marți, 3 octombrie 2017

OM, NU BINOM!

OM, NU, BINOM! – 20 septembrie 2017

PAz shared Liviu Plesoianu's post.
USR-ul tace? Cum altfel, sunt o falanga politica a serviciilor vandute.

Vă întreb cât se poate de direct: aveți chef de o PLIMBARE? Eu DA! ...Țara asta NU mai poate continua să respire așa! Eu întreprind ce ține de mine: protestez în Parlament atunci când vine Insul din Deal să facă pe Kaiser-ul, mă duc direct la Cotroceni și le relatez celor din Comisia de la Veneția cum Președintele acestei țări incită și participă la proteste antiguvernamentale, adresez întrebări incomode la Comisia de Anchetă (enervându-l pe minunatul George Maior), mă duc în fața DNA-ului să-i adresez lui KOVESI întrebarea de care fuge ("Ați fost acasă la Oprea?"), cer prelungirea activității Comisiei de Anchetă (a fost aprobată), cer înființarea de urgență a unei noi Comisii de Anchetă (care să investigheze implicarea nelegală și neconstituțională a instituțiilor de forță în tot ce ține de Justiție și de viața socială, politică și economică românească), elaborez proiectul de lege privind ONG-urile (și primesc aviz negativ de la Guvern...), stau pregătit cu multe amendamente la "Legile Justiției", îi informez pe cei de la Bruxelles cu privire la abuzurile inimaginabile din România, îi scriu cu legea în față și cu zeci de argumente scrisori peste scrisori ministrului Justiției (în vederea solicitării REVOCĂRII din funcție a lui Lazăr și a lui Kovesi), îi solicit ministrului de Externe o reacție cu privire la... ambasadorul George Maior, supun la vot în cadrul Comisiei de Anchetă (și obțin) ca SRI și Administrația Prezidențială să fie sesizate cu privire la episodul "Sufrageria lui Oprea", vorbesc direct la toate emisiunile unde sunt invitat, scriu aici...
...DAR lucrurile, dată fiind GRAVITATEA situației din țara noastră, se mișcă mult prea încet! Fie avem curajul de a ne asuma politic o Comisie care să pornească acum la drum și care să scoată la lumină ABSOLUT TOT ADEVĂRUL despre Hidra care ne-a luat ostatică țara, fie MĂ DUC SĂ MĂ PLIMB. ...La propriu! Eu, unul, nu mai văd alte variante... Poate e nevoie chiar de amândouă, SIMULTAN!

Alexandru Botu De ce BINOM, cand toata lumea vede doar talpa piciorului care calca?

Avicenna Secundo Toti spun binom. Nu oameni buni. Avem trei colturi. Este un triunghi echilateral. Adica Servicii(SRI plus altii), DNA(ca el este tartor, ce MJ, CSM,IJ?) si Presedintie(ca el a pus si mai ales tine!).

Alexandru Botu Eu vedeam mai multe...colturi, unele si pe tarmuri mai indepartate

Dana Fantu Alexandru Botu
Şi eu. Ce ar fi viaţa fără integrarea în globalizarea de rit nou? :))

Alexandru Botu De rit sau de rît?

Niciun comentariu: