duminică, 8 mai 2016

Mossadule, nici nu stii, cum te face SRI!

Mossadule, nici nu stii, cum te „face" SRI! – 19 aprilie2016

 

Smaranda Dobrescu via Contele de Saint Germain
 

"Semnificația prelungirii arestului preventiv este că negocierile sunt în impas și că probabilitatea ca scandalul să se mușamalizeze devine din ce în ce mai mică. Se năruie, totodată și teoria celor care au susținut cu înverșunare că totul a fost o regie, pentru gonflarea LCK și forțarea obținerii de către domnia sa a unui nou madat din partea președintelui Johannis. Obiectivul fiind atins (reînvestirea LCK s-a produs) păstrarea în cătușe a celor doi israelieni, peste cele 20 de zile de „preț al succesului", nu ar mai fi avut nicio noimă."

 

 

Mossadule, nici nu știi, cum te „face" SRI

Mossadule, nici nu știi, cum te „face" SRI Contele de Saint Germain 19/04/2016 Mossadule, nici nu știi, cum te „face" SRI2016-04-19T12:41:49+00:00 Editoriale No Comment Scorul acestui articol[Total: 0 voturi. Media: 0]„Secta securității…

CONTELEDESAINTGERMAIN.RO

 

Mihai Ion Turcu Cand ne aflam parte a Tratatului de la Varsovia securitatea avea directii speciale de contrainfomatii pentru spionajul statelor fratesti. Numnirea ca director la SIE a lui RU ?....

 

Smaranda Dobrescu Singura prezumtie pe care o putem lua in considerare in constructia unui rationament plauzibil este declaratia: "așa cum spunea comunicatul Black Cube ("Nu există nicio urmă de îndoială că Black Cube a acţionat în România în acord cu legea, dar şi cu autorizarea şi permisiunea celor mai înalte eşaloane") și cum, recent, a confirmat voalat și Teodor Meleșcanu, este foarte posibil ca așa zisa acțiune de spionaj să se fi desfășurat la ordinul și cu acordul unei instituții guvernamentale românești. 
Nu vad insa o legatura intre intalnirea de la Sinaia si acest incident. Doar poate ca fortele secrete romanesti au suferit o dezechilibrare numerica (?)

 

Mihai Ion Turcu Absurditatea intamplarii intrece suprarealismul. Poate ca se afla la mijloc ceva ce nu poate fi intrecut -prostia, care este absoluta. Ce nu este permis in materie este implicarea prostilor.

Niciun comentariu: