luni, 12 decembrie 2016

Lista rusinii

Lista rusinii – 8 noiembrie 2016


Dinica Roman shared Alin Neacsu's post.

pentre astia nu vin alegerile?

 

 

Alin Neacsu https://www.facebook.com/rsrc.php/v3/ya/r/CCeqS_QdeCm.png

Lista rușinii 
Toți cei care au votat împotriva opririi defrișărilor din România 
Priviți-i 
Îi cunoașteți și voi

 

 

LISTA RUȘINII | Cei 92 de parlamentari care au votat „împotriva opririi defrișărilor ilegale" din România | Nasul.tv

NASUL.TV

 

Smaranda Dobrescu Este o buna ocazie de campanie electorala.Legea despre care face vorbire D-l Bogdan Diaconu este o propunere legislativa a D-lui, respinsa in trei comisii reunite si supusa votului in cele doua camere pe baza unui raport de respingere. Motivele in gene...See More

 

 

Legea interzicerii exportului de lemn brut a fost îngropată. Doina Pană se revoltă pe…

GAZETADEBISTRITA.RO|BY MIHAELA TRIF

 

Prospectiv A-z .
La nr. 1, daca e HG, de ce se taie inca? La nr. 2, la momentul acesta defrisarile trebuiesc oprite BRUSC; n-am incredere in a-i lasa pe bezmetici intr-o zona gri unde shpaga si abuzul vor continua.

Cred ca este bine sa ni se reaminteasca acum, in ajun de alegeri, care sunt cei care in efect au permis continuarea dezastrului ecologic. Niciunul din acele nume nu merita sa fie membru al viitorului Parlament.

 

Smaranda Dobrescu Ca sa fiu mai clara: In 2015 existau 3 propuneri de modificare a Codului Silvic si implicit a HG cu normele de aplicare: Una a Guvernului Ponta si doua propuneri legislative, una apartinand la cativa membri PNL si alta lui Bogdan Diaconu. Cea a lui Diaconu avea o singura prevedere si a fost judecata prima avand termenul depasit. Cea a liberalilor a avut aceeasi soarta. A trecut legea guvernului Ponta care a fost intoarsa de catre Presedinte la Parlament intrucat intre viziunea presedintelui si a premierului existau divergente. Cu modificari aduse in CSAT, si adoptate de parlament s-a votat legea care instituie penalizarea defrisarilor ilegale. si instituirea DNA-ului padurilor. Nu gasesc legea sa o citesc, dar fostele ministrese ale mediului, una liberala alta social democrata sunt nemultumite. Cei care au respins propunerea lui Diaconu si i-a pus la colt Nasu` nici nu aveau ce vota caci comisiile propuneau un raport de respingere si nu unul de adoptare. Cred ca e clar ca nu sustin, nu apar pe nimeni in aceasta cauza mult, prea mult intarziata..

 

Prospectiv A-z .
Multumesc frumos pentru clarificare! Tema exterminarii padurilor e asa de exploziva ca luata impreuna cu pulberea parlamentara face ca emotiile sa scape usor din frau.

Niciun comentariu: