vineri, 6 mai 2016

Militii antitiganesti in Romania?

Militii antitiganesti in Romania? – 17 aprilie 2016

 

Draghi Puterity

Prietenul romanilor, Keno Verseck, recidiveaza. Ce stiti despre "militiile antitiganesti din Romania" create, conform autorului, de "politicianul ultranationalist" Bogdan Diaconu?

 

 

Bürgerwehren in Osteuropa: Privatsheriffs machen Jagd auf Migranten - SPIEGEL ONLINE

In Osteuropa haben rechtsextreme Privatmilizen und Bürgerwehren regen Zulauf: Sie jagen Migranten und erhoffen sich gesellschaftliche Akzeptanz für Selbstjustiz.

SPIEGEL.DE|BY SPIEGEL ONLINE, HAMBURG, GERMANY

 

Smaranda Dobrescu Intr-o excursie rapida pe Google am gasit o stire despre intentia de scoatere in afara legii a Partidului Romania Unita a lui Bogdan Diaconu, la sesizarea unui cetatean, pe motivul ca PRU a organizat Patrula "Vlad Tepes" de tip paramilitar, interzisa de lege. Cred ca aceasta era mai degraba organizata impotriva maghiarilor decat a tiganilor. Iara ce am gasit:
"Liderul PRU, deputatul Bogdan Diaconu, a reacționat dur pe pagina sa de Facebook împotriva desființării partidului: "Dumitru Cornel Vâlcu, colaborator al lui Active Watch (ONG-ul susținut de Soros pentru întinarea valorilor românești), amenință că depune astăzi sesizare penală împotriva Partidului România Unită în vederea desființării noastre pe motiv că am înființat Patrula lui Vlad Țepeș. Ce credeți, s-au speriat Soros și vânzătorii de țară că România e de partea noastră și au dat comanda să fim scoși din competiția electorală? Ei nu-și dau seama că dacă se desființează Partidul România Unită la cererea slugilor lui Soros va fi revoluție în România?""
https://lupuldacicblogg.wordpress.com/.../exclusiv.../

 

 

EXCLUSIV. Plângere penală împotriva Patrulei lui Vlad Țepeș

LUPULDACICBLOGG.WORDPRESS.COM

 

Preda Mihailescu Un mic mincinos local? Am inteles ca Diaconu si el este controlat cum a fost Vadim Tudor. Dar sunt greu de verificat aceste stiri. Pe de lata parte, pare destul de bine stabilit faptul ca maghiarii au felurite organizatii paramilitare, chiar si in Romania. Una dintre ele prezenta si pe fatuca care recitia pe 15 Martie in mod patetic o poezie despre nem romanok. Ce spune Active Watch in acel caz? Cineva trebuie totusi sa ii intrebe, nu se poate sta cu bratele in san!

 

Smaranda Dobrescu La noi controlul e mult perfectionat fata de cel din Polonia sau Ungaria. 

 

Preda Mihailescu Smaranda Dobrescu @ Perfectionat ... unilateral, din cate inteleg!

 

Prospectiv A-z .
Atat timp cat bau-baul minoritatilor este tinut in viata, sistemul isi creaza inca un motiv de interventie. Ma tot intreb, ce sanse obiective la emancipare exista pentru romani, in sistem. Desi cred ca acestea exista, romanii sunt prizonierii istoriei recente care pare sa oblitereze orice sansa.

 

Mihai Ion Turcu Carer imigranti ? Domnul acesta bate campii cu gratie, n-a fost in Romania, din fericire inca nu avem flux de migratie la granita noastra, au existat cateva tentative izolate a unor persoane de a trece granita blocate de graniceri. Cablurile de care vorbeste si se vad in filmulet, nici nu stim daca filmul este realizat in Romania, sunt niste fasii de plastic speciale, standard, folosite in loc de catuse de metal. Nu patruleaza nici-unfel de formatiuni "Vlad Tepes" impreuna cu granicerii, jandarmeria sau politia si nu vedem de ce ar patrula.

Niciun comentariu: