miercuri, 4 octombrie 2017

Editie de seara cu Victor Ciutacu

Editie de seara cu Victor Ciutacu – 12 septembrie 2017
 
Smaranda Dobrescu shared a link.
Sigur ca e nevoie de curaj! Dar doar cei din interiorul sistemului cunosc! Bresa e facuta, urmeaza decopertarea. Pana aici, binomule!
Daca cumva nu ati ascultat aseara marturisirile!!





Posted on September 12, 2017 by…

Smaranda Dobrescu Daca Ghita a fost ajutat sa plece dupa doar cateva vorbe, Dragomir are nevoie de o grupa antitero de paza personala https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/f6a/2/16/1f641.png:-(

Draghi Puterity Pare insa mult mai calm si mai bine pregatit decat Ghitza in lupta asta. Si poate are si sustinerea unor fost colegi. Spre deosebire de Ghitza, a evitat sa se ia direct de americani. Am inteles ca si nevasta e "de meserie". Eu zic ca are sanse mai bune. Totul e sa reuseasca sa depaseasca thresholdul de la care americanii sa inteleaga ca pierd mai mult cu sustinerea agentilor lor deconspirati decat cu mentinerea lor prin fortza.

Smaranda Dobrescu "Ar fi foarte grav" daca s-ar dovedi ca Coldea serveste interese straine. E bine cantarit tot ce spune. Cele 100 milioane $ cheltuiti pentru operatiunea Black Cube oare cine putea sa-i debloce?

Draghi Puterity Nu am idee. 

S-a speculat ca SIE, si datorita realtiilor, hai sa le spunem, de "afinitate" cu Mossad-ul, insa personal ma indioesc ca ei dispun de acele fonduri. 

Ar mai putea fi vorba de "asociatia miliardarilor pagubiti in afaceri" sau de fonduri externe. 

Primul caz nu cred ca e compatibil cu mentalitatea romaneasca.

Daca sunt externe, sunt sau UE (Germania, poate mai putin Frantza) sau Rusia, sau China. Toti ar avea interese, insa nu toti dispun la fel de usor de acesti bani. 

E posibil sa fie si o gogoritza cu suma asta, nu cred ca o firma de casa a Mossadului cere atatia bani pentru a trimite doi ucenici sa ii sparga mailurile familiei Lascu. Black Cube suna mai mult a "cover story" pentru a crea o poveste credibila pentru niste dezvaluiri venite pe alte surse. Poate diferentza de bani se regaseste pe niste conturi in Elvetia. Cam ca si in "criza ostaticilor".

Prospectiv A-z .
Aici e o vorba, Smaranda, daca macaie si calca precum o ratza, e o ratza! Asa ca dovada este in faptele lor, ILEGALE si impotriva romanilor. Iata o postare care face referinta la o astfel de situatie:https://www.facebook.com/groups/AtelierGP/permalink/1573348816062027/

August 18 · 
Asa, deci DNA si BexNR sunt institutii destinate EXCLUSIV garantarii dreptului arogat de straini in Romania; n-au NIMIC de-a face cu garantarea drepturilor romanilor sau a legilor pamantului!
"Firma Tel Drum, în calitate de persoană juridică, este cercetată pentru obţinere pe nedrept de fonduri europene, iar WFA Impex SRL pentru complicitate la această infracţiune.
Acuzaţiile concrete sunt de folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene şi complicitate la această infracţiune."


Petre Pitiş, director general Tel Drum,…



Smaranda Dobrescu Ce am retinut ca idei principale:
SRI a iesit din litera legii si a Constitutiei in mod grav si in multiple manifestari manat de dorinta de stapanire prin imbogatire.
Fara acordul DNA nu ar fi fost posibil santajul asupra procurorilor si judecatorilor
Nu se stie cat de multe hotarari judecatoresti ramase definitive au fost pervertite de interventia interesata a SRI
Solutia stoparii acestor practici neconstitutionale si nedemocratice ar fi infiintarea unei comisii parlamentare care sa aibe acces la toate documentele SRI.

Si acum ma intreb eu: daca politicienii, jurnalistii, alte categorii profesionale au membri ofiteri sub acoperire, ramane judecata acestei posibile Comisii parlamentare, infailibila?

Draghi Puterity Ce mi-a atras mie atentia e ca binomul distruge firme romanesti la comanda. Si eu il cred pe Ghitza cand imi spune ca Coldea e un agent al unei puteri straine.

Smaranda Dobrescu Si AS l-a intrebat pe M. Klemm in celebra scrisoare daca cei doi se adevereste ca au pasapoarte americane. Fara raspuns.

Draghi Puterity Daca nu ar fi agentii lor, ce interes ar avea SUA sa ii sustina pana in panzele albe, asa cum au facut-o?

Smaranda Dobrescu Presa in general e concentrata pe catusele politicienilor si pe imunitatile ridicate sau nu ale acestora. Despre licitatii, despre falimente, despre impingerea in afara pietei si a jocului a firmelor romanesti, nu se vorbeste. Ordin pe unitate?

Draghi Puterity I-am trimis o cerere de prietenie lui Dragomir pe FB. Daca o accepta, il invit si aici. Poate ne spune dansul. https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/feb/2/16/1f642.png:)

Smaranda Dobrescu Nu e rau. Vor veni si altii din campul tactic https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/feb/2/16/1f642.png:-)

Smaranda Dobrescu Ingrid Mocanu
13 hrs · 
Daniel Dragomir a descris Sistemul Mafiot - deep state - în toată splendoarea lui. Câți vor trebui să mai descrie același lucru ca să înțeleagă și prizonierii acestui Sistem că a venit timpul să evadeze și să dărâme zidurile? Klemm, se aude și acolo? Ioha, ce mai aștepți?

Draghi Puterity Ioha e tot de al lor, sau in orice caz nu e de al nostru. 

Revenind la intrebarea ta, Smaranda, eu cred ca economicul determina politicul si nu invers (cum cred ca ar trebui). Asadar, daca americanii ii sustin si ii decoreaza pe toti cei care nu permit formarea unei Romanii puternice (companii sau trusturi de media romanesti puternice) daca e sa o luam logic, cum ii place domnului Dragomir, e clar ca politicienii eliminati sunt cei care se opun intereselor americane si doresc o Romanie puternica.

Smaranda Dobrescu Apelul la Klemm si Ioha e firesc, caci in urma acestor dezvaluiri amandoi ar trebui sa reactioneze in calitate de "pazitori ai democratiei" si ai 'statului de drept" https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/feb/2/16/1f642.png:-)

Draghi Puterity Am trecut la glumele de week end? https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/feb/2/16/1f642.png:) 

Klemm e pazitorul intereselor americane (dintr-o anumita zona), iar Joha e o marioneta de a carei sfori trag si nemtzii (tot mai putin) si americanii (tot mai mult). "Democratia" si "statul de drept" sunt doar povesti pentru tefelisti. Sunt ce erau "drepturile omului" inainte de '89. Intre timp de alea se ocupa Arabia Saudita.

Smaranda Dobrescu Draghi, uitasem sa atasez emoticonul. M-am corectat.

Prospectiv A-z .
Foarte bun acest interviu cu dl. Daniel Dragomir

As spune ca asa se intampla, ca la carte, cand vrei sa dezbini si sa domini o polulatie: Alegi niste oameni ciobiti dintre ei (minoritati, prosti, sociopati), ii umfli cu pompa ambasadelor si le agati niste medalii si in felul asta-i legendezi fata de majoritate si ii programezi mental sa faca nefacutul. De ce spun toate astea? Pentru ca am auzit din interviu ca dl. Coldea e f. inteligent social. Va aduceti aminte ce spuneam si despre Basescu, daca ai acces la TOT ce-si spun oamenii, pari cel mai inteligent din campul tactic. Cred ca dl. Coldea este sociopat. Inteligenta d-nei Kovesi cred ca a inceput sa apuna odata cu iesirea din curtea de basketball. 

Altfel, avem confirmarea unei alte teze de aici: DNA este inca o institutie, nominal 'nationala', care opereaza exclusiv pentru protectia intereselor straine in Romania.

Sper ca dl. Dragomir sa nu fie de unul singur. Daca nici acum nu se ridica un val ce sa curete legal sistemul, urmatorul va fi cu mortaciuni.

Draghi Puterity Smaranda, uite niste variante la "follow the money" (into the BlackCube) si niste informatii suplimentare.

http://inpolitics.ro/colonelul-dragomir-zguduie-din...


https://external.fotp3-3.fna.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQALuNUd0N1CMuM3&w=90&h=90&url=https%3A%2F%2Fs0.wp.com%2Fi%2Fblank.jpg&cfs=1&upscale=1&sx=0&sy=0&sw=200&sh=200&_nc_hash=AQD2lff5TzYYr5d6





Draghi Puterity Multumesc Flavius pentru ca mi-ai lamurit singura neclaritate pe care o aveam in cele spuse de Daniel Dragomir - aceea ca il considera pe Coldea inteligent ("inteligent social") in conditiile in care Coldea e un multiplu repetent iar Dragomir e un olimpic. Ma intrebam cum poate un om prost si incult ("a urmat cel mai slab liceu din Arad la seral" cf. spuselor propriilor parinti) sa pacaleasca in asemena hal un om inteligent.

Smaranda Dobrescu Draghi Puterity E clar ca orice parere as avansa acum poate avea damful unui scenariu incert. E posibil ca INPOLITICS sa aibe dreptate, dar de ce sa nu cred ca mai exista si exemplare umane care fac doar jocul propriei constiinte?

Draghi Puterity Si eu cred la fel, dar nu imi place sa ignor scenarii plauzibile.

Smaranda Dobrescu Tocmai ce mi-am amintit o emisiune din 2016 dela A3 in care erau impreuna personaje aparent fara nicio legatura. Acum mergem pe varianta sunt acoperiti in presa sau pe varianta INPOLITICS? 
https://www.antena3.ro/.../imagini-udrea-bica-dragomir...


Imagini bombă: Ghici cine e la masă cu Elena…


Avicenna Secundo Inca din mai am scris ca Luluta "cade" in Octombrie. Inca putin!

Alexandru Stanescu Klemmului îl convine , joianis e cu muscza pe căciulă ! Amandoi aud ,văd foarte bine , dar de ce schimbare ? Pentru ei e cald și bine!

Prospectiv A-z .
Comentam mai devreme ca ar fi bine sa fie un val. Cred ca dl. deputat Liviu Plesoianu a inteles si el, de capul lui, acest lucru. Adica nu trebuie gandit ca un asemenea val este intotdeauna rezultatul unei organizari prealabile samd. Este cateodata suma reactiilor firesti, cetatenesti. 

https://www.facebook.com/liviuplesoianu.oficial/posts/1896788460538224

Solicitare către Președintele Camerei Deputaților – domnul Liviu Dragnea – și către Președintele Senatului – domnul Călin Popescu-Tăriceanu
1. În lumina dezvăluirilor de ultimă oră, se impune prelungirea activității actualei Comisii de Anchetă și reluarea audierilor în ceea ce privește episodul „sufrageria lui Oprea", încă nelămurit oficial. În acest sens:
- este imperios necesară audierea șoferilor și a tuturor celorlalte persoane însoțitoare. De altfel, am discutat despre acest lucru în Comisie de mai multe ori, fără a se face însă și demersuri concrete;
- este imperios necesară audierea fostului colonel SRI Daniel Dragomir. Dezvăluirile făcute în cadrul emisiunii jurnalistului Victor Ciutacu au directă legătură cu activitatea Comisiei de Anchetă și cu episodul „sufrageria lui Oprea";
- este imperios necesar ca ministrul Justiției, domnul Tudorel Toader, să și întreprindă ceva concret cu privire la refuzurile repetate ale Procurorului-șef DNA, Laura Codruța Kovesi, de a se prezenta la audierile Comisiei de Anchetă sau de a răspunde la întrebările adresate în scris;
- este imperios necesar ca ministrul Justiției, domnul Tudorel Toader, să și întreprindă ceva concret cu privire la refuzurile repetate ale Procurorului General, Augustin Lazăr, de a pune la dispoziția Comisiei de Anchetă o copie după dosarul „Sufrageria lui Oprea";
- este imperios necesar ca ministrul de Externe, domnul Teodor Meleșcanu, să și întreprindă ceva concret cu privire la refuzul ambasadorului României în SUA, George Maior, de a răspunde la întrebările Comisiei de Anchetă cu privire la întâlnirea din casa lui Gabriel Oprea, în seara turului II al alegerilor prezidențiale din 2009;
- este imperios necesară o ședință comună a Comisiei de Anchetă și a Comisiei pentru exercitarea controlului asupra activității SRI. În cadrul acestei ședințe comune, solicit audierea Directorului SRI, domnul Eduard Hellvig, cu privire la implicarea SRI în alegerile prezidențiale din anul 2009. SRI are datoria morală de a lămuri toate aspectele legate de episodul „Sufrageria lui Oprea", precum și de alte episoade similare.
Activitatea Comisiei de Anchetă a generat mai multe Decizii CCR, a creat precedentul pozitiv al unor audieri parlamentare perfect transparente, transmise în direct. Este un pas semnificativ înainte. Însă, tocmai pentru a nu anula efectele acestui pas înainte, se impune reluarea activității Comisiei, până la lămurirea tuturor situațiilor și episoadelor supuse investigației. Dacă ne oprim acum, consider că aducem grave prejudicii de imagine Parlamentului României, de la care cetățenii așteaptă eforturi susținute în vederea aflării întregului adevăr.
2. Am propus deja acest lucru în propriile concluzii trimise în vederea întocmirii Raportului Comisiei de Anchetă, însă cele mai recente dezvăluiri (cele ale fostului colonel SRI Daniel Dragomir) mă determină să reiau și mai apăsat solicitarea mea de a înființa, cât mai repede, o Comisie parlamentară de Anchetă care să investigheze implicarea instituțiilor de forță în viața politică, economică și socială din România, precum și în ceea ce privește înfăptuirea actului de justiție. În pragul Centenarului Marii Uniri, Parlamentul României are datoria de a scoate la lumină întregul adevăr cu privire la mecanismele și persoanele care au luat ostatică această țară vreme de mai bine de un deceniu! Cetățenii României vor ca noi, reprezentanții lor aleși în urma unui vot democratic, să avem curajul și determinarea de a lupta pentru AFLAREA ADEVĂRULUI!
3. Am propus deja acest lucru în propriile concluzii trimise în vederea întocmirii Raportului Comisiei de Anchetă și îl reiau acum – se impune modificarea de urgență a legislației, astfel:
- orice persoană plătită din banul public, de la bugetul de stat, care refuză să se prezinte la audierile unei Comisii parlamentare de Anchetă își va pierde imediat funcția, prin efectul legii, indiferent în ce domeniu activează;
- orice persoană care refuză să se prezinte la audierile unei Comisii parlamentare de Anchetă, deși în intervalul de timp supus investigației ocupase o funcție remunerată din banul public, va fi sancționată (printr-o amendă usturătoare).
Domnule Președinte al Senatului, domnule Președinte al Camerei Deputaților, unul dintre principalele motive care m-au determinat să fac pasul către politică a fost tocmai acela de a lupta pentru AFLAREA ADEVĂRULUI cu privire la modul cum a fost controlată această țară de către persoane complet ieșite din matca legii și a Constituției. Ca cetățean care și-a exprimat de fiecare dată opțiunile electorale prin VOT, am așteptat de fiecare dată „să se facă lumină". ...Nu s-a făcut sau prea puțin s-a făcut, doar pe alocuri și în doze homeopatice. Astfel încât, din poziția pe care o ocup în acest moment, înțeleg să lupt pentru ce solicitam în vremea când eu le acordam votul meu altora. Nu am de gând să mă opresc, sunt conștient de faptul că doar ADEVĂRUL ne va elibera, însă pentru a înființa o Comisie de Anchetă care să investigheze implicarea nelegală și neconstituțională a instituțiilor de forță în toate compartimentele vieții acestui popor e nevoie în primul rând de VOINȚĂ POLITICĂ. Eu îmi fac datoria de a vă transmite public aceste solicitări. DECIZIA vă aparține.
Liviu Pleșoianu,
Deputat PSD


Prospectiv A-z .
Deci nu e imperiul, ci mai degraba reflexul pavlovian al simbriasilor descoperiti.

Smaranda Dobrescu Dupa aceste dezvaluiri scandaloase, ne asteptam sa se sesizeze CSAT-ul, Presedintele, Parlamentul, IJ. Nu pierdem speranra. In schimb, au aparut alte doua -trei evenimente "colosale" care sa capteze opinia publica impingand-o in uitarea justitiei facute de alti arcasi decat cei in drept. Mare descindere cu mascati la regele Cioaba, chemarea la DNA a fostului premier Grindeanu, si ca sa satisfaca toate gusturile si ceva secrete din viata intima a procurorului "portocala". Spre seara, din auzite, si-a exprimat si Presedintele ingrijorarea fata de posibilitatea achitarii pensiilor de catre actualul Gvern. Meserie!!

Draghi Puterity E totusi jalnic ca babaietzii astia nu au alta metoda de a iesi din marasmul in care sant. Sunt curios pe cati ii mai pot pacali cu astfel de diversiuni ieftine. Deja o greseala elementara e ca isi risipa eforturile pe prea multe fronturi, IMHO.

Prospectiv A-z .
Daniel Dragomir: Am observat de abia acum, cu deosebita placere, ca doamna Kovesi continua sa utilizeze DNA in interes personal si mi-a facut plangere la Inspectia Judiciara din cadrul CSM.
Trecand peste faptul ca procurorii DNA nu sunt justitia asa ca nu am atacat vreo independenta a justitiei, procurorii fiind parte a puterii executive....
Modul in care DNA s-a identificat cu ideea de justitie este una nelegala si impotriva dispozitiilor constitutionale.

De ce a facut asta Sefa DNA?
Ca si in cazul Sebastian Ghita este foarte previzibila. De oricate ori va fi intrebata de media despre dezvaluirile mele, va raspunde ca nu comenteaza declaratiile unui inculpat (apropos achitat pentru cinci infractiuni de o instanta de fond - adica de justitia care mi-a aparat viata fata de abuzurile DNA) si va spune ca a sesizat Inspectia care va investiga acest caz.
Doua probleme.
Eu nu sunt Sebastian Ghita.
Eu de abia astept sa merg la Inspectia judiciara pentru a discuta despre abuzuri si culoare, despre multe altele.
Si daca tot voi merge voi intreba ce se mai intampla cu sesizarea mea in cazul judecatoarei Ana Maria Tranca de la Curtea de Apel Bucuresti care in timp ce eram arestat in dosarul BlackCube (la arestul central fiind) mi-a mai dat un mandat de arestare in lipsa pe termen nelimitat.

PS. Am auzit tot felul de scenarii in spatiul public. Nu domnule Sorin Rosca Stanescu. Nu mi s-a facut frica. Am fost foarte foarte ocupat.
PS2. Mai multe despre afirmatiile facute de fostul presedinte Basescu in aceasta seara la B1. Le voi comenta maine pe blog.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=495627347458427&id=100010334985925

Smaranda Dobrescu Batalia petru schimbarea sefului IJ continua. Acum e momentul ca Parlamentul sa ia in discutie modificarile ministrului Justitiei in vederea rezolvarii in stil european a subordonarii IJ.




Prospectiv A-z .
Norica Nicolai, președintele Consiliului Național #ALDE: „Este nevoie rapid de o anchetă făcută de organe competente. Sigur: eu sunt de acord și cu o comisie de control al #SRI, pentru că domnul Dragomir nu poate spune public niște chestiuni care au un nivel de secretizare, pentru că legea nu-i permite să facă acest lucru. Dar, după părerea mea, ar trebui să se sesizeze foarte rapid #CSM-ul și să adauge la Inspecția Judiciară această chestiune care trebuie investigată. Pentru că, dacă rechizitoriile s-au făcut în altă parte decât la procurori, iar procurorii au devenit un fel de notari care legalizau rechizitoriile făcute de SRI (așa cum susține domnul Dragomir), asta este una dintre cele mai mari încălcări ale legii într-un stat de drept. Avem de a face cu o justiție paralelă, care nu este consacrată în instituțiile constituționale".
https://www.facebook.com/ALDERomania/posts/1724869277816078




Prospectiv A-z .
Mai e o singura sansa pentru romanii pro-Romania/romani: Parlamentul sa se auto-sesizeze. Numai ca asa cum discutam in decembrie 2016, acesta pare a fi cel mai slab (citeste si vulnerabil) parlament de pana acum.

Sper ca dl. Daniel Dragomir sa nu fie (lasat) de unul singur, ca Adrian Severin care a fost abandonat inclusiv de instigatorul sef, presedintele tarii la acel moment al dezvaluirii despre ziaristii acoperiti.







Dragomir: „Coldea are și azi telefon…

Smaranda Dobrescu Se manifesta destula neincredere fata de aceste dezvaluiri pe reteaua noastra de socializare. Poate e si normal in climatul de suspiciune in care evoluam. Fiind un subiect pe cat de important pe atat de delicat va rog sa imi permiteti sa -mi pun mie cateva intrebari: Alegerile din 2009, referendumul din 2012, votul diasporei din 2009 si 2014 au fost corecte? Oameni politici acuzati in presa de cei nominalizati de DD, cum ar fi Norica Nicolai, Adrian Severin, Adrian Nastase, Victor Babiuc, Traian Remes, Radu Rusanu, Pacuraru, etc, etc au avut o decizie clara a vinovatiei? Cati dintre ei au iesit fara sentinta? Cati cunoscuti oameni de afaceri remarcabili nu au mai castigat o licitatie de ani de zile si au dat multi dintre ei faliment? Ce spun hotararile CCR in legatura cu activitatile binomului sesizate drept neconstitutionale? Ce cauta DNA sa instrumenteze si sa cerceteze procedura de elaborare a legislatiei de catre Guvern? Ce cauta DNA-ul sa ceara la Parlament modul in care au votat parlamentarii sau sa ceara la SGG stenogramele sedintelor Guvernului? 
Daca sunt de acord ca toate aceste probleme au fost rezolvate corect, pe litera legii, inseamna ca ma situez de partea Monicai Macovei, a ziarului Hotnews, a lui Tapalaga, a lui Turturica, a lui Coldea si il dezavuez pe DD. Macar pe logica negativa si tot ma simt datoare sa-i dau crezare lui DD.

Draghi Puterity Aici partea care lipseste (doar audio):

https://www.youtube.com/watch?v=iu2w4xyzpKg



Smaranda Dobrescu Multumim, Draghi pentru efort!


Prospectiv A-z .
Sper ca domnul Daniel Dragomir sa poata face jonctiunea cu Parlamentul; daca intra pe mana procurorilor militari, se va fasai toata treaba. La Parlament, cum Comisia de Control a SRI trebuie ca-i populata cu oameni a caror treaba este mascarea problemelor reale ale SRI, ar trebui infiintata o comisie speciala. SAMD

Niciun comentariu: