miercuri, 20 ianuarie 2016

Toti pentru unul..

Toti pentru unul.. – 13 ianuarie 2016

Octavian Lupu a distribuit postarea publicată de Catavencii.
Protectia lui Basescu se va incheia odata cu incheierea procesului electoral american. Indiferent ce regim va iesi invingator nimeni nu se va mai obosi sa-l tina in brate pe ex-presedintele nostru. Ca deh asta-i regula in politica aplicata si de domnia sa : esti util te iubim, esti debil te mazilim.

Catavencii

EDITORIAL: Regimul Băsescu e definit prin acțiunea apropiaților lui Băsescu, acționînd sub protecția lui Băsescu. Oamenii aia care sînt acum interogați, arestați, condamnați și întemnițați au putut comite faptele pentru că omul din vîrful piramidei – cel mai informat om din România, după cum se descria singur – a fost de acord.

Or, toți acești subalterni merg pe calea zbuciumului judiciar în timp ce comandantul suprem e neatins. E că și cum la Revoluție ar fi fost împușcați alde Bobu și Postelnicu, iar Ceaușescu ar fi participat la alegeri cu noul PCR

Toți pentru unul - Caţavencii

Nebunii de serviciu ai politicii românești sînt ba morți, ba la pușcărie, ba arestați la domiciliu, ba căzuți în uitare. Fără Vadim, fără Dan Diaconescu, fără Ghiță Funar sau fără Vanghelie, viața publică e mai tristă. Distracția s-a terminat. Criza de…

CATAVENCII.RO

Ce ne facem daca explicatia *tehnocratiei* in Romania, o stare care mi-e teama ca se va permanentiza, va consta in ororile expuse si condamnate ale basismului?!

Draghi Puterity Vom spune ca "tehnocratia" e buna, ca iata ii moare si lui Basescu capra. Dupa ce o sa ne prindem ca iarasi am fost dusi de nas, o sa asteptam sa moara capra "tehnocratilor". S.a.m.d.

Octavian Lupu O suma intreaga de Casandre, unele mai credibile altele mai putin credibile anunta o noua criza financiara si pe cale de consecinta o noua criza economica, sociala si cireasa de pe tort, politica. Noi, suntem bine pregatiti: avem un prim-ministru si guvern tehnocrat care vor taia in carne vie daca e nevoie pentru a restabili echilibrele financiare cam tensionate, expresa folosita de economistii fini precum Daianu ca sa nu sparie poporul cu zicerea cea dreapta: fratilor nu mai avem bani de salarii si pensii.

Prospectiv A-z Ca si in interbelic sau dupa Criza din anii '70, pe spinarea tarilor ca Romania se scot dulaii cei mari. Ce-i de facut? Vezi Ungaria, Polonia... Romania lui Ceausescu din anii '80 parca nu-i cel mai bun model, desi timpul le va aseza pe toate.

Octavian Lupu Situatia Ungariei si Poloniei precum si a Romaniei predecembriste sunt diferite de situatia Romaniei contemporane. La nivel executiv suntem condusi de "cominternisti" parasutati de UE (tancul nu mai e la moda). Din punct de vedere militar avem trupe straine pe teritoriul tarii dar cel mai important lucru avem servicii secrete controlate si supravegheate integral de catre aliatii nostri. In consecinta nu cred ca putem urma exemplul Ungariei sau Poloniei contemporane.

ProspectivA-z  Singura diferenta este ca atunci cand ungurii si polonezii au avut majoritati, ca USL-ul in 2012, au stiut ce sa faca cu ele!


Gavrila Ch probabil ca putem caracteriza spiritul liderilor alesi in cele doua tari mentionate ca asemanator miscarii iacobine, ceea ce a lipsit USL-ului in 2012.


Niciun comentariu: