sâmbătă, 6 august 2016

Blair isi cere scuze

Blair isi cere scuze – 7 iulie 2016


Smaranda Dobrescu shared Ciuca Mihai's post. – 7 iulie 2016

Ciuca Mihai

Ha,ha, e mare scandal acu in UK cu publicarea raportului legat de mistificarea probelor cu armele chimice din Irak, Blair si-a luat fata de milog cu regrete siropoase.
Iar aia de la Intelligence cica aveau un insider care le spunea despre arme chimice, iar dupa citva timp au constatat ca informarile lu ala seamana izbitor de mult cu descrierea armelor chimice din filmele holliwoodiene si nu au nimic in comun cu realitatea.
Cu toata dragostea, cind pute,pute si-aci in UK, mai rau decit in Romanica.

 

Ioan Sorin Leoveanu HA, ha, ha, am avut si noi "experti" in arme de distrugere in masa care-si dadeau cu presupusul pe bani NATO. Chiar, daca nu aveau nici o calitate in domeniu, de ce-l plateau nemtii, ha,ha,ha ?

 

 Poti gresi ca prim ministru cand dai o HG cu oarece neclaritati, sa zicem Cand insa greseala inseamna mii de morti, pleci, te ascunzi in gaura de sarpe..Unii, isi cer scuze cu toata sinceritatea :-( :-((!!!)
"'Este decizia cea mai grea pe care am luat-o vreodata (…) si am luat-o cu buna credinta. Imi asum intreaga responsabilitate. Ma incearca mai multa durere si regrete decat va puteti imagina', a declarat fostul sef al guvernului, vizibil emotionat, in cadrul unei conferinte de presa desfasurate la Londra.
http://www.aktual24.ro/blair-isi-cere-scuze-pentru.../

 

 

Blair isi cere scuze pentru decizia de a INVADA Irakul: "Ma incearca mai multa…

AKTUAL24.RO

 

Ioan Sorin Leoveanu Cred ca acolo a fosdt o "lucratura" cu scopul declarat de a scoate din zona influenta Rusiei si nedeclarat, de a destabiliza lumea araba. Din pacate, ambele au reusit Iracul importa mult armament din Rusia si nici nu avea o conducere a armatei cit de cit competenta. S-a vazut in razboi cit de prost au fost condusi de Statul lor Major si cit de tupeista a putut sa fie clasa aceea politica. Bine ca a scapat Omenirea de astfel de satrapi. Nu are de ce sa-si ceara scuze Blair pentru asta. Acolo a fost un pol al incompetentei gaunoase. Ca noi am renuntat la datoriile Iracului catre noi, asta nu am inteles. Mai tirziu s-a vazut ca pretul politic platit de poporul Roman fost devastator. Puteam sa luam petrol de acolo in contrapartida si se anula datoria.

 

Smaranda Dobrescu Eu cred ca nu poate fi pornit un razboi declarand o alta miza decat cea reala. Scoti armele sa te aperi nu sa ataci oameni nevinovati. Omenirea a ajuns atat de parsiva in secolul 20?? In ce priveste datoria noastra uitata cu atata generozitate va dau perfecta dreptate.

 

Ioan Sorin Leoveanu Din pacate epoca razboaielor de aparare este apusa de mult. Nici Afganii nu s-au aparat fara sa fie ajutati cu armament si instructori, nici Vietnamezii nu au fost lasati singuri, nici Coreenii. Ipoteza razboiului intregului popor functioneaza atunci cind exista o putere militara care ajuta, nu exista potentiali tradatori necunoscuti, exista o industrie de aparare de baza si o populatie instruita militar, altfel, nici o sansa. Destructurarea unei astfel de aparari se face pas cu pas prin distrugerea industriei de armament, vinzarea stocurilor, diminuarea profesionalizarii armatei si dotarea ei cu tehnica invechita, aducerea in pozitii de comanda a conservelor plasate de potentialul inamic, hartuirea, distrugerea sau denigrarea oamenilor capabili sa preia raspunderile necesare la un moment dat, etc. Nereformarea sistemelor de forta ale statului si transformarea lor in mijloace de distrugere a statului. Sunt multe lucruri care trebuiesc aparate inainte de a se ajunge la praful de pusca.

 

Smaranda Dobrescu Inteleg ca la noi destructurarea posibilitatii de aparare e aproape rezolvata!

 

Ioan Sorin Leoveanu Cred ca s-a muncit la greu aici.

Niciun comentariu: