joi, 18 august 2016

Sper ca nu o sa se ofere Romania

Sper ca nu o sa se ofere Romania – 19 iulie 2016


Draghi Puterity
 

Sper ca nu o sa se ofere Romania...

 

 

America's Nukes Aren't Safe in Turkey Anymore

But is there anywhere else in Europe that would take them?

FOREIGNPOLICY.COM

 

Costel Gilca Ups! Asa alianta trainca?:))

 

Smaranda Dobrescu Sau tragica? Fara sa am pretentia ca m-as pricepe, daca suntem adesea nominalizati in tandem cu Polonia de catre NATO, cred ca ar fi bine sa amintim ca daca noi "ne bucuram" de prezenta scutului, polonezii pot avea placere din depozitarea armelor nucleare.

 

Costel Gilca :)))


Draghi Puterity Smaranda Dobrescu - Macar cu scutul, in caz de "Doamne fereste!" e un un loc clar. Armele astea insa, daca ar ajunge in Romania, ar putea fi mutate dintr-o parte in alta, si ar creste astfel si numarul "tintelor legitime" pentru armamentul strategic inamic.

 

Smaranda Dobrescu Daca, Doamne fereste, ar trebui indeplinite doua conditii: Aprobarea Parlamentului si existanta unei baze construite in conditii speciale, asa cum imi inchipui ca era in Turcia. Presedintele azi e ocupat, il serbeaza pe Ilie Nastase pentru frumoasa cariera. Ideea lui AS de a invita la discutii presedintele sau macar actualul ministru al afacerilor externe pe fostii ministri de externe ai tarii mi se pare o idee de mare actualitate si stringenta.

 

Draghi Puterity Smaranda Dobrescu - Ma tem ca mult iubitul si stimatul nostru domn Presedinte nu are nici caracterul nici IQ-ul pentru a da curs propunerii domnului AS.


Mihai Ion Turcu Da, Romania.

 

Preda Mihailescu Pai - mai exista Grecia, care sarmana oricum cheltuie la nesfarsit in inarmare. Si are avantajul de a fi mai departe de Rusia, deci ii bate mai putin pe bataturi.

 

Dinica Romanhttps://www.facebook.com/Mhairi.Black.SNP/videos/917325811730216/

 

Smaranda Dobrescu "Președintele turc își savurează în prezent netulburat accesele dictatoriale, pentru că este convins că Europa și SUA au mai multă nevoie de el, decât are Turcia de Occident. Pare adevărat: europenii depind parțial de Turcia în criza refugiaților. Dar europenii nu ar trebui să se comporte ca și cum ar fi paralizați: ce poate să facă Erdogan Europei? Să deschidă granițele pentru milioane de refugiați de război sirieni? Oricum, reducerea fluxului acestora se datorează probabil mai mult închiderii rutei balcanice decât acordului cu Turcia. "
http://www.dw.com/.../comentariu-criza-final.../a-19409275

 

 

Comentariu: Criza finală din relația UE-Turcia | GLOBAL | DW.COM | 19.07.2016

DW.COM|BY DEUTSCHE WELLE (WWW.DW.COM)

 

Mihai Ion Turcu In criza refugiatilor UE de comun acord pot inchide granitele UE dar in special pot descuraja imigrarea taind toate suventiile personale acordate imigrantilor precizand ca statutul lor pisbil este de refugiatri de razboi cu azil temporar in tabere de refugiati, fara perspectiva de incetatenire.

Niciun comentariu: