sâmbătă, 6 august 2016

ANPC la Parlament?

ANPC la Parlament? – 8 iulie 2016


Dinica Roman shared Daniel Catalin Zamfir's post.

 

 

Daniel Catalin ZamfirFollow

July 7 at 7:56pm

Ce zice mai oameni buni, individul asta? Adica daca Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ar incepe sa-si faca treaba ei,ar fi descurajati investitorii straini?!? Serios? Cat de prosti ne cred baietii astia? E treaba unei Camere de Comert sa se bage in treaba asta? Nu mai degraba seamana a santaj? Adica daca ANPC ar putea da amenzi usturatoare atunci cand se incalca legea, cand bancile si companiile de leasing abuzeaza clientii, cand furnizorii de servicii,si ma refer aici la telefonie, apa si canal, gaze ne fura la la factura, cand avem o gramada de produse alimentare pe piata care ne afecteaza sanatatea, investitorii strainii sunt descurajati.Pai vreau sa inteleg: investitorii strainii vin intr-o tara doar daca au protectie? Adica doar daca au garantia ca ne pot fura linistiti, fara ca ANPC-ul in cazul de fata, sa indrazneasca sa-i deranjeze,investesc in tara asta?
Cand vezi sacalii cum incep sa muste, imi intareste convingerea ca demersul de independentizare al ANPC e unul corect care trebuie sustinut cu toata taria!
DATI SHARE!

 

 

AmCham: Proiectul de lege privind statutul ANPC descurajează investitorii interesați de România...

Proiectul de lege privind modificarea statutului Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), aflat în dezbaterea Parlamentului, descurajează…

AGERPRES.RO

 

Ioan Sorin Leoveanu Nu ne crede prostí, efectiv nu suntem din lumea lui.

 

Doina Nicolescu Sa mai astepti in anul 2016 investitori straini este o mare naivitate! Sa nominalize ce investitori s-au aratat nemultumiti si au renuntat sa vina in Romania fiindca se discuta o lege in parlament.

 

Smaranda Dobrescu Radu Florescu . reprezentant Saatchi & Saatchi in Romania, un apropiat al guvernatorului poate incearca un rever la legea dip. 
Propunerea in sine, discutata deja la Atelier este neavenita dupa parerea mea, si nu din cauza investitorilor...

Niciun comentariu: