sâmbătă, 6 august 2016

Ce ne-a adus Uniunea Europeana?

Ce ne-a adus Uniunea Europeana? – 7 iulie 2016


Dinica Roman shared Cristian Dogaru's post.
 

Stalin si poporul rus libertate ne-au adus!

 

 

Cristian Dogaru

July 7 at 9:08am · Aparatorii Patriei

Ce ne-a adus Uniunea Europeană?

Cu ochi la fondurile europene pierdem din vedere transferul activelor, cedarea suveranității și migrația elitelor profesionale.

Propaganda pro-europeană, progresistă, umanistă, pro-diversitate și ce mai vreți încearcă să ne convingă că Romania e pe calea cea bună, beneficiar net al fondurilor europene și în curând, datorită diferentialului de creștere economică, va prinde din urmă media UE la nivel de trai. În timpul asta petrolul a plecat de mult, distribuțiile de energie l-au urmat împreună cu jumătate din terenul arabil, pădurile ne fac cu mâna din goana tirurilor. Importăm mai mult decât exportăm chiar și în ceea ce privește produsele agricole și alimentare, crema specialiștilor a plecat de mult împreună cu micii meseriași care au găsit salarii mai atractive în Vest, s-au integrat în comunităților respective iar din a doua generație legătura lor cu țara se va rupe, implicit fluxul remiterilor se va subția considerabil.

 

 

Ce ne-a adus Uniunea Europeană?

Cu ochi la fondurile europene pierdem din vedere transferul activelor, cedarea suveranității și migrația elitelor profesionale.  Propaganda pro-europeană, progresistă, umanistă, ...

ACTIVENEWS.RO

Niciun comentariu: