marți, 3 octombrie 2017

Ultimele barfe despre Maior

Ultimele barfe despre Maior – 19 septembrie 2017

 

Draghi Puterity shared a link.

Ultimele barfe despre Maior. Daca se adeveresc, e groasa...

 

 

Maior a cerut la Washington retinerea lui Dragnea! / presă

Jurnalistul Cătălin Tache face în Național o dezvăluire devastatoare și scrie că in ultimele ore sistemul a fost zguduit de o veste parvenita pe cai neoficiale de peste…

SOKANT.RO

 

Smaranda Dobrescu Maior nu se astepta oare ca DD sa-l pomeneasca in cadrul Comisiei SRI la ceva actiuni de genul "asa nu!" ? De ce ar fi contracarat in felul acesta incriminandu-l pe Dragnea? Daca Black Cube ar fi fost ceva mai transparent pe perioade, poate faceam si noi o legatura logica. Caci la plesneala facem destule! (De mine e vorba) https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/feb/2/16/1f642.png:-)

 

Smaranda Dobrescu Daca CIA nu face in actiunea de decorare nicio diferenta intre Maior si Coldea in legatura cu aportul acestora la bunele relatii, de ce am face noi?
E nevoie oare de o evaluare mai precisa a intentiilor lui Dragnea?

Ambasadorul României la Washington, George Cristian Maior, a fost decorat cu Ordinul Earl Warren de către directorul CIA, Michael Pompeo. Distincţia i-a fost oferită pentru "parteneriatul deosebit cu Statele Unite şi excepţionala viziune de cinducere de care a dat dovadă cât a fost director al Serviciului Român de Informaţii". ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Primele probleme după mărirea salariilor în primării: incapacitate de ... „Mother!", cu Jennifer Lawrence şi Javier Bardem, catalogat „cel mai p... Leul slăbeşte, iar dobânzile cresc Distincţia primită de Maior poartă numele fostului şef al Curţii Supreme a SUA, Earl Warren, considerat o persoană important şi curajoasă, care a avut un impact profund asupra istoriei americane. "La fel, aţi avut un impact profund şi pozitiv în dezvoltarea SRI şi aţi fost esenţial în dezvoltarea relaţiilor robuste, care rezistă şi azi, între serviciile noastre", se precizează în documentul prin care directorul CIA anunţă decorarea lui Maior. Şeful CIA mai apreciază, în context, că cei 8 ani petrecuţi de Maior la conducerea SRI s-au concretizat într-o profesionalizare şi eficientizare a Serviciului şi că buna colaborare cu agenţia americană s-a concretizat în "succese operaţionale comune împotriva celor mai dificile ţinte". În aceeaşi perioadă în care a fost decorat George Cristian Maior (mai, 2017), reprezentanţii administraţiei americane l-au decorat şi pe fostul său adjunct de la SRI, Florian Coldea, cu distincţia Alben W Barkley într-o ceremonie care a avut loc la sediul CIA. Alben W Barkley a fost vicepreşedinte al Statelor Unite în administraţia Harry Truman.
Mai 2017

adev.ro/ovfzq3




George Maior,decorat de CIA


Ambasadorul României la Washington, George Cristian Maior, a fost decorat cu Ordinul Earl Warren de către…

ADEVARUL.RO

 

Alexandru Botu Intarata-i drace, ca si mie-mi place!-asa ar trebui sa zic, daca as casca gura la spectacolul jalnic dat de toti. Din pacate, desi as vrea sa zic si ca este treaba lor, nu este chiar asa, de aceea am reactionat.

 

Draghi Puterity Deci CIA avea tzinte care tineau de competentza SRI? ADICA INTERNE ROMANIEI? CETATENI ROMANI?


Smaranda Dobrescu Noroc ca ti-a mai trecut prin minte aceasta idee altfel ai fi avut un soc emotional! https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/feb/2/16/1f642.png:-)

 

Draghi Puterity CIA vrea un regim change (hai sa-i zicem soft) intr-o tzara care e un aliat strategic? Nu pot sa cred asa ceva! Cu sigurantza Coldea & Co au actionat de capul lor, iar CIA trebuie sa afirme raspicat acest lucru https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/ff6/2/16/1f609.png;)

 

Draghi Puterity Apropo: 

Earl Waren - Eisenhower dupa ce l-a numit judecator la curtea suprema afirma: "The biggest damn mistake I ever made!" A condus si comisia care i-a purtat numele si care a "lamurit" conditiile in care a fost asasinat Kennedy.

Alben W. Barkley - a fost vicepresedintele lui Trumann si nu s-a remarcat prin nimic https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/f6f/2/16/1f602.png
😂

 

Prospectiv A-z .
Vom vedea ce se adevereste, insa e clar ca acum toti pun mana pe pianul din bucatarie s-arunce cu el dupa inamic.

Daca partida Dragnea castiga, mai marii stiu deja ca la actiune se naste si reactiune--intrebandu-se doar ce le-a luat asa mult romanilor. Daca ceilalti castiga, mai stau o tura.

 

Niciun comentariu: