miercuri, 27 ianuarie 2016

Ce lume nebuna..

Ce lume dementa.. – 18 ianuarie 2016

Smaranda Dobrescu a distribuit postarea publicată de Sorin Mester.

Sorin Mester

Ce lume dementa, clevetitoare, obsedata de rolul mefistofelic al "acoperitilor" din viata noastra!

Astazi, CSAT-ul ne-a declarat ritos si fara echivoc, ca in Justitie nu exista "acoperiti" ai serviciilor de informatii. Clar?

Johannis insusi, intr-un suprem efort de constiinta si de vorbire, ne-a scos ghimpele din ganduri si din inima.

In consecinta, toti acoperitii ce vor fi ulterior demascati, precis sunt de la Salubritate, Ecarisaj, Spatii verzi ori Domeniu public...

Prospectiv A-z Se cauta un Eugen Ionescu.

Smaranda Dobrescu Aceasta chestiune a explicat-o pe larg si Theodor Melescanu in urma cu un an. Cei care au dat aceasta sarcina serviciilor secrete stiau ca legea interzice acestora sa devoaleze secrete de acest gen, Concluzia: cineva ne ia de fraieri.

Alexandru Botu De ce fraieri? Pentru ca nu avem ce face cand unii au ajuns atat de tari incat nu se sinchisesc ca "exista ceea ce nu exista"?

Delia Bogdan nu cred ca ne iau de fraieri! stiu ca nu suntem fraieri, dar mai stiu si ca nu suntem uniti, ca suntem divizati din cauza orgoliilor politice si, in consecinta nu vor avea riposta! Societatea civila in Romania practic nu exista, caci ong-urile care se pretind a o reprezenta sunt clar aservite! deci, se joaca cu noi ca si pisica cu soarecii!

Mihai Ion Turcu Un premier chinez in vizita in SUA, luat de scurt de presa prin intrebarea cheie privind "incalcarea drepturilor omului in Cchina, a raspuns relaxat : "Drepturile omului sunt incalcate peste tot in lume, in China ceva mai mult". Serviciile secrete infiltreaza orice, tine de i misiunea lor si tehnica specifica de a produce informatii privind ce se intampla in spatele zavoarelor. Important este cine devine utrilizatorul informatiilor produse si in ce fel utilizeaza informatia. Se intampla ca serviciul sa devina beneficiarul informatiei. Unul din beneficiarii serviciilor de informatii intern este procuratura, cu steaua stelelor DNA. Cui foloseste DNA, raspunsul corect politic ar fi "justitiei"(?). Am avut expusa "teoria butoanelor" Domnului Basescu. Ginghiz Han a invadat "ca-n branza" Europa avand un foarte bun serviciu de informatii, cu informatori europeni bine platiti.

Alexandru Botu Uneori, chiar si criticile profesioniste facute unor institutii pot constitui informatii interesante pentru cei care au interese asupra statului vizat. Si aceste informatii sunt, iata, gratuite si plecate de la bune intentii...


Niciun comentariu: