marți, 7 iulie 2015

Un guvern condus militareste

Un guvern condus „militareste" – 25 iunie 2015
Smaranda Dobrescu

Prim Ministrul interimar le-a cerut ministrilor din guvern sa i se adreseze cu "Domnule General"dupa ce declarase ca va conduce militareste Guvernul. (??!!) Respectand foarte tare institutia prezidentiala a mai declarat ca UNPR va sustine pe MRU pentru a ocupa a doua oara aceeasi functie unde se pare ca a fost excelent din moment ce si PNL considera ca a fost sub asteptari ca PM, dar excelent ca director SIE. Asadar, iar va fi reevaluat Generalul?

  Octavian Lupu UNPR-istii sunt noii ungureni care au luat locul UDMR-ului.

 

  S.D  Este vremea scenariilor de tot soiul. Ar fi o greseala sa incepem sa le creditam sau sa le difuzam. Azi pe FB am citit un articol oarecum consonant cu ideea de conducere militareasca Il redau fara comentarii si fara intentia de a-l lua in serios ,mai ales ca exprima doar niste indoieli/ ipoteze:
http://inpolitics.ro/o-ipoteza-care-se-confirma...

O ipoteza care se confirma vertiginos: spre o Romanie militarizata

inpolitics.ro

  O.L  D-na Smaranda Dobrescu mie toata tarasenia asta mi-a readus in memorie seria "Jandarmul din Saint-Tropez". Intr-una dintre serii Luis de Funes, vesnicul subaltern, castiga postul de sef de post. De cate ori sunt singuri, el si fostul sef, actual subaltern, ii impune acestuia sa-l apeleze cu titulatura actuala, "mon adjutant", dupa care lucrurile deraiaza si o iau in sus, cu "mon colonel" pana la orgasmaticul "mon general". Asa ca zau militarizarea Romaniei nu se va face cu dl Gabi la butoane ci cel mai probabil cu cine stie ce papagal de sorginte pdl-ista care nu a vazut razboiul decat la televizor. Desigur nu ar fi o supriza ca CIA sa reia traditia latino-americana (de a carei consecinte, continentul sud-american sufera si acum), de a instaura la putere si in Europa de Est generali in locul regimurilor alese cat de cat democratic.

 

  S.D  Sincera sa fiu, lucrurile sunt atat de haotice in jur, incat si mie imi vine sa consider o gluma proasta tot ce ni se serveste prin media.. "Jandarmul din Saint Tropez" era intradevar o gluma reusita!

O.L  "Avem în fața ochilor un exemplar care pune istoria pe gînduri, un militar născut la întretăierea stocurilor de șosete cu popota și cu dorința de a parveni. Gabriel Oprea s-a dezvoltat în teatrele de operațiuni ale atîrnătorilor politici și a luat parte la luptele pentru eliberarea ultimei palme de pămînt din Pipera de sub ocupația proprietarilor. A lustruit cînd bastonul de mareșal al lui Miron Cozma, cînd servietele lui Năstase, cînd frapiera lui Băsescu. După ce și-a găsit serviciul potrivit, a ajuns general cu patru stele mai repede decît dacă l-ar fi capturat de unul singur pe Ossama Bin Laden. Astăzi e de toate: profesor universitar, milionar, doctor, șef de partid, vicepremier, premier și administrator unic al interesului național."http://www.catavencii.ro/.../mai-arde-i-una-opreo-nu-fi.../

Mai arde-i una, Opreo, nu fi chitră! - Caţavencii

Cînd l-a propus democrației pe Gabriel Oprea,...

catavencii.ro

Roxana Iordache Deja a fost. emoticon smile

Niciun comentariu: