sâmbătă, 6 august 2016

Summit NATO - Rusia

Summit NATO-Rusia – 8 iulie 2016


Smaranda Dobrescu
 

"NATO si Federatia Rusa ar urma sa organizeze, "la putin timp dupa" summitul Aliantei care va avea loc vineri si sambata la Varsovia, o noua reuniune menita sa imbunatateasca dialogul lor si sa evite incidentele militare, a anuntat luni secretarul general al organizatiei, Jens Stoltenberg, informeaza AFP.
"Consiliul NATO-Rusia poate juca un rol important in calitate de forum de dialog si pentru a spori previzibilitatea" in domeniul militar, a subliniat Stoltenberg in fata presei la Bruxelles. "Acesta este motivul pentru care noi lucram cu Rusia in vederea organizarii unei noi reuniuni la putin timp dupa summit", a adaugat Stoltenberg.
SUA si Rusia au inceput sa se apropie diplomatic, unite de lupta impotriva Statului Islamic. Situatia ar putea detensiona „noul razboi rece" anuntat de premierul rus, dar ar putea lasa fara protectie state ca Romania, Polonia sau tarile baltice, a caror politica a fost constat ostila Kremlinului."

 

 

NATO si Rusia fac primii pasi spre impacare. Pretul pe care il vor plati americanii pentru ca...

Noul „razboi rece" ar putea sa se incheie in curand, judecand dupa semnalele transmise de la varful Aliantei Nord-Atlantice.

 

Mihai Ion Turcu "Eram precisa" spuse marmota.


Smaranda Dobrescu Si va fi si timp frumos.. :-)

Niciun comentariu: