luni, 15 februarie 2016

Oare cine in tara asta framantata si despartita de mari prapastii s-a mai repozitionat?

Se intampla lucruri neobisnuite: Postul Romania TV si-a schimbat tonul si mesajul, Codruta isi dovedeste seful ierarhic care a avut un girofar albastru, un deputat ALDE iese din rezerva cu care ne-au obisnuit alesii si-si expune public panseurile. Oare cine in tara asta framantata si despartita de mari prapastii s-a mai repozitionat?
IN SFARSIT CINEVA O PUNE LA PUNCT PE KOVESI – Vicepresedintele ALDE Catalin Beciu, mesaj dur catre sefa DNA Laura Codruta Kovesi: „Bine Lulutza!…
luju.ro|By Copyright (c) luju.ro
Comments
Draghi Puterity
Draghi Puterity "Oare cine in tara asta framantata si despartita de mari prapastii s-a mai repozitionat?"

Departamentul de Stat al SUA grin emoticon Probabil s-au prins ca mergand pe linia asta vor reusi sa-i transforme pe romani din cei mai pro-americani "aliati" in cei mai antiamericani. Si asta chiar in ajun de WWIII. Este chiar de asteptat ca americanii sa dea celor nemultumiti "capul Motzoacei", conform traditiei.
 
 
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu Departamentul de Stat, Draghi avea toate motivele sa realizeze ca sustinerea impotriva poporului a lui Basescu in 2012, tolerarea discursului lui Gittenstein si a actiunilor sale, vizitele lui Gordon si Nulland vor comuta in altceva simpatia de decenii a romanilor in asteptare de americani. Daca si-au dat seama abia acum pot intelege fie ca nu au fost informati asupra pulsului populatiei fie abia acum au intradevar nevoie de soldati fideli..
 
 
Preda Mihailescu
Preda Mihailescu Nu ma incumet sa enunt opinii despre evolutia atentiei acordate Romaniei, dar despre Departamentul de Stat din experienta acumulata in zeci de ani - adica picaturi de informatii legate de contexte diverse - biasul merge mereu in aceeasi directie: birocratie cu multa intertie, in care principiul "if it ain't broke don't fix it" nu este intrerupt decat de socuri provocate sau de lobbyuri puternice, sau schimbari de orientare politica la nivel destul de inalt. Deci daca intr-adevar vantul bate de peste ocean, exista o buna probabilitate ca sa isi permita niste analisti mai pricopsiti la tema Romania. Tara atat de sarmana ca nu numai ca nu are lobby, dar nici nu isi poate imagina cine ar interveni in favoarea reala a intereselor ei....
 
 
Alexandru Botu
Alexandru Botu Nu conteaza "repozitionarile" . Cei in slujba stapanilor stiu ca pot avea aceiasi soarta, numai ca daca isi slujesc stapanii si-o iau mult mai tarziu pe carca si mai putin "dureros" decat daca ar fi fost pedepsiti de stapani. Stapanii sunt cinici, iuti la manie, ceilalti-neindreptatitii au fost invatati sa le fie mila (mai ales de cine nu trebuie).
Deocamdata, in tara asta, vad ca doar ciobanii, manuitori de ciomage, posesori de caini credinciosi si luptatori, iar ei infierbantati de sange dacic mai gasesc unele rezolvari.
 
 
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu Draga Alexandru, nu intentionez sa te deceptionez, dar ma intreb de ce au fost descoperiti la demonstratia ciobanilor de la Parlament fosti lucratori ai Securitatii imbracati cu mitoase si garnisiti cu clop?
 
 
Alexandru Botu
Alexandru Botu Draga Doamna Smaranda Dobrescu, nu ma deceptionati si stiu raspunsul: printre daci au trait totdeauna si alte natii. Cand au avut obiective comune s-au bucurat cu totii de izbanzi, cand au fost "neutrii" s-au suspectat cu totii de neintelegere ori chiar de tradare. Daca cineva nu vrea sa repare o situatie care poate deveni periculoasa de ce n-ar fi acceptat dacii sa aiba cu ei iagizzyi la negocierile cu romanii? Mai ales ca erau mai inruditi cu iagizzyi decat cu romanii....Bine, cu asta nu inseamna ca le putem zice iagizzyi si celor ce au "fraternizat" cu ciobanii...
 
 
Mihai Ion Turcu
Mihai Ion Turcu Smaranda Dobrescu ,Doamna, pentru ca ei nu pot lipsi din locurile in care se intampla ceva.
 
 
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu Mihai Ion Turcu , Raison. Dar daca stau cuminti si trag cu ochiul e una, daca dau tonul la ceva sloganuri si excentricitati agresive, e altceva. ca de la pasiv la activ.
 
 
Alexandru Botu
Alexandru Botu Misiuni si misisiuni....Apoi omisiuni si cate si mai cate!...

Niciun comentariu: