sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Miza alegerilor legislative 2016

Miza alegerilor legislative 2016 – 8 decembrie 2016
 
Smaranda Dobrescu shared a link.

December 8, 2016

"Când democraţia nu reuşeşte să performeze economic sau politic este posibil ca parte din oameni să se gândeasca la soluţii autoritare. Şi, pentru destui economişti, delegarea politicii economice spre structuri tehnocrate pentru a le izola de „nebunia maselor"de cele mai multe ori este soluţia preferată de abordat."


 

 

 

Miza alegerilor legislative 2016

think-tank, peromaneste, discursiv, romania, economie, istorie, antreprenor, social, capitalism, socialism, social democrat, politica, geopolitica

BLOG.PROSPECTIV.ORG|BY SMARANDA DOBRESCU

 

Mihai Ion Turcu Institutia dictatorului exista in democratiile clasice. O avem si noi moderniii in constitutii in situatii de forta majora.

 

Smaranda Dobrescu Am vorbit doar de un posibil regim autoritar datorat perderii importantei institutiilor reprezentative ale democratiei.Lipsa de informatie a majoritatii populatiei in ce priveste intentiile programatice ale diferitelor formatiuni politice, urmare a conducerii campaniei de catre o presa preocupata doar de executiv, nu este in masura sa produca optiuni obiective in randul alegatorilor.

 

Mihai Ion Turcu Da a fost o campanie cu strategii slabe si jenanta, cu mediatizare flasneta.

 

Alexandru Botu Deocamdata prestatii firave, atat ale celor ce traditional se adreseaza "poporului" cu promisiuni (umflate), parand a tine cont de opinia votantilor, cat si a celor ce ignora total "poporul", pentru ca stiu ei mai bine unde trebuie sa ajunga societatea. Nu acum se va transa aceasta chestiune esentiala, dar nici nu va mai trece mult timp (istoriceste vorbind).

Niciun comentariu: