joi, 7 iulie 2016

Membri fondatori UE

Membri fondatori UE – 24 iunie 2016


Draghi Puterity
 

Cica in Berlin se intalnesc acum cei sase membrii fondatori ai UE. Un mesaj deosebit de "inteligent" dat la momentul "oportun" celorlalti 21 de membrii...

 

 

Smaranda Dobrescu Cica acum in Frankfurt si la Paris englezii si americanii cu afaceri mari bancare in City cauta in disperare sedii mari de folosit imediat.Se asteapta somaj in sistemul financiar englez si cerere in Europa de finantisti..

 

Casandra Troya Nu sunt surprinși marii rechini. Încă de la începutul anului, de când au anunțat proiectul fuziunii burselor din Londra și Frankfurt, se gândeau la acest final.

 

Draghi Puterity Casandra Troya - atunci parea insa ca bursa din Frankfurt se muta de fapt la Londra.

 

Preda Mihailescu Draghi Puterity @ "atunci parea insa ca bursa din Frankfurt se muta de fapt la Londra." - asa o fi? Putem crede?

 

Draghi Puterity Preda Mihailescu - Eu asa am perceput miscarea de atunci. Probabil sa fi fost si o idee de "hedging" la mijloc, adica sa ne asiguram pentru mai multe eventualitati. Ce pare cert acum e o tendintza contrara.

"Goldman Sachs has been planning for the pos...See More

 

 

Frankfurt or Paris? Amsterdam or Dublin? Wall Street bankers in…

SCMP.COM

 

Preda Mihailescu Draghi Puterity @ Nu afirm eu ca as fi intuit corect - duble si triple negatii sunt frecvente in acest context. Tot ce spun este ca interpretarea dominanta de acum cateva luni, fara a fi falsa, putea lasa loc si pentru pregatiri in directia opusa. Ba chiar era obligatoriu, la dimensiunea implicatiilor.

Sa speram ca nu se vor sparge geamurile when the fat old lady sings. Spiegel de saptamana trecuta avea un titlu care - probabil din neatentie - rezuma perfect "misiunea" in viata a lui Hillary (cealalta fat lady): sa nu fie ales celalalt. In rest, deci, toata lumea stie ca de mai mult nu este in stare ...


Draghi Puterity Jonathan Hill, comisarul UE pentru finante (care odata ajuns in postul de comisar, a renuntat la UE-scepticism), demisioneaza. Nu cu efect imediat, ci abia dupa ce Marea Britanie nu va mai fi membru al UE. 

http://www.spiegel.de/.../brexit-eu-finanzkommissar...

 

 

Brexit-Folgen: EU-Finanzkommissar Jonathan Hill legt Amt nieder - SPIEGEL…

SPIEGEL.DE|BY SPIEGEL ONLINE, HAMBURG, GERMANY

 

Preda Mihailescu Dragutzul de el! Si domnisoara Ashton ce mai face? Bine mersi` ?

Niciun comentariu: