interne ale acestor conventii si protocoale :
"Dacă există neconcordanțe între pactele și tratatele privitoare la drepturile fundamentale ale omului, la care România este parte, și legile interne, au prioritte reglementările internaționale, cu excepția cazului în care Constituția sau legile interne conțin dispoziții mai puțin favorabile" (art. 20 alin.2, Constituția României)
"Ca urmare a aderării, prevederile tratatelor constitutive ale Uniunii Europene, precum și celelalte reglementări comunitare cu caracter obligatoriu, au prioritate față de dispozițiile contrare din legile interne, cu respectarea prevederilor actului de aderare" (art.148 alin.2, Constituția României)
PS Pe rolul CEDO se afla speta Pavel VAVŘIČKA et autres c. République tchèque (n°47621/13). Se asteapta solutia in cateva saptamani.
*Convenţia privind drepturile omului şi biomedicina, semnată la Oviedo la 4 aprilie 1997. Legea nr.17/2001 ratifice şi Protocol adiţional la Convenţia europeană pentru protecţia drepturilor omului şi a demnităţii fiinţei umane faţă de aplicaţiile biologiei şi medicinei, referitor la interzicerea clonării fiinţelor umane, semnat la Paris la 12 ianuarie 1998.
Comments
Cacovean Adrian
Raportati efectele adverse ale vaccinurilor incasate!
Aceasta este singura modalitate de a va face auziti!
Altfel va va paste vaccinarea obligatorie pe toti, pe copii vostri si pe voi adultii care credeti ca ati scapat de vaccinare!
Nu semnati nimic, ca va vaccinati sau nu copilul si de-l vaccineaza fara acordul vostru scris, dati-i in judecata pe criminali.
 
 
 
Cacovean Adrian
Multi pot crede ca am ceva personal cu vaccinurile!
Nu am copii de vaccinat, fata mea fiind adulta, nu am nici o miza anti sau provaccinala.
Am aproape zilnic cazuri vatamate de vaccinuri, cazuri neraportate de medicii care au facut vaccinare.
Problema principala din Romania este ca in tara asta medicii nu raporteaza efectele adverse ale medicamentelor, nici infectiile de spital (infectiile nosocomiale) si pacientii se iau mai degraba de medici decat de firmele de medicamente si guvernantii care le toaca si deturneaza banul de sanatate.

Via Cos Min:
Ori de câte ori cineva spune, „nu există nici o dovadă că vaccinurile provoca un prejudiciu,“ postați acest lucru în răspuns. Aceasta este o captură de ecran, lista parțială, numai de la o firmă de avocatură.
Guvernul federal al USA a dat câștig de cauză plus despăgubiri în mai multe cazuri, acceptând că vaccinurile au cauzat vătămări.
Link pentru lista completă doar de la această firmă: https://www.mctlawyers.com/vaccine-injury/cases/

Mery Sivu
Mery Sivu din Italia (mass-media.. tace) protestul impotriva vaccinarii abusiviste (de la 4 s-a trecut la 12 .. altfel nu incep gradinita - scoala... un fel de dictatura) http://www.huffingtonpost.it/.../novax-la-rete-si.../
Dopo diciotto anni torna in vigore l'obbligo di vaccinazione per l'iscrizione alle scuole. Il decreto…
huffingtonpost.it
 
 
Cacovean Adrian
Sa sustii vaccinarea obligatorie a tuturor copiilor, ca nu cumva copilul tau vaccinat sa ia rujeola de la unul nevaccinat este ca si cand ai propune ca toti barbatii din Romania sa foloseasca prezervativ, ca nu cumva nevasta-ta sa ramana gravida de la unul care nu a purtat prezervativ! Este logic, nu-i asa si foarte monden! Sa folosim toti prezervativul, ca sa nu ramana gravide nevestele lui Bodog sau Tudose!

Prospectiv A-z
Prospectiv A-z .
Elena Dulgheru citeaza:
"1) due to the properties of modern vaccines, non-vaccinated individuals pose no greater risk of transmission of polio, diphtheria, pertussis, and numerous non-type b H. influenza strains than vaccinated individuals do, non-vaccinated individuals pose virtually no danger of transmission of hepatitis B in a school setting, and tetanus is not transmissible at all; 2) there is a significantly elevated risk of emergency room visits after childhood vaccination appointments attesting that vaccination is not risk-free; 3) outbreaks of measles cannot be entirely prevented even if we had nearly perfect vaccination compliance; 4) an effective method of preventing measles and other viral diseases in vaccine-ineligible infants and the immunocompromised, immunoglobulin, is available for those who may be exposed to these diseases. Taken together, these four facts make it clear that discrimination in a public school setting against children who are not vaccinated for reasons of conscience is completely unwarranted as the vaccine status of conscientious objectors poses no undue public health risk". Sincerely Yours, Tetyana Obukhanych, PhD

Pentru detalii, urmariti linkul de mai jos la pagina dansei
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1883326695321534&id=100009326655880

Cacovean Adrian
Pe parcursul rezidentiatului in chirurgia cardiovasculara, eu, doctorul Cacovean Adrian, am primit in 1996 intr-o operatie, injectie accidentala cu o seringa cu ac de punctie foarte gros, seriga cu care tocmai se extrasese puroi dintr-un abces de pancreas, la un pacient cu cancer de pancreas, ciroza virala prin hepatita C si B si SIDA! Acul seringii s-a oprit in plica cotului drept, pistonul seringii de 50 mililitri a inaintat cam 1 centimetru si inocularea s-a efectuat chiar in articulatia cotului meu drept cu cel putin 2 mililitri de puroi cu compozitia descrisa.
Nu mi-a fost frica, nu mi-a pasat, am mers urgent la camin la Fundeni, unde aveam remediile homeopate si am fost monitorizat toata perioada rezidentiatului, 7 ani si am mai facut si ulterior analize, nu am incasat nici SIDA, nici hepatita B sau C!
Asta inseamna imunitate si protectie!
 
Cacovean Adrian
Apel la cumpatare!
Fiti calmi si cu nadejde in Dumnezeu oamenilor!
Nu m-am fastacit nici cand am vazut pe monitor cum EKG-ul meu a intrat in fibrilatie (stop cardiac). Stiam ca mai am 7 pana in 10 secunde pana imi pierd cunostinta si nu aveam certitudinea ca inima mai porneste dupa resuscitare, chiar fiind in locul care trebuie. Am spus adio, plec cam repede de pe lumea asta, Doamne Isuse Hristoase iarta-mi greselile de pe lumea asta si eram atent la ce urmeaza cand incepe calatoria, daca ma intorc la viata, sa povestesc cat mai exact. Cand gandeam acestea, ultimele cuvinte ale celor din jurul meu au fost: aduceti o foarfeca si nu am mai apucat sa imi vad camasa taiata ca sa poata monta electrozii de defibrilare, ca plecasem!
Legea vaccinarii obligatorii este o ikebana de faradelegi si nu are cum sa fie implementata, nici spurcarea familiei aprobata.
Sa strangem randurile!
 
Cacovean Adrian
O pacienta ma intreaba:
-Domnule doctor, ne puteti explica ce inseamna vaccin conjugat cu 13(????) valente? Adica ceva si mai complex decat un hexavalent?! Adica un vaccin 13 in 1 sau cum?? Daca e asa, e criminal!
-Raspund:
Polizaharidă pneumococică serotip 11 2,2 micrograme
Polizaharidă pneumococică serotip 31 2,2 micrograme
Polizaharidă pneumococică serotip 41 2,2 micrograme
Polizaharidă pneumococică serotip 51 2,2 micrograme
Polizaharidă pneumococică serotip 6A1 2,2 micrograme
Polizaharidă pneumococică serotip 6B1 4,4 micrograme
Polizaharidă pneumococică serotip 7F1 2,2 micrograme
Polizaharidă pneumococică serotip 9V1 2,2 micrograme
Polizaharidă pneumococică serotip 141 2,2 micrograme
Polizaharidă pneumococică serotip 18C1 2,2 micrograme
Polizaharidă pneumococică serotip 19A1 2,2 micrograme
Polizaharidă pneumococică serotip 19F1 2,2 micrograme
Polizaharidă pneumococică serotip 23F1
- Iar raspund: 7 feluri care acopera 80% spun ei din pneumococii care au fost gasiti in SUA responsabili de 10-20% din infectiile respiratorii in SUA;
Dar noi suntem in Romania, decat daca acceptam ca americanii de la Deveselu sau Kogalniceanu sau Guvern sau servicii sau Parlament sunt pedofili si o trag celor pe care vor sa ii vaccineze Ministerul Sanatatii cu pneumococ!
 
Cacovean Adrian
Sifiliticii care conduc Romania, renunta la epidemia de rujeola si adopta epidemia de pneumococi!
Cititi si daca ramaneti fara aer, de la politicile sifilitice votate de dumneavoastra vi se trage!
http://sanatateabuzoiana.ro/ministerul-sanatatii-a-achizi…/…
LikeShow more reactions
 
 
Prospectiv A-z
Prospectiv A-z https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10209708865987481&set=a.1279613719515.2035338.1505215633&type=3 Cacovean Adrian Reactii ciudate la vaccin!
Vaccinatii cu vaccin pneumococic au facut boala, cei nevaccinati nu!
Merita cheltuiala pe asa bazacovenie, o jumatate de milion de vaccinuri?
Nu mai bine 4 milioane de mese pentru orfani sau copii romani care se culca cu burta goala ca guvernantii papa banul pe cacealmale?

Niciun comentariu: