miercuri, 18 ianuarie 2017

Sustineti-l pe Piperea!

Sustineti-l pe Piperea! – 10 noiembrie 2016


Dinica Roman shared Gheorghe Piperea's post.

Dl. Piperea nu trebuie lasat de unul singur, doar se lupta pentru interesul celor nereprezentati!

 

Gheorghe Piperea

November 10, 2016

Astazi, dupa o asteptare de 5 ore, m-am judecat in procesul contra celor 9 banci + BNR pentru incetarea practicilor inselatoare in domeniul creditelor in franci elvetieni.
 E un fel de a spune ca m-am judecat. De fapt, s-au discutat cele 14 exceptii ridicate de parate.
Instanta, asa cum v-am spus, este dintre cele mai ostile. Tot ceea ce a pronuntat pana acum dna jude a fost contra consumatorilor. Din 2010 pana in prezent, fara exceptie.
Evident, recuzarea a fost inutila. 
Trebuie, deci, sa ne gandim deja la apel.
Problema este ca s-au cerut cheltuieli de judecata enorme. Vor fi, cu siguranta, admise de instanta. E acea instanta care, intr-o ordonanta presedintiala ceruta de cei din G1 (pentru care anul trecut am castigat irevocabil procesul contra BCR), a obligat reclamantii, in solidar, la cheltuieli de judecata, mai precis, onorariu de avocat de banca, de 100.000 de lei.
Asociatia Parakletos va fi istorie pana la acest apel daca onorabilele banci vor decide exexutarea. O vor face negresit. Poate ca asta a si fost scopul : sa intram in faliment. Sau in lichidare. 
Nu ma lamentez. Doar constat.
Nu va cer ajutor. Va rog sa nu vi-l oferiti. 
Asa cum am facut-o pana acum, ma voi descurca de unul singur. 
Si, in definitiv, exista un sfarsit in toate, dupa care urmeaza alte inceputuri. 
Asa ca, probabil pentru ultima data : 
Hai sus!

 

Dinica Roman Tot dl. Piperea adauga: "PS In sala au fost fix 4 (patru) consumatori. Din 150 de mii."

Demoralizator!

 

Dinica Roman Orice am scrie noi (de) aici, tot nu indreapta mare lucru. Romani, puneti-va mintea si sufletul la contributie si intelegeti macar acum ce n-ati inteles cand ati contractat acele imprumuturi nenorocite sau ati girat egoisti sa va reprezinte in parlament! Mobilizati-va, omul Gheorghe Piperea nu va putea rezolva mare lucru de unul singur! Nu-i Sfantul Gheorghe, desi balaurul modern e sistemul bancar-financiar.

 

Dinica Roman Tot dl. Gheorghe Piperea: Ce trebuie sa intelegeti din postarea de mai sus. Sau, mai bine zis, trebuie sa intelegeti macar asta : nu sunt un lautar. Sunt un autor de piese originale. Cand va astept la concert, mai ales ca e gratis, va astept la concert. Juriul e mai usor de convins de concurenti daca sala de concerte e goala, chiar daca piesa lor e ciorba reincalzita. Sau, ca pe stadion. Cand e gol, nu vede nimeni blatul facut de adversar cu arbitri.

 

Smaranda Dobrescu Are dreptate! te zbati, iti pui pielea la bataie si vezi ca beneficiarii stau linistiti pe unde apuca..ca rezolva Don` Piperea!
Am experienta legilor pe care le-am trecut prin Camera fara ca niciun sindicalist pe care i-am asteptat la poarta sa fi venit. Si erau legile lor.

 

Prospectiv A-z .
Cu (sau fara?) stirea sa, dl. Gheorghe Piperea este ghidat de principii ale eticii kantiene. Bravo domniei sale, sper sa aiba emuli!

 

Dinica Roman Nu cumva avem si azi echivalenti ai haiducilor/Robin Hood de odinioara? As zice ca Gheorghe Piperea este un echivalent al acestora in mediul romanesc de azi. Iata si un alt exemplu:
https://www.facebook.com/aljazeera/videos/10154908915498690/?hc_ref=NEWSFEED

November 28, 2016 · 

A Nigerian tribal king has taken oil giant Shell to court in London. Here's why.

 

Mihai Ion Turcu Ce vom pati noi cu aurul si cianurile, padurile, gazele de sist.

Niciun comentariu: