duminică, 31 iulie 2016

Guvernul livreaza rezultate!

Guvernul livreaza rezultate! – 5 iulie 2016

Smaranda Dobrescu shared Arthur Suciu's post.
 

La cele spuse de colegul Arthur Suciu adaug ultima declaratie de azi a premierului Ciolos: "Guvernul a intrat in faza livrarii de rezultate"
Cum ar fi fost daca nu ar fi livrat deja rezultate?

 

Arthur Suciu

July 5 at 9:47am

Declaraţii tehnocratice: românii ar trebui să muncească pe doi lei, drepturile omului sunt un lux, învăţământul gratuit e o reminiscenţă comunistă şi, ultima, mersul cu trenul e un lux.

Într-adevăr, e un lux să ajungi de la Bucureşti la Suceava în şapte ore, îngrămădit într-un bou vagon cu 100 de scaune, fără masă, cu un WC plin de rahat, fără vagon restaurant (în schimb, cu un comerciant care vinde cafeaua la suprapreţ), cu opriri în fiecare orăşel şi, eventual, cu o întârziere de câteva ore. Totul costă aproape 100 de lei.

Like

Alexandru Botu "Guvernul a intrat in faza livrarii de rezultate" 
Guvernul lucreaza la un proiect mare ori la mai multe. Daca acestea sunt sau nu componente ori chiar guvernare vom vedea ceva mai tarziu. Fatalitatea tuturor proiectelor nu este atingerea unor obiective, obtinerea unor rezultate, ci furnizarea de "livrabile, adica de niste justificari birocratice ale cheltuirii timpului si banilor. Formularea dintre ghilimele este facuta de cineva care a lucrat si inainte in administratie si acum si care doreste sa impace si pe conservatorii si pe modernistii birocrati, ori mai precis sa le dea satisfactia fiecaruia de a intelege ce doreste. Are tara "rezultate" sau "livrabile" prin actul de guvernare?, atunci totul este minunat!

 

Smaranda Dobrescu Mai jos, e o postare care descrie parte a proiectului de tara al presedintelui. Ea se refera la regionalizare. Eu cred ca indiferent cat de importanta e sarcina aceasta, e nevoie de schimbare de Constitutie, de acordul partidelor si de referendum. Nu e chiar simplu. Vor trebui niste argumente foarte puternice caci lumea e suspicioasa si nici nu e obisnuita cu masuri in sprijinul romanilor..Masuri care deocamdata apar a fi in sprijinul altora..

Niciun comentariu: