sâmbătă, 6 august 2016

Atitudine impotriva abuzurilor corporatiste

Atitudine impotriva abuzurilor corporatiste – 5 iulie 2016


Draghi Puterity
 

Colegul nostru coprospectiv Costel Gilca, scrie istorie in lupta impotriva abuzurilor corporatiste:

http://www.romaniatv.net/orange-obligata-de-instanta-la-des…

Felicitari, Costele, indiferent ce se va intampla in instantele superioare!

 

 

Orange, obligată de instanţă la despăgubiri de 45.000 lei pentru un fost angajat pe care l-ar fi...

Tribunalul Bucureşti a admis, în premieră, o acţiune privind hărţuirea morală la locul de muncă şi a obligat angajatorul, Orange România, la plata unor daune morale de…

ROMANIATV.NET|BY IULIAN TUDOR

 

Prospectiv A-z 
Ma bucur ca oameni ai legii precum domnii Costel Gilca & Gheorghe Piperea isi sufleca manecile si trec la treaba in folosul celor multi cu mijloacele sistemului! Acesti domni iau in serios viata si, fiind buni profesionisti la randul lor, rezultatele razbat pana la urma.

Felicitari Costel Gilca!


Costel Gilca Multumesc! E doar jobul meu. Idee e ca nu e la nimereala aceasta solutie. Sunt 14 ani de cand urmaresc acest caz si mi-l doresc. 
In 2004 am scris primul articol in Romania pe aceasta tema. In 2008 am introdus prima actiune. IN 2009 am tinut primele conferinte. IN anii 2010-2012 am organizat o serie intreaga de seminarii si conferinte. Am avut si noroc pentru ca in 2015 a aparut legea care defineste harturiea psihologica.
In plus clientul era o persoana meticuloasa care a strans 300 de pagini de probe!
dincolo de orice...ma bucura faptul ca acum lumea se va gandi de doua ori daca va face acte de hartuire sau nu!

 

Prospectiv A-z .
Jobul lor ar fi fost si acela al profesorilor doctori in drept international care au ocupat scaunele puterii, din 1990 pana la venirea Marinarului, sa reprezinte interesele celor mici si multi din Romania. Numai ca ei se grabeau sa completeze frazele pseudo-teoriilor cu care erau intampinati in loc de bun venit in vestibulele caselor mari in care se visau personal auxiliar.

E buna modestia cu o conditie, sa se cunoasca! Asa vor prinde curaj mai multi tineri avocati sa intreprinda asemenea actiuni, altfel eterna tentatie carieristica ii va deturna catre masina de tocat DNA.

 

Dinica Roman Ce faceti dumneavoastra d-le Gilca si dl. Piperea e mai mult decat jobul. Am aici un exemplu de 'doar jobul' de parca actul judecatoresc este modelat dupa presa IMGB.

https://www.facebook.com/gheorghe.piperea/posts/1209922752406681

 

Gheorghe Piperea

July 7 at 8:22am · 

O femeie a fost bagata la puscarie pentru ca, cica, ar fi furat mancare pentru fiica ei de 9 ani. Care fiica, in prezent, e singura pe lume. "Locuieste" intr-o magazie, fara apa, fara lumina. E in vacanta de vara. Nu are nevoie de haine si recuzite. De mancare nu se pune problema. O paste malnutritia. Dar sistemului nu ii pasa. Inca un copil suferind de foame, inca un copil caruia i s-au rapit visele, ce mai conteaza? E o simpla cifra...
Mai ceva ca in Mizerabilii, judecatoarea fara pantofi albastri care a dat solutia de condamnare nu a observat ca aceasta Fancine de sec XXI era in stare de necesitate cand "fura" mancare pentru fetita ei, noua Cosette. Iar penalistii stiu ca starea de necesitate e exoneratoare de raspundere penala. Doar ca cineva trebuie sa isi puna pantofi albastri pentru a da decizia de achitare. 
Bine, nici presedintele nu se grabeste cu gratierea, desi ex-presedintele a gratiat de doua ori o femeie, condamnata pentru coruptie, pe motiv ca avea 5 copii.

Dreptul penal e un drept al apararii sociale. Puscaria si celelalte sanctiuni penale nu sunt pentru a-l chinui pe infractor si, cu atat mai putin, nu sunt pentru a nenoroci copii si alti apropiati ai infractorului, ci pentru a preveni alte infractiuni si pentru a oferi sansa infractorului de a se reeduca si corija prin ispasirea pedepsei.

Oare cum ne apara pe noi, societatea, aceasta condamnare la inchisoare cu executare a unei mame care a "furat" mancare pentru fiica ei de 9 ani suferinda de foame cronica?

Si invers, cum ne apara pe noi, societatea, achitarea celor care dau mita, dar sunt de acord sa sifoneze, adica sa denunte mita, si, de asemenea, unde e apararea sociala in pedepsele cu suspendare pentru mita dovedita si pentru fraude electorale?

In ce lume de final de ev mediu traim, Dumnezeule?

 

Dinica Roman Experimentul neoliberal a reusit in Romania sa faca omul nou. Fenomenul Pitesti sau anii de comunism n-au reusit acest lucru.

Gheorghe Piperea
· 
Daca ar veni un Hitler acum in Romania ar avea sute de mii de adepti in maxim 6 luni.
Dupa postarea de azi relativa la femeia condamnata in lipsa la trei ani de inchisoare cu executare pentru furt de mancare, am avut zeci de mesaje fasciste de la o sumedenie de trolli pe care i-am banat. Din pacate, au fost si insi cu nume si prenume care au spus ca femeia in cauza merita pedeapsa.
Priviti aici o mostra de suflet catranit de om care se crede crestin :
"O putem ajuta legandu-i trompele. Nu e vina vânzătorilor de mâncare că doamna vrea să facă copii. Dacă te irită atât de tare că nu are ce să mănânce, du-te și cumpără-i de mâncare. Măcar așa o să facă mai puțini copii timp de 9 ani".
O mare parte din Romania de azi, prea mare, are nevoie urgenta de o vindecare a sufletului.

 

Prospectiv A-z .
Domnilor Dinica Roman & Gheorghe Piperea,

Atentie, numai daca nu avem mana vreunui 'prieten' al romanilor, care scrie pe forumurile romanesti in felul citat mai sus de cand le stiu eu, poate sa insemne ca neoliberalismul a invins! 

Cred ca alti coprospectivi cu ceva experienta pe online-ul de expresie romaneasca pot confirma existenta anti-romanilor care scriu in limba romana la stilul acesta in care nu ne recunoastem...

Niciun comentariu: