miercuri, 27 ianuarie 2016

Declaratiile magistratiilor

Declaratiile magistratilor – 19 ianuarie 2016


Alexandru Botu

Stire:

CSAT a verificat, prin instituțiile abilitate, veridicitatea declarațiilor depuse de către magistrați. În urma verificărilor, s-a constatat că magistrații nu sunt informatori sau colaboratori ai serviciilor de informaţii.

Raspunsul este deja cunoscut si nu acesta este motivul pentru care m-am gandit sa intervin, ci acela ca in conditiile in care legea interzice desconspirarea, intrebarea nu trebuia formulata de oricine, ci de un logician, care sa contina negarea negatiei si sa determine chiar un raspuns, nepenalizabil. Incearca cineva?

 

 

Adrian Severin Exact dle Botu! Cine sunt ofiterii sub acoperire, numai cei care i-au acoperit - respectiv serviciile secrete - stiu. Potrivit legii, acestora li se interzice sa ii divulge pe ofiterii acoperiti. Or, tocmai lor li s-a cerut sa spuna care sunt ofiterii acoperiti din magistratura. Nici nu se putea cere altcuiva pt ca altcineva nici nu stia. Asa ca si fara intrebare, raspunsul era cunoscut. Ceea ce s-a probat astfel este doar ca dl Klaus Johannis este un urmas demn al lui Eugen Ionescu. Deci neamtul este bun roman. Am zis!

 

Mihai Ion Turcu Alternativa ar fi fost ca unii si altii sa fi emis supozitii. Periculos. Ce oiate sa faca CSAT (KWI) este sa "recomande" serviciilor discrete sa-si abandoneze legaturile informative din sistemul justitiei. Intrebare : Cine controleaza efectiv in acest moment "sustitia" , in care justitie se intampla o serie de grozavii ( vezi deciziile de retrocedare de domenii feudale unor descendenti de familii nobiliare, ignorand reformele agrare , despagubirile acordate de stat la exproprieri , nationalizarile etc.)toate suspecte de mita sau trafic de influenta). (!?). CSM ???

 

Adrian Severin Justiția dle Turcu, este cea mai nereformată dintre puterile statului. Este nevoie de o reformă a justiției. Orice altceva este doar un paliativ ridicol.

 

Alexandru Botu Un ofiter sub acoperire ( in magistratura) poate sa jure drept ca spune adevarul si numai adevarul?

 

Mihai Ion Turcu Adrian Severin Da , se asteapta ca justitia sa se reformeze insasi si foarte putini politicieni indraznesc sa vorbeasca macar de interventii politice in sensul reformei. Daca ar vorbi ne-am trezi imediat cu vreun Halil Passa de la Bruxelles sau si mai grav cu vre-o Domana Nullan care sa fluture MCV-uri si alte steaguri cu pajure si zmei pentru a sanctiona sabotarea "statului de drept".

 

Delia Bogdan Alexandru Botu evident! un ofiter acoperit poate sa jure si pe mama lui ca spune numai si numai adevarul!

 

Alexandru Botu Delia Bogdan, este treaba lui. Sa jure, sa injure, sa abjure...De jure!...

 

Gheorghe Gradinaru Mihai Ion Turcu cu tor respectul dar CSAT ul chiar poate face mai mult decat "sa recomande" serviciilor secrete.....

Niciun comentariu: