joi, 7 iulie 2016

Chiar vrem razboi cu Rusia?

Chiar vrem razboi cu Rusia? – 25 iunie 2016


Draghi Puterity
 

"Germany's lapdog media behaves as if the US postwar occupation is still in force – and perhaps it is. Germany has not had a truly independent foreign policy since the war."

Subscriu!

 

DO WE REALLY WANT WAR WITH RUSSIA?

War with Russia appears increasingly likely as the US and its NATO satraps continue their military provocations of Moscow.

ERICMARGOLIS.COM

 

Costel Gilca Da. Și eu!


Prospectiv A-z .
1) Depinde la ce nivel vorbim. La nivelul majoritatii romanilor, germanii dikteaza. La alt nivel, mai inalt, germanii asculta. Iar regulile realpolitikului ar spune ca pe buna dreptate!

2) Interesanta cartea universitarului britanic, un punct de vedere binevenit in lumea banalitatilor politic-corecte care explica din ce in ce mai putin ce si cum!http://www.amazon.com/Sleepwalkers-How.../dp/0061146668

3) Odata in plus cu iesirea UK din UE suntem confruntati cu realitatea dura a lumii in re/formare. Nu m-as lasa impresionat de linistea oficialilor dela Bucuresti, sunt convins ca diplomatii romani lucreaza intens in aceste momente, desi fara mare baza acasa. Nimic nou, ar adauga unii--cu exceptia unor ani in socialism cand comanda era relativ unitara si patriotica in Romania.

4) Obama si valkiriile sale sunt/reprezinta numai o factiune a puterii. In mod evident avem de-a face cu fel de fel de curente si contra-curente, n-ar trebui sa ne lasam pacaliti in a crede ca cel mai puternic curent este asociat celei mai rasunatoare voci.

5) Cred ca esecul fundamental al neoconilor a fost sa sudeze alianta (nenaturala altfel) a rusilor cu chinezii. Aceasta cred ca este eroarea timpurilor noastre. Taria acestei aliante dicteaza spatiul de manevra al Vestului politic-corect. Din analogia lui Margolis lipseste aceasta consideratie, ceea ce imi readuce in gand analogia pe care am facut-o aici cu 1453.

 

 

The Sleepwalkers: How Europe Went to War in 1914

AMAZON.COM

Niciun comentariu: