vineri, 10 martie 2017

Actiuni neconstitutionale la DNA

Actiuni neconstitutionale la DNA – 15 februarie 2017
 
Smaranda Dobrescu

Unul din cele mai neobisnuite lucruri, nici nu-mi dau inca bine seama cat de grav, se intampla sub ochii si mintile noastre neputincioase: Urmare unei plangeri a soferului lui AMP si prieten cu MM, DNA investigheaza in cadrul unei cercetari evident abuzive cazul elaborarii OUG 13, nu cumva textul sa fi avut in vedere favorizarea vreunui infractor. Au fost audiate 3 persoane din Ministerul Justitiei si urmeaza sa mai fie si altii anchetati; se asteapta sa urmeze la rand D-l Iordache, premierul, ministrul pentru relatia cu Parlamentul. In caz de vinovatie nu stiu cum dovedita ar putea fi toti condamnati!!??
Lasand la o parte ca statul de drept cu separarea puterilor e praf, ca nu exista beneficiar decat n beneficiari potentiali, ca nu exista prejudiciu, deci nu ar fi de competenta DNA, faptul in sine este de o gravitate extrema. Nu ma poate duce gandul decat ca guvernul PSD nu mai poate fi schimbat decat astfel...
Si liberalii considera ca e corect. Daca vor urma ei la rand odata si odata in statul politienesc ce se va instala definitiv?

DNA nu are atributii in legislatie. Punct.

 

Rizea-manea Marius Mofturi legile astea ....


Roxana Antohi Ar trebui sa investigheze pe cei care au oprit OUG 13 pentru ca acum multi sunt achitati din lipsa de articol la abuzul de serviciu Ce sa intelegem ca Procurorul general si DNA FAVORIZEAZA abuzul in serviciu ?

 

Smaranda Dobrescu Strada a presat abrogarea, politicienii au cedat, desi aveau dreptate; Asupra legilor nu trebuie justitia sa intervina. Orice lege in general are nevoie de semnatura ministrului de resort si a ministrului justitiei, eventual a celui de finante cand exista impact financiar. Daca vrea, ministrul justitiei se consulta cu CSM asupra legilor specifice domeniului. Daca e de facut o cercetare este aceea care sa aduca lumina in organizarea demonstratiilor de strada neautoirizate, prelungite fara temei. Asupra demonstrantilor pasnici nu se poate face si nici nu e bine sa se faca vreo presiune.

Niciun comentariu: