luni, 21 martie 2016

Calcaiul binomului SRI - DNA

Calcaiul binomului SRI – DNA – 4 martie 2016

 

Gheorghe Gradinaru

"În ciuda opiniei generale, SRI nu are atribuții legale în materie de luptă anticorupție. Nu le are precizate prin lege, iar argumentul că i le-a delegat CSAT nu funcționează! CSAT nu face legi".
Un alt judecător spunea: "Binomul SRI-DNA e o erezie judiciară".

 

 

Calcaiul binomului SRI-DNA a fost sagetat. Sanse mari pentru prezidentiale anticipate!

E tot mai clar că, în România, cineva vrea să facă ordine într-o devălmășie legislativă care a plecat la drum cu bune intenții, dar a sfîrșit prost, în special în…

INPOLITICS.RO

 

Alexandru Botu Ce s-ar intampla daca toti cei condamnati pe baza probelor furnizate de SRI ar cere rejudecarea cauzelor cu ignorarea acelor probe?

 

Smaranda Dobrescu Daca americanii sunt aceia care au instrumentat actiunea CCR de spargere constitutionala a binomului, acestia nu o considera pe Kovesi ca responsabila de acceptarea o durata lunga de timp a imixtiunii SRI si chiar mai mult, o sustin pentru postul cel mai inalt din stat? Nu mi se leaga.

 

Alexandru Botu De ce sa banuim ca toate relele vin din afara, cand -am vazut- ca suntem in stare sa ne facem si raul pe care nu ni l-au dorit altii?

 

Mihai Ion Turcu Doamna are charisma unui bidon, in plus, la noi, si femeile sunt misogine cand este vorba de politica.DNA a generat instabilitate politica dar nu a adus un leu in trezorerie. Populatia este insetata de singele celor de la carma, va fi si de cel al "paduricii de dafini" odata postata in frunte, ceea ce nu se va intampla. Daca problemele penale, foarte relative, pot darama presedintele, probleme penale poate avea si candidata. trebuie doar readuse in atentie, cu diferenta ca pe KWI in momentul alegerii nu-l ura cineva, in schimb pe LCK ..... Contrar poncifului "prostimea e proasta" , alegatorii sau desteptatit.


Draghi Puterity Update - daca inteleg eu bine articolul de mai jos, e si mai lata: DNA-ul va prelua echipamentul de ascultare de la SRI. Deci SRI-ul nu mai asculta, asculta doar "Ză DNA".

http://bn24.ro/raluca-pruna-salveaza-interceptarile-sri.../

 

 

Raluca Prună salvează interceptările. SRI va pune la dispoziţie aparatura de 1…

BN24.RO

 

Draghi Puterity Pentru cititorii nostrii din "intelligence community-ul" romanesc:

https://www.youtube.com/watch?v=nBN00a_tg4w

 

 

Fail - Sound Effect

Donationhttps://www.paypal.com/cgi-bin/we…

YOUTUBE.COM

Niciun comentariu: