miercuri, 20 ianuarie 2016

Mai conteaza mecanismul democratic in Romania?

Mai conteaza mecanismul democratic in Romania? – 15 ianuarie 2015

Gheorghe Gradinaru
"O întrebare destul de chinuitoare pentru mulți români pe care nu prea îi caracterizează naivitatea este în ce măsură, de la o vreme încoace, în România mai contează mecanismul democratic atît timp cît alegerile sunt definite de tot felul de evenimente ciudate, care le influențează covîrșitor?

Marii aleși sunt cei pe care îi vor românii, ori îi vor serviciile secrete plus alte laboratoare (externe, de afaceri șamd)?

Marii aleși sunt cei pe care îi impune competența, ori sunt simple marionete, cu atît mai susținute cu cît au coloana vertebrală mai moale?"

Ipoteza fierbinte: primarul Oprescu - "repetitia generala" pentru alegerea lui Iohannis?

La opt ani de la neașteptata alegere în fruntea primăriei generale a lui Sorin Oprescu, tot mai multe dezvăluiri din surse grele confirmă o bănuială, apărută nu…

INPOLITICS.RO

Smaranda Dobrescu Daca prezumtiile expuse ar fi reale, atunci bucurestenii vor avea parte doar de primari alesi dupa principiul celui mai bun acoperitor in Primaria generala a fraudelor lui Basescu. In privinta cotcariilor din PSD, ma tem ca inca nu sunt toti autorii pusi in situatia doar de povestitor la comanda..

Draghi Puterity Adrian Nastase spune candva ca va dura foarte multi ani pana sa se poata repara raul facut de Basescu.

Smaranda Dobrescu Pentru ca avem de-a-face acum cu sistemul care se cheama "basism". Basescu poate ca nici nu va mai fi sustinut de prietenii din 2012 de peste mari si tari, dar implementarea politicilor de partid si guvernamentale a ramas cu amprenta si viciile autorului..

Draghi Puterity Smaranda Dobrescu - Exact!



Niciun comentariu: