duminică, 31 iulie 2016

Cine vrea sa scape de Jean Claude Juncker?

Cine vrea sa scape de Jean Claude Juncker? – 4 iulie 2016

Draghi Puterity
 

Imi aduc aminte ca scrisesem un mesaj cu ocazia anuntatei vizite a lui Junkers in Rusia, in care ma intrebam cat va mai dura pana vom afla cat de "corupt" e acest personaj. Nu il mai gasesc, ca sa adaug acolo o noua "fila de dosar", asa ca deschid un thread nou. Aflu acum ca el e de vina pentru mai toate relele intamplate in UE, de la Grecia, trecand prin criza refugiatilor si pana la Brexit. Eu, "in nemernicia mea, ca un caine turbat", credeam ca aceste lucruri sunt imputabile altcuiva... ;)

 

Angela Merkel vrea să scape de Jean-Claude Juncker. Preşedintele Comisiei Europene este...

Presiunea asupra şefului Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, este tot mai mare în condiţiile în care multe din statele europene îl consideră responsabil…

EVZ.RO

 

Prospectiv A-z .
A vazut careva telecomanda?

 

Alexandru Botu Eu nici nu am indraznit sa cred ca altcineva decat eu este de vina pentru tot ceea ce se intampla in UE.

 

Prospectiv A-z .
Facem progres, e bine sa ne cunoastem locul. Numai asa exista speranta ca astia nu vor periclita viitorul urmasilor lor la a 'shpea generatie!

 

Doina Nicolescu Cineva trebuie sa plateasca oalele sparte. Si nu va fii d-na Merkel.

 

Prospectiv A-z .
Frau Merkel n-are. Oua. Si nici eunucii care po.puleaza prima scena EUropeana.


Draghi Puterity Alexander Graf Lambsdorff, vicepresedintele Parlamentului European despre Angela Merkel (in traducere libera):

"Angela Merkel ar face mai bine sa isi tina gura. Faptul ca ea e stilizata acum ca o salvatoare a UE, e absurd. Brexit-ul e opera ei.

...

Merkel si Schäuble au hranit populistii din Marea Britanie. Cancelara a anulat, de una singura, regulile in vigoare in criza refugiatilor. Asta le-a dat un impuls populistilor germani, dar si celorlalti. Iar ministrul de finante a tinut Grecia in spatiul Euro pana s-a ajuns la pierderea Marii Britanii, pentru ca UKIP & Co s-au folosit de teama britanicilor ca vor trebui sa contribuie la stabilitatea Euro. "

http://www.spiegel.de/.../brexit-alexander-graf...

Niciun comentariu: