duminică, 31 iulie 2016

Respect senatorului Serban Nicolae!

Respect senatorului Serban Nicolae! – 6 iulie 2016

Nicoleta Surdei
 

RESPECT senatorului Serban Nicolae !! Un social-democrat AUTENTIC care, sa NU uitam, s-a opus investirii cu incredere a tehnoLACHEILOR, antinationalilor ! Are tot respectul nostru, pentru ca Șerban Nicolae e patriot, e onest, NU e santajabil, spune lucrurilor pe nume si mai ales II PASA !! Mereu a avut, a luat atitudine !
GUVERNUL "LUI" CEL MAI INEFICIENT GUVERN AL ROMANIEI !
"Din punctul meu de vedere, tot Guvernul ar fi trebuit să demisioneze pentru că și această remaniere, care n-a avut la bază vreo analiză temeinică sau cel puțin premierul n-a prezentat rezultatele vreunei analize temeinice în domeniile în care s-au făcut schimbări, pare mai degrabă o acțiune de supraviețuire a Guvernului. Singura preocupare a domnului Cioloș e să mențină cu orice preț Guvernul până la alegerile din toamnă. Eventual pentru perspectiva postalegeri. Din punctul ăsta de vedere, este singura justificare. Să spui că miniștrii au fost buni, dar s-au înregistrat niște neîmpliniri, fără să spui care sunt alea… Ce probleme au fost la educație? Ce întârzieri sunt la transporturi? Care este analiza prim-ministrului?
Dă impresia că principala preocupare e menținerea acestui guvern și menținerea domniei sale în funcția de prim-ministru pentru a fi o variantă în urma alegerilor din toamnă. Altă justificare nu există pentru că sunt multe probleme grave în legătură cu acest guvern și n-a existat nici un fel de reacție, nici în ceea ce privește agricultura, nici în ceea ce privește încasările la buget, nici în ceea ce privește situația fondurilor europene. Am sentimentul că guvernul tehnocrat e mai politizat decât orice guvern politic." Senator Serban Nicolae 

 

Cioloș, prim-ministru după alegeri? Șerban Nicolae devoalează planurile premierului: Pentru a fi...

Ultima OrăCioloș, prim-ministru după alegeri? Șerban Nicolae devoalează planurile premierului: Pentru a fi o variantă… / EXCLUSIV De Marius Constantin - 6 Iul,…

PSNEWS.RO|BY MARIUS CONSTANTIN

 

Smaranda Dobrescu Ai dreptate Nicoleta si are dreptate si Serban Nicolae. El a sustinut demult motiunea de cenzura, semn ca nu e prins cu niciun dosar si poate vorbi liber si poate expune cerinte logice si necesare. De altfel circul de acum cateva zile mult apreciat de unii spectatori cand premierul a curatat gunoiul din parcul Vacaresti in afara de un gest cautat de dobandire de imagine in vederea nu stiu carui plan, a fost un non sens. Cine asteapta de la premierul unui guvern de doi lei sa faca curat personal in parcuri in loc sa-si cheme la apel ministrii? Care ii e misiunea in perioada asta mai mult decat incalcita si dificila?

 

Prospectiv A-z .
"El a sustinut demult motiunea de cenzura, semn ca nu e prins cu niciun dosar si poate vorbi liber si poate expune cerinte logice si necesare."

Deci cei care tac au dosare. Pacat de alegatori!

 

Smaranda Dobrescu Concluzia ar fi adevarata cu o justitie adevarata.


Doina Nicolescu Misunea d-lui Ciolos: Sa-si faca capital politic in Romania. Dar in viitor nu stiu ce vizeaza! Presedentia?

 

Smaranda Dobrescu i se va comunica la timp...

 

Prospectiv A-z .
Domna Nicolescu, nu cred ca exista viitor in termenii de azi.

Niciun comentariu: