duminică, 3 iulie 2016

Din subiect, Franta devine obiect.

Descentralizarea cat mai completa, nu destul de discutata sau clarificata in detalii, prezentata doar prin atragatoarea sintagma" decizia la cetateni" prezinta unele aspecte la care nici cu gandul nu am ajuns. Iata ca socialistii lui Hollande au spus-o clar:
De acum pana in 2020 Franta se pregateste sa traiasca fenomenul disparitiei modelului istoric al gestiunii comunale mostenit de la Revolutie. Politicile publice se reorienteaza catre "marele ciclu al apei" si un nou model de piata prin concesionarea catre societati private. (Radeam noi de Nestle!!) Un big bang ale carui implicatii tehnoce teritoriale, financiare, de mediu si chiar politice sunt colosale.
Par Marc Laimé (Les blogs du Diplo, 17 juin 2016) // D'ici à 2020, la France s'apprête à vivre la disparition du modèle historique de gestion communale de l'eau hérité de la Révolution. Les politiques (...)
blog.mondediplo.net
Comments
Dinica Roman
Dinica Roman Ce e bun pentru Romania se aplica si in Franta?
 
 
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu Mai bine spus, ce e rau pentru Franta e bun pentru Romania..
 
 
Doina Nicolescu
Doina Nicolescu Groaznic! Dragii de capitalsti vor sa scoata profit si din setea oamenilor! Pana unde se poate ajunge? Acum se scoate beneficiu din vindecarea bolilor. Maine se va scoate beneficiu dintr-o sursa de viata cum este apa. Cand se va ajunge sa se scoata beneficiu din durata de viata?
 
 
Dinica Roman
Dinica Roman Companiile de asigurari o fac deja.
 
 
Doina Nicolescu
Doina Nicolescu Se pot gandi sa limiteze durata de viata si cine vrea sa traiasca mai mult sa plateasca! Scriitorii de SF si-au imaginat astfel de lucruri.
 
 

Prospectiv A-z:
Din subiect, Franta devine obiect.


 

Niciun comentariu: