marți, 16 august 2016

Deutsche Bank, fara lichiditati

Deutsche Bank, fara lichiditati! – 12 iulie 2016


Draghi Puterity
 

Economistul sef al lui Deutsche Bank cere 150 de miliarde. Incepe noua criza?

 

 

Deutsche-Bank-Chefökonom fordert 150 Milliarden

Europa droht eine neue Bankenkrise. David Folkerts-Landau, Chefvolkswirt der Deutschen Bank, schlägt deshalb ein gigantisches EU-Rettungsprogramm vor. Private Gläubiger sollen sich nicht beteiligen.

WELT.DE|BY ANJA ETTEL UND HOLGER ZSCHÄPITZ

 

Alexandru Botu Crizele mari si dese ne fac sa nu ne mai pese!....Caci sigur nu pot fi drese. Dar roadele, de cei necunoscuti sunt culese. Si conspiratie la conspiratie se tese....

 

Costel Gilca http://www.nachdenkseiten.de/?p=34155

 

 

150 Milliarden für die Banken ja, 100 Milliarden für sinnvolle Investitionen nein.

NACHDENKSEITEN.DE|BY NACHDENKSEITEN | IQM E.V.

 

Draghi Puterity Interesant totusi ca prefera un bail-out (sa fie platiti de stat, din impozite) decat un bail-in (sa ia din banii deponentilor).

 

Alexandru Botu Prima schema este mai sigura!

 

Draghi Puterity Le e frica ca o sa fuga lumea sa isi scoata banii din banci. Si cum inca nu au reusit sa faca ilegale platile in numerar, si mai avem si deflatie, o sa ajunga multi la concluzia ca un seif solid in casa e mai sigur decat o banca multinationala.

 

Alexandru Botu Da, dar daca toate platile de salarii se vor face in bani virtuali si daca bancile nu vor elibera bani reali, ce ne facem?

 

Draghi Puterity Exact asta a cerut Deutsche Bank acu cateva luni. Deocamdata au reusit sa scoata din circulatie bancnota de 500€.

 

Alexandru Botu Nu este prima oara cand semnalez pericolul. Sumele de banii reali la purtator puteau fi destul de greu de stiut, oferindu-i posesorului o anumita marja de actiune independenta, pe cand soldurile conturilor nu mai sunt secrete pentru sistem si sub motivul impozitarii tuturor tranzactiilor si depozitarii(ca si cand n-ar fi fost impozitate veniturile si platit deja un TVA marit.) se va stii cine conteaza si cu cat.

 

Prospectiv A-z .
1) Acesti 150 miliarde, impreuna cu ce o sa urmeze, sunt in contradictie maxima cu regulile impuse de germani restului de europeni;
2) Acesti bani au toate sansele sa ajunga datoria intregului spatiu EURO daca nu al intregii UE, inclusiv ale romanilor;
3) Se poate spune ca unul din actele de nastere ale SUA a fost miscarea prin care bancherul Hamilton a transformat toate datoriile acumulate de cele 13 provincii in datoria statului (devenind si foarte bogat in urma schemei).
4) Cei care gandesc in termeni morali despre astfel de datorii (legate de scamatorii financiare) sunt rugati sa gandeasca de doua ori, mai ales cand ofera Germania ca exemplu pentru 'un cuvant, un om';
5) Romaniei de sub Ceausescu nu i s-a permis reesalonarea, dupa cum Romaniei post-Ceausescu nu i s-au acordat credite. Istoricii ar putea iscodi o relatie de cauzalitate intre tentativa romaneasca de emancipare de sub institutia creditelor internationale si caderea acestuia in dizgratie si din viata.

 

Smaranda Dobrescu Poatre fi o legatura intre cele doua actiuni?
"Injecția de capital, spun noile directive europene, nu poate fi făcută din bani publici, ci doar de creditori și de clienții băncilor (adica inclusiv prin confiscarea depozitelor cetățenilor obișnuiți, ca în cazul Ciprului). Premierul Matteo Renzi susține că respectarea acestei reguli va duce la falimentarea băncilor și cere exceptarea Italiei de la noua regulă. Nimeni nu a dorit să-l audă (nici cancelarul Angela Markel, nici Comisia Europeană), până când guvernul italian s-a trezit cu susținerea unui gigant – Deutsche Bank.
http://www.cotidianul.ro/grav-semnal-de-alarma-de-la.../

 

 

Grav semnal de alarmă de la Deutsche Bank: suspendați regulamentele, ajutați…

COTIDIANUL.RO

 

Draghi Puterity Aici stirea despre Italia din media germana:

http://www.spiegel.de/.../brexit-iwf-senkt......See More

 

 

Brexit-Votum: IWF senkt Wachstumsprognose für Italien -…

SPIEGEL.DE|BY SPIEGEL ONLINE, HAMBURG, GERMANY

Niciun comentariu: