marți, 16 august 2016

Cine va fi premier in Marea Britanie?

Cine va fi premier in Marea Britanie? – 10 iulie 2016


Smaranda Dobrescu
 

Un fenomen intamplat la noi in timpul alegerilor prezidentiale din 2014 se repeta si in GB in legatura cu competitia intre cele doua politiciene aspirante la postul de premier in locul lui Cameron. Pentru a-si sublinia calitatile una dintre candidate a subliniat handicapul celeilalte de a nu avea copii. Aici as nuanta: Acest fapt nu poate fi niciodata pus pe tapet, caci a nu avea copii este un act perfect volitiv si personal, cu nimic blamabil. Si politicienii stiu in general acest lucru si se abtin. In sinea oricarei femei insa, politiciana sau nu, faptul ca e mama il vede ca un bonus evident in cunoasterea vietii, in abordarea ei, in intelegerea acesteia, fie ca o recunoaste, fie ca nu. Uneori, mamele nu se pot abtine. Orgoliul si superioritatea pe care o resimt, nu pot fi tinute in frau. Si o dau in bara :-)


 

 

Refrenul de la alegerile prezidențiale din România, cântat în Marea Britanie

Andrea Leadsom, una din cele două candidate la funcția de premier al Marii Britanii, a provocat o controversă după ce a sugerat că, prin calitatea sa de mamă, este…

COTIDIANUL.RO

 

Ciuca Mihai Angela a sesizat gafa si a revenit cu clarificari insa din pacate in timpul campaniei pentru "leave" pedalase deja pe ideea asta de a fi parinte si de a pregati un UK pentru "copiii nostri"..din pacate a alunecat in alta eroare,de a acuza ziarul Times ca i-a rastalmacit spusele cind, de fapt, interviul fusese difuzat in integralitatea lui pur si simplu asa cum a fost acordat..Theresa May are de departe mult mai multa experienta politica si,din nou,a raspuns elegant invitind la o campanie corecta si decenta..Angela va trebui sa invete si sa-si modereze tonul din mers,insa timpul e scurt si oponenta f puternica..Theresa May e de departe favorita si probabil cea mai potrivita pentru a conduce iesirea din UE..Si,revenind la UE, pentru Merkel si compania va fi greu, motive de ingrijorare,negocierile vor fi dure..

 

Smaranda Dobrescu Crezi ca vor opri intrarile la munca noi ale romanilor si a altor europeni?

 

Ciuca Mihai nu,pentru ca au inca nevoie de forta de munca,patronatele or sa puna presiune..insa vor avea libertatea de a controla mult mai convenabil influxul..daca Theresa a precizat ca cei care lucreaza acum/traiesc in uk vor constitui parte a negocierilor, Angela a zis ca din punctul ei de vedere lucrurile vor ramine la fel si vor beneficia in continuare de acelesi drepturi..de-aia zic,cu Theresa May se va negocia mai dur,parerea mea e ca lucrurile vor ramine asa cum sint in schimbul accesului la piata comuna,si ca UK in ciuda presiunii pe lira si a frinarii cresterii economice de la anul (or sa scoata o noua prognoza in august momentan s-a redus cea actuala la 1.5-1.6% crestere pentru anul viitor) pe termen scurt,pe termen mediu va iesi cel putin la fel, daca nu intarita din acest BREXIT.


Prospectiv A-z .
Luca 1.42.
+2
Oare ce i-a spus ingerul Fecioarei Maria? ''Bincuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui tau. '' Luca 1.42. Un parinte natural sau prin adoptie traieste emotia responsabilitatii pentru o fiinta care are nevoie de dragoste si atentie/educatie, sunt sentimente care cresc in intensitate pana la sacrificiu si este firesc sa aiba o abordare mai complexa despre viata cu toate bucuriile si necazurile, uneori chiar tragediile ei cand un parinte isi pierde lumina sufletului sau prin pleacarea prematura a copilului. Cine nu are, nu are emotii, griji si viata este o croaziera printre valurile vietii. Daca maternitatea n-ar fi un simbol respectat, el n-ar fi aparut inca din neolitic cand au fost realizate primele figurine de femei cu pantecul purtand rodul vietii. N-ar fi pomenita in Apocalipsa. 12.1-3 ''femeia care poarta pe cap cununa de 12 stele si care este urmarita de fortele raului, ea naste un copil ce ar putea insemna simbolul renasterii lumii si al sperantei.

LA PLICTIS,CALDURA MARE @ Luca 1.42.
+4
DA' CLOTILD ARMAND CE ARE BRE? DAMA BUNA,COMBATE BINE SI ARZOAICA LA PRIME CETIRE! CATINDATA ITENERANTA CUM AR VENI,NU?


Patrocle
+7
Cica nici Merkel nu ar avea copii. De aia se prabuseste UE, ca ei nu-i pasa, sii traieste viata ei si dupa ea poate sa vina potopul.

 

Smaranda Dobrescu Asadar, Theresa May!
http://www.agerpres.ro/.../-brexit-inseamna-brexit-si-vom...

 

 

'Brexit înseamnă Brexit' și 'vom face din el un succes', se angajează Theresa May –…

AGERPRES.RO

 

Prospectiv A-z .
Daca mai sunt oameni cu capul pe umeri pe Planeta Romania, acestia ar face bine sa gandeaca la un *contingency plan* in care sa se considere RoXITul--ca decizie voluntara sau rezultat al colapsului UE. Odata cu BREXITul, planul romanesc nu mai trebuie sa fie 100% original.

 

Mihai Ion Turcu Ce in negocierile care urmeaza dupa Breexir, care anunta "mai multa Europa, daca acea "mai multa" este stratificata, atuncea Roexit se impune,(si, dinastic cu UK de mana, plus Dumnezeu -inainte).


Mihai Ion Turcu In schimb este indicat cineva care s-a parasit un copil si sotia ( sau nu ?) pentru a face o casatorie profitabila careia-i datoreaza si cariera si averea(VVP).A fost un atac care plus obraznicia l-a costat.

Niciun comentariu: