vineri, 10 martie 2017

Lulutza si Lazarica la tradare de tara?

Lulutza si Lazarica la tradare de tara? – 15 februarie 2017

 

Smaranda Dobrescu shared a link.

Daca opozitia majoritara e aliniata in spatele presedintelui si se preocupa inca 50 ani de ordonantele 13,14, Basescu s-a gandit sa se transforme in adevarata opozitie si sa dea drumul la cateva sentinte greu de respins. Ca doar nu o sa ne amintim mereu de acum inainte ca am ajuns aici cu justitia din cauza lui!!

„Mint cu nerusinare in presa internationala despre tara lor... Kovesi si domnul Procuror General s-au bagat de partea celor care vor sa faca Romania fara capacitate de negociere intr-un moment de repozitionare in interiorul UE... Probabil le sunt mai dragi decoratiile de la alte tari, decat cele ale statului roman". Tradarea se pedepseste cu inchisoare de la 10 la 20 de ani'



 

LULUTA SI LAZARICA, LA TRADARE DE TARA? - Traian Basescu acuza complicitatea sefilor DNA si PICCJ la distrugerea Romaniei: „Mint cu nerusinare in presa internationala despre tara lor... Kovesi si domnul Procuror General s-au bagat de partea celor..

LUJU.RO

 

Dinica Roman http://www.activenews.ro/.../Cum-raspunde-procurorul...

 

 

Cum răspunde procurorul general al unui stat balcanic în fața presiunilor făcute de…

ACTIVENEWS.RO

 

Smaranda Dobrescu Nu are ce pierde procurorul albanez. Dar noi ce am fi pierdut in plus daca parlamentarii nostri nu s-ar fi dus la Ambasada la apel, daca am fi fost impotriva ca Excelenta sa sa intervina in legea x sau y, daca frumos si diplomatic am fi remarcat abaterile ambasadorului de la regulile diplomatice in atatea cazuri?. Va ramane in memoria noastra mult timp sfatul lui Gittenstein: "Fiti multumiti ca nu se trage in voi"

 

Smaranda Dobrescu E de recunoscut ca singurul care ii mai spunea public ambasadorului adevaruri neplacute, dar care ar fi ajutat la imbunatatirea parerii romanilor fata de ambasada si americani, e la inchisoare.

 

Smaranda Dobrescu Constantin Gheorghe

Bomboana pe colivă ar fi vestea că ambasadorul american, deja impertinentul și enervantul Klemm, ar fi fost în vizită la ministrul Saideh, pentru a-și exprima îngrijorarea față de posibila depășire a deficitului bugetar ar României. Nu de altceva, dar datoria publică a SUA a crescut, în mandatele lui Obama, cu peste 19.000 de miliarde de dolari, și trece voios de 110% din PIB ul american. O să-mi spuneți că băieții au tipografia de bani în beci. Și că lumea se calcă pe picioare pentru a finanța deficitele americane. Așa o fi, dar să se gândească și la faptul că, printre ăia de la coadă se află și România. Se poate și altfel: creditorii să-și ia banii. Sau aurul. Mă rog, trecem...
Până la urmă, avem și noi dreptul să știm de ce s-a dus ambasadorul american la madam, și ce teme au fost abordate? Sau proștii de români nu merită transparență, ci doar manipulările Ambasadei Unchiului Sam?

 

Dorin Iubas Au fost probleme de "coordonare "doamna,sau de "manipulare din partea marelui licurici! Nimic nu e intamplator!

 

Doina Nicolescu Nimeni nu-i poate nega lui Basescu simtul politicii. Chiar este pacat ca un om cu asemenea dotari s-a ocupat numai de cotcarii in interese personale! Acum poate ca este momentul in care crede ca se apropie de visul personal de a deveni primministru (sper ca asta nu se va realiza, pentru binele acestei tari). Oricum astazi a spus adevarul, dar cunoasterea lui ma face sa gandesc ca peste ceva timp va rasuci declaratia (nu total, partial in unele puncte). Profita de tinerea scurta de minte a unor bieti oameni mai preocupati de viata zilnica!

Niciun comentariu: