marți, 16 august 2016

Traian Basescu incearca resuscitarea sa politica

Traian Basescu incearca resuscitarea sa politica – 12 iulie 2016


Gheorghe Gradinaru
 

In care se dovedeste ca politica PSD vis a vis de UNPR ar putea sa conduca la o resuscitare politica a lui TB

 

 

PMP FUZIONEAZĂ CU UNPR. Decizie-bombă luată de Traian Băsescu. Fostul preşedinte va ANUNŢA...

Liderul PMP, Traian Băsescu, şi liderul UNPR, Valeriu Steriu, au decis FUZIUNEA PRIN COMASARE a celor două partide, au declarat în exclusivitate pentru EVZ…

EVZ.RO

 

Alexandru Botu S-a vazut deja. PSD nu mai este acum atat de sigur ca va castiga detasat alegerile parlamentare.Existe premise sa si scada fata de locale, cat timp politica fata de Guvernul tehnocrat se dovedeste duplicitara.PSD isi da singur la gioale, cum se zice in popor. Iar Dragnea nu se mai poate victimiza, acum chiar multi l-ar dori aut.

 

Smaranda Dobrescu Generalul Oprea nu vrea functie, ramane doar cu "onoarea": Onoarea de a apara interesul national, crezul D-lui de capatai(!!) si de a-si schimba culoarea politica cand doreste tot aceeasi onoare.
Exista se pare o intentie ca intr-un sfarsit, toate aceste partide mici de dreapta si de 3-5% popularitate sa se alature, ocupand locul lasat liber printre votanti de deceptia fata de ruperea USL, sustinerea tehnocratilor, dosarele care ii ingroapa in inaltime, etc. PMP, USR, M10, Forta Civica si cum s-or mai fi numind pot prinde un 8-10 % daca o tin port drapel pe M-me Clotilde, minimizaerea rolului statului, invatamant si sanatate privata, etc. Factorul necunoscut si determinant dupa parerea mea este modul de lansare si penetrare a partidului lui Marian Munteanu, sau cine s-o incumeta. Acesta nu va lua din voturile PSD decat in mica masura, caci exista acolo un electorat captiv consolidat, cat din voturile PNL. Evident, este doar o parere de-a mea, amendabila ca idee si mai ales de realitate.

Niciun comentariu: