marți, 10 mai 2016

Riposte in PSD

Riposte in PSD – 22 aprilie 2016
 

Smaranda Dobrescu
 

La doua zile dupa figura putin glorioasa a PNL, iata ca si PSD-ul (intamplator?) este pus in situatia sa -si mai traga odata un auto gol. Nu are importanta cate ii reprosez eu lui Dragnea de pe tusa. Poate ca a adus multe prejudicii partidului si politicii romanesti in stare de amenintare cum s-a aflat atatea luni. Dar acum era cazul ca acest partid sa se adune in jurul lui-victima clara politica- si sa arate ca e in stare si de fapte pozitive nu doar de "nopti ale cutitelor lungi". Si de data aceasta s-a gasit un Zgonea (meme lui) care vrea Congrese, discutii, dezbinari. Aspira baiatul, ca i-o fi prezis ursitoarea ca nu conteaza cat e de modest intelectual, are noroc, sa asculte doar de ce-i soptesc cei in drept. Dupa valurile create de Zgonea, iata cum se manifesta Victor Ponta pe FB, in urma cu o ora:
"Ca să răspund tuturor celor care ma întreabă: cred că Liviu Dragnea NU trebuie sa își dea demisia din funcția de Președinte al PSD! Trebuie să țină Partidul unit, să câștige alegerile locale și parlamentare și să ferească PSD de toți "ofițerii" acoperiți sau descoperiți care vor să îl preia! Clar?"

 

Doina Nicolescu Condamnarea de astazi il onoreaza pe Dragnea.Ii urez sa stie sa fructifice aceasta condamnare politica.

 

Smaranda Dobrescu Condamnarea de azi il elibereaza de teama condamnarii. De-acum stie, nu are ce mai face, poate sa procedeze conform unor principii, daca si le mai aminteste. Pentru el si pentru partid aceasta condamnare se poate transforma in oportunitatea de a deveni opozant fara farduri sau alte trucuri..Daca in dulap nu mai suntcumva si alte schelete...

 

Nicoleta Surdei se gasesc... iar cei 4 ani de incercare fi-vor max 4 luni, binomul " vegheaza " si cand nu le va mai fi de vreumn folos il faulteaza, definitiv.

 

Ioana Muresan Dar ai uitat de cealalta invinuire, in care e anchetata si Bombonica, fosta lui soata? Daca ies vinovati, am impresia ca se cumuleaza pedepsele si face cu executare, nu? Asadar traieste in continuare cu sabia lui Damocles deasupra si poate fi santajat.

 

Smaranda Dobrescu Daca e asa, (nu stiam de implicarea lui alaturi de Bombonica) e mai bine sa se rupa pisica. Totul e ca nu cumva Zgonea sa apara in frunte. Daca exista Serban Nicolae, poate si altii pe care nu-i cunosc, atunci s-ar mai putea spera ceva. Acum, eu vorbesc teoretic caci nu am idee care este anvergura acoperitilor..


Mihai Ion Turcu Politicienii vorbesc mereu despre "lupta". In materie am oarecare competenta.vreau sa vad lupta !

Niciun comentariu: