miercuri, 20 ianuarie 2016

Opozitia din partidul lui Merkel

Opozitia din partidul lui Merkel – 15 ianuarie 2016


Draghi Puterity
Sa fie Christian von Stetten "uliul" in spatele caruia se aliniaza opozitia din pardidul lui Merkel?

Christian von Stetten - Wikipedia, the free encyclopedia

Christian Freiherr von Stetten (born 24 July, 1970 in Stuttgart) is a German businessman and politician of the Christian Democratic Union of Germany (CDU). He has served as Member of the Parliament of Germany, the Bundestag, since 2002. He represents the constituency of Schwäbisch Hall-Hohenlohe, an…

EN.WIKIPEDIA.ORG

Octavian Lupu Like-ul este pentru postarea dvs nu pentru acest domn, consul onorific in Maldive. Tinand cat de mult ii iubeste pe Greci si implicit alti untermensch domnia sa, cred ca va fi ceea ce a fost SS-ul comparativ cu SA-ul, iertata-mi fie comparatia dar tocmai citesc General SS de sven Hassel si nu cum probabil s-ar astepta multa lume de la mine, Mama lui Gorki de Tolstoievski.

Prospectiv A-z  Cum sa n-avem si simtul umorului, d-le Lupu?

Draghi Puterity Individul reprezinta "aripa economica" a CDU-ului. Aripa care nu e prea fericita de unele decizii a lui Merkel, cum ar fi, spre exemplu, racirea relatiilor economice cu Rusia.

Prospectiv A-z  Toti joaca la mai multe capate. Romanii insa se specializeaza la autoincriminare pentru ceea ce altii considera prudent/firesc.

Preda Mihailescu Prospectiv A-z @ " Romanii insa se specializeaza la autoincriminare pentru ceea ce altii considera prudent/firesc." - ei, si tu, acuma! Autoincriminare prin unii care se cred mai mult decat romani, plasatori de trenduri, asa. Mai acurat ar fi spus "In Romania se practica incriminarea anti-romaneasca in limba materna" emoticon smile

Prospectiv A-z Preda Mihailescu  Ce feste imi joaca distanta!

Octavian Lupu Draghi Puterity Ma indoiesc ca gigolo-ul asta va face mai mult pentru interesele economice ale Germaniei in Rusia. Si asta pentru bunul si simplu motiv ca Merkel s-a alaturat grupului care aplica sanctiuni Rusiei nu din dragoste fata de Obam, la fel ca si Franta, ci abia dupa ce i-au fost stranse degetele in tocul usii. Absenta unor relatii economice nedominate de poltic, atat ca volum cat si in ceea ce priveste calitatea cu Rusia nu ne prea face candidati ai jocului la mai multe capete (nu ca nu am fi practicat acest joc de-a lungul istoriei, unii pretinzand ca e specialitatea noastra). Asa ca nu ne ramane decat sa ne "autoincriminam" sperand ca nu am pierdut definitiv Moldova, tezaurul, etc. si ultimele ramasite de demnitate nationala in raport cu cu magariile lui Rogozin. Unii se plang pentru ca, desi ar trebui sa aiba perspectiva datorita distantei, nu vad lucrurile destul de bine. Noi, cei de pe linia frontului, nu ne putem plange de acest lucru.

Draghi Puterity Poza de gigolo nu e chiar de data recenta emoticon grin Acum arata asa:

De pus la psihograma


http://www.christian-stetten.de/cms/index.php......

Octavian Lupu Da, acum arata ca potential prim-secretar care ar putea sa fie si "ales" la urmatorul Congres. Merkel? Deportata numai cu refugiati sirieni numai unul si unul pe Insulele Kurile.

Prospectiv A-z  Octavian Lupu Domnule, a fi pro/anti-X nu-i suficient, cum un claxon nu afecteaza starea de miscare a unei masini.

Octavian Lupu Un claxon nu afecteaza starea de miscare a propriei masini dar o poate afecta pe a altora. Ca de aia au instalat producatorii claxoane pe masini.

Prospectiv A-z  Octavian  Lupu Depinde de tot felul de factori, de exemplu, ce polita de asigurare are fiecare. Oricum, producatorii le-au instalat pentru a vinde mai multe masini. Cam asta-i soarta claxonului in toate alea.


Niciun comentariu: