luni, 6 martie 2017

Lozincile pietii

Lozincile pietii – 12 februarie 2017


Smaranda Dobrescu

In timp ce lozincile din piata arata cu degetul la depersonalizarea periculoasa a varstnicilor prin manipulare TV, in timp ce demonstratia de la Sibiu, aparent eleganta si de bon ton arata orasenii cu o carte in mana, semn al elitismului si educatiei comparative cu a vulgului, biserica se pregateste sa iasa din lacasurile sfinte si din inima oamenilor si sa faca marsuri. Toate aceste manifestari nu vi se pare ca maresc faliile din societate? 
Nici nu mai e nevoie sa apara presedintele printre demonstranti; s-au inventat si masuri mai subtile..

 

Alexandru Stanescu Soacra ăstuia trebuie să fie o gânganie gen cosaș , gândac de bucătărie , ceva cu antene ...

 

Smaranda Dobrescu Daca ne apucam sa radem si noi de varstnici vor spune ca tocmai s-a nascut un curent autocritic.. https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/fa5/1.5/16/1f642.png:-) Si asa l-am auzit pe inteleptul natiunii, maestrul Liiceanu ca daca va fi nevoie va sta in piata 13 ani. E drept, a omis sa specifice din ce motiv.. (Ciolos va fi probabil pana si el varstnic peste 13 ani)

 

Alexandru Stanescu La 70 de ani sânt foarte autucritic ! Stalin și Mao m-ar da de exemplu ! Declar sus și tare : 
SÂNT GOMINDANIST !
Acu' ... cu liiceanu ... cu pleșu ... Chiar treișpce ? Și dacă dau colțu' -ntre timp ! Mi-ar părea rău ! Se duce dracu Humanitasu' ! Ce punem în loc ! Pirdere mare , mare de tot !

 

Rizea-manea Marius Se reconfigureaza o societate bezmetica ce nu-si va gasi leac decat in propria-i tragedie ....cat de mult seamana aceasta perioada ,si nu numai la noi ,cu cea a aniilor premergatori celei de a doua conflagratii mondiale .....

Niciun comentariu: