marți, 19 ianuarie 2016

Grupul pentru Romania

Grupul pentru Romania – 15 ianuarie 2016

 
Smaranda Dobrescu
 
 100 partidulete formate pe ideea M.Macovei de minim 3 membri s-au creat in valtoarea pasiunilor si evenimentelor dintre care doar 60 mai asteapta sentinta judecatoreasca.Aceasta atomizare a ideilor si actiunilor imi permit sa cred ca nu va duce la nimic bun. Iata o noua formatiune cu iz nationalist, poate animata de cele mai bune intentii dar care nu isi propune sa devina de exemplu un partid gen Le Pen, ci vrea doar sa discute, sa emita idei...Asa se consuma energiile romanilor, intr-un climat determinat din ce in ce mai putin de ei..

 

 

Florin Zamfirescu vrea sa salveze Romania! A infiintat Grupul pentru Romania! Vezi cine i s-a...

Unul din cei mai mari actori ai Romaniei, Florin Zamfirescu, a devenit purtator de cuvant al Grupului pentru Romania, entitate ce isi propune salvarea Romaniei.…

M.CAPLIMPEDE.RO

 

Alexandru Botu Inteleg ca jucatorii de carti de la o masa, chiar jucand cu mana moarta pot infiinta un partid. OK! Dar eu astept modificarea legii care sa-mi permita, daca am minimum trei pagini pe FB, sa pot infiinta un partid.

 

Smaranda Dobrescu Cred ca e inutil, Alexandru, caci daca vom avea fiecare cate trei conturi FB, tot prospectivii ne vom intalni..Avem deja inertie, experienta.. Finantator nu avem. emoticon smile

 

Alexandru Botu Da, dar noi nu facem partid politic. Nici nu desfacem vreun partid politic.

 

Smaranda Dobrescu Noi mai glumim, dar rar...

 

Alexandru Botu Culmea este ca cei care nu au simtul umorului, nici nu observa, iar altii ne cred incrancenati. Fruntile noastre sunt incretite de griji reale, nu de preocuparea permanenta de a face rau. 
Stiti cand am putea devenii ineficienti? Cand ne vom citi doar noi intre noi.

 

Mihai Ion Turcu Avem o tema care daca nu este rau si strident adusa in discutie atuncea este sporadic si singular de catre cineva sau altcineva dupa care se pierde spre a reveni la fel de nesistematic sercita, tema "natiunii".Teoretic o asemenea tema ar face parte din preocuparea unui partid "conservator". Un partid conservator n-ar avea sansa constituirii unei guvernari, dar, tocmai fiind inafara jocului pentru putere ar putea sistematiza si mentine in rationalitate , in media si cu siguranta si in parlament, chestiuni cu rezonanta intre cetateni. Vatra Romaneasca, Romania Mare, au compromis subiectul. Partidul Conservator Vociulescu este inj dezagregare. Cu siguranta acuma vor aparea multime de initiative cu program "nationalist" care prin mutitudine si amatoirismul inceputului vor face mai mult rau decat bine. Printre initiatorii mentionati de Domnul Florin Zamfirescu este enumerat si Profesorul Badescu, sociolog de marca (???) Poate -poate.....

 

Smaranda Dobrescu Parerea mea este ca cei anuntati ca se vor inscrie, cum ar fi cei doi Profesori sunt doar o atragatoare nada. Vom vedea..


Alexandru Botu Ce nu-mi place mie nu este ideea constituirii de partide responsabile, puternice, chiar daca acestea nu vor mai "sluji sub steagul unei ideologii", ci asumarea unor denumiri care nu spun nimic, ba care au fost de prea multe ori utilizate pentru manipulare.

Niciun comentariu: