sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Vrem un presedinte neamt. Nemtii sunt corecti

Vrem un presedinte neamt. Nemtii sunt corecti – 6 decembrie 2016

 
Draghi Puterity shared a link.

Vrem un presedinte neamt. Nemtzii sunt corecti.

"E o scrisoare a lui Schweighofer către Klaus Iohannis. E dovada clară că străinii manevrează şi preşedintele României. Ăsta e adevărul mare cât China. Iată semnătura cu care a cerut preşedintelui şi acesta s-a executat. A dat drumul tăierii pădurilor românilor. A primit o scrisoare şi a întors legea trimisă la promulgare. Ce l-a făcut pe Iohannis să facă asta după ce românii i-au dat încredere? Andreas Huber, consulul Onorific al Austriei la Sibiu, e prietenul, ruda şi finul lui Klaus Iohannis. E suspectat că a dus această scrisoare la Cotroceni.

Acesta e adevărul despre cine protejează mafia tăierilor pădurilor României."

http://gazetadebistrita.ro/legaturile-secrete-dintre-schwe…/

P.S. Oare garda pretoriana a domnului presedinte din acest grup, ce parere are?

 

 

Legăturile secrete dintre Schweighoffer Holzindustrie și Klaus Iohannis / DOCUMENTE

Legăturile secrete dintre Schweighoffer Holzindustrie și Klaus Iohannis / DOCUMENTE

GAZETADEBISTRITA.RO|BY MIHAELA TRIF

 

Smaranda Dobrescu D-l Presedinte ar trebui sa dovedeasca ca D-l Ghita minte. daca are cum. Cu aceasta banuiala e cam dificil sa mai vorbesti de trafic, de penali, etc..

 

Dinica Roman Mircea Platon in 2014 "în turul al doilea voi vota cu Iohannis. Nu pentru că e răul mai mic. Ci pentru că nu mă reprezintă şi nici nu pretinde că mă reprezintă. Îi voi da o şansă tocmai pentru că nu mă poate compromite. 
Vreau să devină vizibile structurile politice şi economice care controlează România EUropeană.

E un pariu al lui Pascal politic: dacă Iohannis va continua mârlănia şi fărădelegile epocii Băsescu-Ponta (coabitanţii de extracţie fesenistă), nu pierdem nimic. Campania lui Iohannis a mizat subtil, discret, pe ideea „neamţului" ponderat care face ordine. Cu alte cuvinte, dacă administraţia Iohannis va fi coruptă, măcar nu va mai fi scoasă Mioriţa ţap ispăşitor. Nu se va mai putea apela la stereotipuri. Nu se vor mai putea invoca „lenea, fatalismul, neseriozitatea" şi toate celelalte metehne ale românilor. Va fi corupţie „nemţească", EUropeană. Va fi corupţia „maxweberianismului" în numele căruia suntem criticaţi de ani de zile (ca şi spaniolii, italienii, grecii ş.a.m.d.). Iar dacă va asana cumva grajdurile lui Augias, cu atât mai bine ţării."

http://www.cotidianul.ro/de-ce-voi-vota-cu-iohannis-250411/

 

 

De ce voi vota cu Iohannis

Dacă Iohannis va continua mârlănia şi fărădelegile epocii Băsescu-Ponta (coabitanţii de extracţie fesenistă), nu…

COTIDIANUL.RO

 

Smaranda Dobrescu "Vreau să devină vizibile structurile politice şi economice care controlează România EUropeană." Dorinta lui Mircea s-a indeplinit.

 

Draghi Puterity Baiet destept, ce mai..

.

Dinica Roman "Dorinta lui Mircea s-a indeplinit." Unde ar fi norocul?

 

Smaranda Dobrescu Un om informat este mai abil in a se apara decat unul temperamental. Daca cel informat are si credibilitatea necesara si verbul necesar la indemana, atunci el e un factor de multiplicare..

 

Alexandru Botu Si el l-am crezut, neputand sa-mi explic atat de precis de ce. Dar a fost foarte convingator si clarificator pentru destul de multi nehotarati.

 

Mihai Ion Turcu Klaus nu este Sf. Nicoale. Relatiile sale personale politice sunt in Germania, Luxemburg, Austria.Va trebui sa aiba o relatie ca Presedinte cu Tramp. Faptul ca a returnat legea padurilor Parlamentului, un demers legal, poate fi in legatura cu firma S. care nu este singura care taie paduri, si IKEA taie si altele, taie in draci proprietarii autohtoni, sa nu uitam. Nu-mi amintesc care au fost obiectiile sale, Parlamentul poate reexamina ce a obiectat, modifica sau nu, si retrimite legea spre promulgare. Nu intelegem de ce nu s-a intamplat inca acest lucru. Pana una alta gestiunea padurilor a fost introdusa in temele de interes CSAT, de catre Iohannis.In CSAT are putere reala. Cine a incheiat contractele cu Schwaighoffer ? Cine stabileste statutul legal al parcurilor nationale ? Cine are efectiv puterea de a controla exploatarile forestiere ?

 

Preda Mihailescu Mihai Ion Turcu @ Domnul Turcu, cu tot respectul, Schweighofer este elementul dominant, IKEA au vazut ca merge, si vor si ei. Ma intreb cu padurile imense ale tundrei, ce au pierdut in Romania - pe de alta parte, lucrul acesta ar trebui sa se intrebe conducatorii nostri. Desigur ca cei care taie in draci sunt romani (poate si secui, cum spun unii, dar nu cred ca este o problema doar a lor) - doar nu o sa se murdareasca domnul Schweighofer sau IKEA cu drujba in mana, si nici cu coruptia. 

Dar trebuie sa incetam cu scuzele, caci unde nu exista corupatori, pot sa fie localnici corupti la fel de in draci, caci nu au piata de desfacere. Ecuatia este simpla - ravagiile facute in padurile Romaniei sunt vizibile de la 10000 de metri altitudine - nici un manager nu mai poate cu constiinta impacata sa participe la exploatarea forestiera din Romania, fara sa isi puna intrebarea daca este just sa contribue la distrugerea naturii Europene, si sa se intrebe ce s-ar intampla cu el daca i s-ar aplica legile tarii sale sau cele Europene! Punct. 

Si regret, aici un presedinte poate sa recunoasca o prioritate nationala indiscutabila, care bate orice relatii de rubedenie sau afinitate. Carol I era mai neamt decat dl Johannis, dar stia care sunt interesele Romaniei ... stiu ca este o comparatie din alte timpuri, dar nu avem altceva, din pacate.

 

Prospectiv A-z .
Stratagema propusa de Mircea Platon presupune existanta unei alternative la momentul in care romanii se vor fi dumirit. Nu mi-e clar ca asa ceva ar exista azi in aspiratiile de vot a unui numar suficient de romani..

.

Mircea Platon Alternativa exista in aspiratiile de vot. Nu exista insa in realitate. Tocmai de aceea e valabil exercitiul meu. Daca ar exista o alternativa, as avea ce alege. Deci rationamentul meu ar fi o dovada de cinism, ceva a la Plesu. Dar din moment ce nu exista, aleg macar sa ma dumiresc, sa accelerez procesul de dezvrajire. Iohannis si UEuropa ne erau prezentate ca fiind marea gaselnita, marea alternativa. Ca si tehnocratii. Eh, s-au vazut. S-a terminat si cu mitul neamtului.

 

Mihai Ion Turcu Mircea Platon @"Mitul neamtului" confectionat la Bucuresti. Fara "mit" este un presedinte tocmai bun pentru toate "dezvrajirile".

 

Gavrila Ch Cam scumpa lectia, Dle Platon, mai ales ca vorbim cu un cunoscator al istoriei/recente. Ar fi fost de ajuns a va apleca la dezbaterea dintre Ponta si Johanis dintre cele doua runde sa aflati suficient despre neamt si sa ne crutati de sofismele specioase cu care incercati sa ne/va convingeti.

 

Mircea Platon M-am aplecat. Si m-am minunat de cat de tolomaci erau ambii.

 

Gavrila Ch si ati ales pe cel mai tolomac/si mai putin interesat sa slujeasca Romania. tolomacul major nu a vrut sa considere interesul Romaniei pentru fratii nostri de peste Prut, asta singura ar fi convins si pe Toma /necredinciosul

 

Mircea Platon Vad ca vreti sa dati batalii pierdute deja. Da, l-am votat pe cel mai tolomac pentru ca era neamt si pentru ca m-am saturat ca toti tolomacii escroci sa pretinda ca ma reprezinta - va mai aduceti aminte de campania "RRRRRRRRomanesc Ortodoxa" a lui Ponta? Era destul ca sa ma hotarasca sa nu-l votez. De altminteri, si atunci mi-au sarit in cap tot felul de postaci pontaci care foloseau exact argumentele dumneavoastra.

 

Mihai Ion Turcu Mircea Platon @Nu va sare cineva in cap. Discutam, cu o diferenta mare de varsta. Iohannis are in spate o experienta de administrator nu de politician. A fost un administrator bun, civilizat, dar mana de fier. Ca formatie este fizician, in plus sas.Ideea foarte raspandita ca ar fi prost este - surpriza - total eronata. Deocamdata acest prodesor de fizica a ajuns Presedinte dara sa dea din maini sau din gura si fara sa fie membrul vreunui partid.(FDGR nu este partid, este o adunare restransa de sasi batrani conservatori). Cineva din grup in prealegerile prezidentiale a emis un indemn "Alegeti barbatul nu baiatul". "Baiatul" va ramane "baiat" toata viata.Se chiama cumva anume dar ma rezerv deontologic sa spun cum.Nu stiu de ce-l asociaza Dragnea la campania lui. Ce nu trebuie sa uitam este faptul ca din pacate Roamania nu este nici puternica nici suverana si Preseedintele, indiferent care, are a face cu presiunile externe si menirea sa tana tara neimprastiata. Iohannis nu este neamt, este sas.Ar trebui sa explic diferenta dar ar lua prea mult loc.

 

Mircea Platon Ii raspundeam lui Gavrila Ch, nu dumneavoastra. Cat despre diferenta dinre neamt si sas, este irelevanta in contextul acestei discutii pt ca, pentru romani, el intruchipa "temeinicia" germana. Despre asta vorbeam.

 

Gavrila Ch pierdute de cine? de tara, pe mana unor optiuni cel putin idiosincratice, daca nu culpabile/in fine, fiecare pe limba ei aviara.


Smaranda Dobrescu Merita citita si istoria prin care s-a ajuns sa vedem din avion zonele de pelata (boala dermatologica in care portiuni de 2-3 cm patrati din parul unei persoane cade din motive nu foarte cunoscute dar explicate prin stress.)
http://adriannastase.ro/.../despre-paduri-lectura.../

 

 

Despre păduri – Lectură obligatorie

Dragi alegatori, stiu ca viata voastra e grea in aceasta săptămână. Sunteti confruntati cu diferite subiecte,…

ADRIANNASTASE.RO|BY ADRIAN NASTASE

 

Dinica Romanhttps://www.facebook.com/bogdan.alex.duca/posts/10208156227609237

 

Bogdan Duca

December 4, 2016 · Bucharest · 

1990- 1991- guvern FSN, condus de Petre Roman (actualmente politician PNL).
1991- 1992- guvern de coaliţie, condus de tehnocratul Stolojan (actualmente politician PNL), cu participarea PNL la guvernare.
1992- 1996- guvern PDSR, condus de Nicolae Văcăroiu, acum tehnocrat la Curtea de Conturi, apreciat şi de guvernările "de dreapta".
prevederilor sale in legislatie, etc. Urgiei cederiste exact aceste reglementari i-au tinut pieptul.Sa mai dam crezare uneori si actorilor de pe scena vremii!



1996- 2000- guverne "de dreapta", cu participare liberală: Ciorbea, Radu Vasile, Isărescu.
2000- 2004- guvernarea PSD, Năstase.
2004- 2008- guvernarea PNL- PDL (actualmente PNL) Tăriceanu
2008- 2012- guvernarea PDL (actualmente PNL) Boc cu 9 luni de prezenţă a PSD în guvern.
2012- 2014- guvernarea PSD - PNL , condusă de Ponta.
2014- 2015- guvernarea PSD, Ponta
2015- 2016- guvernarea "tehnocrată", asumată de PNL, Cioloş.

Deci dacă ne uităm pe istoria ultimilor 26 de ani, vom vedea, nu fără surpriză, că de fapt Partidul Naţional Liberal e de o ipocrizie incredibilă când dă vina pe PSD pentru "ultimii 26 de ani".
În fapt, "dreapta" a guvernat singură, 13 ani, şi în coaliţie cu "odiosul" FSN, 4 ani https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/fb0/1.5/16/1f609.png;)
Pe nume de premieri: avem 9 premieri "de dreapta" şi 3 premieri pesedişti. Aceasta spune multe despre cât de instabile au fost, de fapt, guvernările "de dreapta" din România.

Dar cum ne sperie cifrele, preferăm lozincile, nu? https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/fb0/1.5/16/1f609.png;)

Notă ulterioară: Şi dacă ne uităm spre palatul Cotroceni, vedem că "stânga" a ocupat funcţia prezidenţială pentru 10 ani (prin Iliescu), ceilalţi 16 ani de după revoluţie fiind petrecuţi cu preşedinţi "de dreapta".

 Smaranda Dobrescu Observatie: In perioada 1996-2000 a fost un guvern format din PNTcd, PNL, si USD, care era o coalitie de stanga formata din FSN si PSDR . Rezultatul final se modifica.

 Preda Mihailescu Daca este adevarat ce spune dl Nastase, este foarte instructiv!

 

Prospectiv A-z .
"In perioada 1996-2000 a fost un guvern format din PNTcd, PNL, si USD, care era o coalitie de stanga formata din FSN si PSDR ." Urgia cederista a marcat continuarea pe steroizi a neoliberalizarii demarata de Roman, Severin, Cosea (fesenisti de altfel) etc. NU discut de programe sau apartenente nominale, ci de fondul acelei guvernari.

 

Smaranda Dobrescu Ca manifestare politica economica in cei 27 ani a fost de sorginte liberala in toti anii, indiferent cine a fost la putere. Dar pentru ca s-a dorit mentiunea ca in 2008-2012, perioada de criza si austeritate sa fie amintita prezenta pentru 9 luni la guvernarea a unui partid de stanga, nu stiu de ce nu am fi consecventi si sa amintim si perioada mixta de 4 ani de care vorbeam. A fost perioada marilor legi din social: Codul Muncii, Legea pensiilor (2000), legea ocuparii in munca, legea cadru a asistentei sociale, legea platilor compensatorii, legea persoanelor cu handicap,, semnarea si parafarea Cartei Sociele Europene modificata si introducerea prevederilor sale in legislatie, etc. Urgiei cederiste exact aceste reglementari i-au tinut pieptul.Sa mai dam crezare uneori si actorilor de pe scena vremii!

Niciun comentariu: