sâmbătă, 30 ianuarie 2016

Alienare parentala

Alienare parentala – 20 ianuarie 2016


Preda Mihailescu

 

 

United Nations Secretary-General, General Assembly, Economic and Social Council, Office of...

Professionals in different disciplines identified and defined Parental Alienation as the pervasive practice of one parent against the other parent to destroy the…

CHANGE.ORG


Mihai Ion Turcu Dupa parinti care au obligatii legale fata de copii , statul este protectorul cetatenilor, a celor minori in special. Externalizarea si transformarea in afacere (cu statul) a acestei atributiuni este o enorma eroare. Acesti oameni sunt interesati sa aiba obiect al afacerii din care deduc venituri.

 

Prospectiv A-z  Foarte corecta remarca dvs.; am putea s-o generalizam caci planul e sa ne stoarca sectorul privat, cel putin pana cand o noua generatie n-o sa mai stie de ce sa se fereasca.

 

Prospectiv A-z  http://www.cotidianul.ro/cazul-bodnariu-discutat-in.../

 

 

Cazul Bodnariu, discutat în Parlamentul European

COTIDIANUL.RO

 

Preda Mihailescu Ei, mai este si o anumita doctrina a familiei ca nucleu mic burghez depasit, o teorie care afirma explicit - asa cum a facut-o un prim ministru Norvegian - ca este fals a pretinde ca parintii naturali sunt cei mai indicatii pentru cresterea propriilor copii. Cine stie ce avantaje de degenerare a societatii are aceasta teorie. La prima vedere pare ca se risipesc sume imense de bani si castigul este la tot felul de trantori care sunt "familiiile custode", "expertii" sau chiar delationistii platiti. Poate insa ca in spate se ascund mecanisme mai rafinate de a face un transfer de bani din public in privat? ... After all, protectia copiilor este in interesul tuturor, deci trebuie platita de toti - dar dupa ce oamenii se obisnuiesc cu aberatia, pot sa se iveasca companii private care fac aceasta munca plina de raspundere.

Niciun comentariu: