marți, 10 mai 2016

Diversiuni de presa

Diversiuni de presa – 20 aprilie 2016


Smaranda Dobrescu
Asa cum "strada " schimba guverne, de ce nu s-ar coaliza si presa sa schimbe candidati la primarie? Sincronizare si conducere unitara sa fie!

 

 

O diversiune de presă care a eşuat lamentabil

O ştire aruncată pe piaţă de două site-uri au inundat aproape întraga presă. Două site-uri l-au "schimbat" pe Marian Munteanu.

COTIDIANUL.RO


Alexandru Botu Iarasi o prostie sau alta conspiratie? Ca am observat ca atunci cand vrei sa conspiri ii pui pe toti sa se prosteasca, ca sa para de inteles pentru cat mai multi!

 

Mihai Ion Turcu Sunt manevre electorale legat de o pozitie considerata cheie "Primaria Generala a Bucurestiului", mitul fiind ca functia de "Primar General" este pozitia cu potential pentru a fi ales Presedinte al Romaniei, deci aceasta pozitie este incarcata politic. Desemnarea lui Marian Munteanu dreot candidat al PNL pentru primaria Generala a B. comporta semne de intrebare. Schimbarea schimbarii compromite si atata sansa cata are PNL de a adjudeca Primaria Generala.

 

Smaranda Dobrescu Intoxicarea presei manifestata ieri cat si previziunile acoperitului Turcescu dovedesc ceea ce stim cu totii, ca nu numai justitia dar si politicul sunt manevrate de un papusar care detine firele. Uneori acesta pune partidele intr-o situatie ridicola, probabil in scopul eliminarii treptate a politicului din viata cetatii..

 

Preda Mihailescu Parerea mea este ca cine stalceste limba materna pana intr-atata incat sa vorbeasca de "candidatului Monica Macovei.", nu are stiri de comentat. Nu au auzit de acord? Nu exista cuvantul candidata in limba lor de lemn? Pfui!

 

Preda Mihailescu Mi se pare cel putin suspecta solutia Cotidianului, sa faca vinovate niste ziare care au combatut tocmai calomniile impotriva lui Munteanu, si limbajul derozoriu (vor trebui bucurestencele sa faca avort in Bulgaria, si alte premonitii "catastofrale", pe post de avertismente) folosit. Si acum tocmai ei au produs schimbarea? Eu ma indoiesc rau de tot - sunt eu oare naiv?

 

Mihai Ion Turcu sa vedem ce va decide CCR privind cererea de alegeri in doua tururi.

Niciun comentariu: